geyik ordinaryus profesörleri burada

İşte buna ağzım açık kaldı gerçekten
Ben öyke hikayeleri çok eskiden oluyor sanıyordum 😂
Oluyor işte.benden küçük kimse yoktu hiç bir sınıfta okul hayatım boyunca😅1. Sınıfa kaydoldum zaten küçüktüm yaşıtlarımdan ama öğretmenin isteğiyle 2. Sınıfa geçirildim o zamanlar oluyordu şimdi oluyor mu bilemem

Oluyor işte.benden küçük kimse yoktu hiç bir sınıfta okul hayatım boyunca😅1. Sınıfa kaydoldum zaten küçüktüm yaşıtlarımdan ama öğretmenin isteğiyle 2. Sınıfa geçirildim o zamanlar oluyordu şimdi oluyor mu bilemem
O kadar yıllar yıllar atlanmıyor bence şu an
Okuma yazma bilse bile 1den başlıyor çocuklar
Sonuçta 1. Sınıf sadece okuma yazma öğretmiyor 😬

O kadar yıllar yıllar atlanmıyor bence şu an
Okuma yazma bilse bile 1den başlıyor çocuklar
Sonuçta 1. Sınıf sadece okuma yazma öğretmiyor 😬
Küçük bir ilçedeydik alınan kararla atlattılar beni. O zamanlar anaokulu bile yoktu. Sınıf arkadaşlarım çizgi çalışmasına başlarken ben kalın bir kitap getirip onu okuyordum 😅öğretmen bunu görünce şaşırmış okutttu bana matematik sordu çarpma bölme bile biliyordum tam 2 yıl hergün derslere gire gire annemle. Bir köşede sessiz sessiz öğrenmişim otururken🤣

Küçük bir ilçedeydik alınan kararla atlattılar beni. O zamanlar anaokulu bile yoktu. Sınıf arkadaşlarım çizgi çalışmasına başlarken ben kalın bir kitap getirip onu okuyordum 😅öğretmen bunu görünce şaşırmış okutttu bana matematik sordu çarpma bölme bile biliyordum tam 2 yıl hergün derslere gire gire annemle. Bir köşede sessiz sessiz öğrenmişim otururken🤣
Her yerde anlatma nazar olursun 😂

Oluyor ama artik cok nadir 1. Sınıftan 4. Sınıfa geçirilen duydum okul kaydı yaptırılirken. Pasayla ilgili konuşurken söylediler okulda

Kroyum emme para bende 😂😂😂 20210805_152627.jpg 20210805_152622.jpg

X