- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.361
Pecesiz resim istiyoruz, pecesiz resim istiyoruztüm site yıllardır peşimde.öyle resim atamam herkese
Bdv deki kkda yas ortalaması konudaki linci yeme sonrabeni de tam tersi 30 larda sanıyorlar oysa 43 üm
öyle konu mu var?Bdv deki kkda yas ortalaması konudaki linci yeme sonra
Kadınlarimiz hep guzelmiste, hep kısaymış. Bende bir ben kısayım saniyordumbu sitenin kadınları hep güzel o zaman
Kısadan kasıt ne buradaKadınlarimiz hep guzelmiste, hep kısaymış. Bende bir ben kısayım saniyordum
170 im topuklu giyince daha iyi tabeeeKadınlarimiz hep guzelmiste, hep kısaymış. Bende bir ben kısayım saniyordum
Herkes boylarini yazmis, ben 159 um 160 bilem olamadim diye dalga gecerim. Yazanlar 153 157 158 164 bende normal sınıfına girdim ilk defa. Arkadaslarim arasında 1 kisi haric en kısa benimKısadan kasıt ne burada
kızlarrr margaret kadınsa biz değiliz öyle söyleyeyim sizeee.atın kendinizi uygun bir çatıdannnKısadan kasıt ne burada
kandıran üye de populer bir üye.
Vaaaaaaaay giyme sen topuklu gökyüzüne bakar gibi bakıyoruz sonra olmuyor170 im topuklu giyince daha iyi tabeee
Oha neyse ben kısa değilmişim 164 ahsjjajsHerkes boylarini yazmis, ben 159 um 160 bilem olamadim diye dalga gecerim. Yazanlar 153 157 158 164 bende normal sınıfına girdim ilk defa. Arkadaslarim arasında 1 kisi haric en kısa benim
Kulağıma söyle noğlurkandıran üye de populer bir üye.
Bak simdi cok merak ettim.
afiyet olsunacıktım beyaz leblebi yiyorum çıt çıt
Ceycey size de mikroskopla görülebilen bir fotoğraf mı attıSimurgp ?
Kandıran üyeyi mi?Bak simdi cok merak ettim.
Bana attığında gözün yarısı bile yoktu. Alnı güzelmiş ama bak.bana peceli atti sadece gozler var gerisini ben tamamlıyorum.
SeniKandıran üyeyi mi?