- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.381
Bende en azindan gozleri varBana attığında gözün yarısı bile yoktu. Alnı güzelmiş ama bak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende en azindan gozleri varBana attığında gözün yarısı bile yoktu. Alnı güzelmiş ama bak.
pina keşke görmeyeydimmmm bu margaret bacıyııııı.resmen bunalıma girdimmmmmmmmmVaaaaaaaay giyme sen topuklu gökyüzüne bakar gibi bakıyoruz sonra olmuyor
Hmmmm özelden grup mu açsak nekandıran üye de populer bir üye.
Cok sırık degilim normalVaaaaaaaay giyme sen topuklu gökyüzüne bakar gibi bakıyoruz sonra olmuyor
Bana da atmadiCeycey size de mikroskopla görülebilen bir fotoğraf mı attı Simurgp ?
Ben zaten bunalımdayım bana birsey olmaz o yuzdenpina keşke görmeyeydimmmm bu margaret bacıyııııı.resmen bunalıma girdimmmmmmmmm
Margarettttttt anladin Umarimpina keşke görmeyeydimmmm bu margaret bacıyııııı.resmen bunalıma girdimmmmmmmmm
Kandiran üye kim ya ben anlamadım. Butun yorumları okumadım birsey kaçırmışım belliHmmmm özelden grup mu açsak ne
Cok sırık degilim normal
Bana da atmadi
NilMeSeKer Bence en çok sen merak edilirsin burada. Özdeyişler kraliçesiHmmmm özelden grup mu açsak ne
Cok sırık degilim normal
Bana da atmadi
sen gördünmü ki?bence görme.yarın ilk iş estetik doktoruna gideceğimmmm.1 ay yemek yemeyeceğimmmmmmm.Margarettttttt anladin Umarim
Kesinlikle katılıyorumNilMeSeKer Bence en çok sen merak edilirsin burada. Özdeyişler kraliçesi
Kandıran üye ben değilim. Beni kandırmakla suçladı sadece. Galerimi serdim önüne.Kandiran üye kim ya ben anlamadım. Butun yorumları okumadım birsey kaçırmışım belli
Ellere varda bize yok miiiisen gördünmü ki?bence görme.yarın ilk iş estetik doktoruna gideceğimmmm.1 ay yemek yemeyeceğimmmmmmm.
Ooooo bizde görseydikKandıran üye ben değilim. Beni kandırmakla suçladı sadece. Galerimi serdim önüne.
Onun yüzünden bir ay yemek yemeyeceğim dediği kişi kendisinden iki kilo fazla.sen gördünmü ki?bence görme.yarın ilk iş estetik doktoruna gideceğimmmm.1 ay yemek yemeyeceğimmmmmmm.
Önce sen.Ooooo bizde görseydik
Bu ceycey yuzunden boyle oldu dimiÖnce sen.
Evet bit kadar ve peçeli foto kabul etmiyorum.Bu ceycey yuzunden boyle oldu dimi
Ay silebilecegimi bilsem burdan atardim da dusmanim cok bacım benimNilMeSeKer Bence en çok sen merak edilirsin burada. Özdeyişler kraliçesi
Yok inan kimseyi görmedim. Ama estetik icin 5 yilim varsen gördünmü ki?bence görme.yarın ilk iş estetik doktoruna gideceğimmmm.1 ay yemek yemeyeceğimmmmmmm.
hay maşallah170 im topuklu giyince daha iyi tabeee