geyik ordinaryus profesörleri burada

giggles ben İngilizce özürlüyüm valla. Artik öğrenmeye niyetimde yok arada oluyor da. Hazirlik okudum hocam nefret ettirdi İngilizceden. İngilizce müzik dinlemeyi bile biraktim o ara 1.5 yil
Ama sizlere cok özeniyorum.

Gel ben sana öğreteyim benim ingilizcem de biraz gramersizdir
Okullarda ezbere dayali teorik bilgi verildigi icin sıkıyor, öğrenmeyi zorlastirdigini düşünüyorum

Var tabii ingilizce istiyorlar
Onlardaki kriter olan bazi belgeler bende var
Baya oldu araştıralı ama yabanci öğrenciler icin de kriterleri vardir illa ki

Sat genelde abd ünileri içinmiş.
İngilterede de bazı üniler sat la alıyormuş.
Tabi ekstra başka şeylerde istiyor olabilirler.

Gel ben sana öğreteyim benim ingilizcem de biraz gramersizdir
Okullarda ezbere dayali teorik bilgi verildigi icin sıkıyor, öğrenmeyi zorlastirdigini düşünüyorum
Grameri 2 3 gunde çözerim gramerim cok iyiydi. Eskiden söylenilen herseyi anlıyordum ama cevap veremiyordum. İngilizce konuşmaya utanıyordum, yanlis telaffuz ediyorum diye.

Ben umutsuz vakkayim, bazen bilmiyorum diye benimki İngilizce birseyler yaziyor, direk turkce cevap verince sen bilmiyorum diye dalga mi geçiyorsun diyor. Neyi anlayıp anlamiycagimda belli olmuyor.

Benim dediğim de bu zaten
Gramerle doluyoruz neyin ne oldugunu teoride anlarken konusamiyoruz yani toplumsal olarak diyorum
Bense tam tersi konuşurum yazarim ama gramere takılmam

Gramer öğreneceğiz diye harcadığımız zamana bir dil daha öğrenirdik
Kimse o kasar detaylı gramerle iletişim kurmuyor zaten ya
Eğer akademik veya resmi yazışmalı filan bi hedef yoksa o kadar gramer gereksiz gerçekten
Ana hatlar ve kelime telafuzu gayet yeterli

Bu arada telafuz işine takığım ama
Herkesin bi zayıf noktası var işte

Ben de telaffuza takigim
bir Türk'un ingilizce konustugunu telaffuzundan anlarim
Bir arkadasim var ingilizcesi o kadar guzel ki Amerikan aksanli, sanki yurtdışında öğrenmiş gibi
Bu arada Almanca telaffuzum da iyidir ama sadece okumak var anlamak yok baslangic seviyesinin bile basindayim
Dil konusunda telaffuzum iyidir hemen kaparim da sorun dilin detaylarini bilememek

Ben artık telafuzlara göre millet tahmini bile yapıyorum

Ben hazırlığı bilkentte okudum. O kadar ağır bir ingilizcesi vardı ki. Sıfırdan başlayınca hiç bir kurda kalmazsan 1.5 yılda bitiyordu.

Ama essay veya writing tarzı şeyler yazman gerekiyor muydu?
Öyleuse eğer gereksiz diyemeyeceğim çünkü
Gerekmez mi her hafta ödevde veriliyordu. Ama odtüden iyiydi verdiği eğitim. Para ödedim geçerim üniversitelerden değil orası. Çok arkadaşım atlayamadı hazırlığı 2 yılda bile

Gerekmez mi her hafta ödevde veriliyordu. Ama odtüden iyiydi verdiği eğitim. Para ödedim geçerim üniversitelerden değil orası. Çok arkadaşım atlayamadı hazırlığı 2 yılda bile
Tamam senin eğitim yerindeymiş
Ben ilkokul, ortaokul, lise seviyesinden şikayetçiyim

Sana şunu söyleyeyim de şaş. Ben ilkokul 1. Sınıfı okumadım direkt 2 den başladım. Üstün zekamdan değil annemle sınıfta bulunurdum bakıcı vs olmadığı için. Okuma yazma matematik hepsini biliyordumböylece 16.5 yaşında üniversiteye başladım bebeee sütünü iç yat derlerdi cuma geceleri dışarı çıkan yurt arkadaşlarım.

İşte buna ağzım açık kaldı gerçekten
Ben öyke hikayeleri çok eskiden oluyor sanıyordum

Ben artık telafuzlara göre millet tahmini bile yapıyorum
ben de
Ama özellikle yazmadim hava atiyor sanmayın diye sadece Türk dedim Amerikan dedim

aynen gerci ben ilkokulda ingilizce görmedim

Vayyyy hayata erken atılmışsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…