- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.201
Hamileyiö de lohusa yatağım hamilelikten bağımsızHamile misin sen
Öyle düşünmeSonuç olarak işsiz ve fakirim ama
kim kimi sordu kiz?Valla banada fenalık geldi bugun ya sicak bir yandan, temizlik yapıyorum. Ufaklik sabah 8 den beri benimkini soruyor, ne zaman gelicek diye, cok var, ne kadar kaldı, hadi ariyalim bi daha soralım. Aradim dedim cik gel bana dedim fenalık bastı sabahtan beri seni sorup duruyor diye.
Öğrensin tabii hayat müşterekBende bi yandan temizlik yapıyorum, oğlumun eline verdim süpürgeyi süpürüyoraz sonra da vileda vericem. Ogrensin
Bulaşık makinesi boşaltılacak çamaşır serdim tekrar attım makineye. Mutfak süpürülecek pilav yapılacak işler bitince dışarı çıkılacakBen de actim vantilatoru karsisinda oturuyorum
Evet canım hic susmuyor takilinca, oglum sevgilimi soruyor ama 5 dk da bir bazen. Banada geliyorlar artik.Öyle düşünme
Işsiz de olsan boş degilsin istesen neler basarirsin ama ne mutlu ki çalışmak zorunda değilsin calisacak olursan da keyfine yaparsın kimse senden para beklemez mecbursun demez oh ne güzel
Enişte iyi bakiyor hanimina boşver tadini cikar
kim kimi sordu kiz?
Oğlun sevgilini mi sordu sanki oyle anladım
Öğrensin tabii hayat müşterek
Bende cok yapıyorum onu sıcakta mükemmel oluyor püfür püfürBulaşık makinesi boşaltılacak çamaşır serdim tekrar attım makineye. Mutfak süpürülecek pilav yapılacak işler bitince dışarı çıkılacakarabayla son ses müzik açıp dolanacağım ergenler gibi
Herkes online veriyor sen niye düşünmüyorsun. Arkadaşımın esi yabancı gecen gün sordum herkese online eğitim veriyormuş hic yuz yuze yokİş teklifleri var ingilizce dersi ve etüd için de virüs engelliyor. Yoksa okula çocuk getirip götürmeme bile para verecek insanlar var kuyruktabebek mi baksam bir de ne?
Yüzyüze istediler. Online olursa iyi olur tabikiHerkes online veriyor sen niye düşünmüyorsun. Arkadaşımın esi yabancı gecen gün sordum herkese online eğitim veriyormuş hic yuz yuze yok
Onlar oyle istemistirde etrafa haber versen online isteyende cok cikar bence tabi istiyorsanYüzyüze istediler. Online olursa iyi olur tabiki
Geçen yıl ordu gibiydiler bu yıl henüz göZükmedilerAy bizim evi yine karınca basmış
Bileklerimi kesesim var
Bizim bu ikinci turGeçen yıl ordu gibiydiler bu yıl henüz göZükmediler
Salatalık koy butun karıncalar üstüne gelip kalıyor baygın gibi yuvasindakilere kadar öldürüyor. 1 aydir yoktu bugün ben yine koydum.Ay bizim evi yine karınca basmış
Bileklerimi kesesim var
Salatalık yiyince ölüyorlar mı? İlk defa duydumSalatalık koy butun karıncalar üstüne gelip kalıyor baygın gibi yuvasindakilere kadar öldürüyor. 1 aydir yoktu bugün ben yine koydum.
Daha öncr denedşk onuSalatalık koy butun karıncalar üstüne gelip kalıyor baygın gibi yuvasindakilere kadar öldürüyor. 1 aydir yoktu bugün ben yine koydum.
O zaman benim evimde komple vardi bir karınca ilaci aldim 2 kere koydum 2 sene boyunca 1 tane bile gormedimDaha öncr denedşk onu
Bi iki gün gelmiyor
Sonra üstünden geçiyorlar
Dalga geçiyorlar benimke
O zaman benim evimde komple vardi bir karınca ilaci aldim 2 kere koydum 2 sene boyunca 1 tane bile gormedim
Dur canim bakıyorum internetten bulayım aticam adiniNE o ilacın adı
Biz bi jel denedik
Ondan sonra gelmediler de şimdimyine gelmişler