- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.221
Bunu aldıracağım yarın ilk iş
Böcekleri bile öldürdü bende bir dahada cikmadiBunu aldıracağım yarın ilk iş
Dikkat et böcek sanıp adamı da zehirlemeBöcekleri bile öldürdü bende bir dahada cikmadi
Böcekleri bile öldürdü bende bir dahada cikmadi
Kara fatmaya hiççç acımam . Ama diğer böcekleri peçeteyle tutup camdan bırakıyorumAyy yazik minik karıncaları öldürmeyin yaaa
Benim.evimde de arada kara fatma tarzi böcekler çıkıyor inanin öldürmek istemiyorum ama mecbur öldürünce de üzülüyorum cana kiydim.diye
Hatta geçenlerde odanin kosesinde ters dönmüş duruyordu ölmüş herhalde dedim alacaktım bacaklari hareket edince korktum küçük kürek var onunla alip camdan asagi attim yasiyor diye
Tiksinsem bile ölsün istemiyorum
Zannetmiyorum canim. Bende orumcek yoktu o yüzden bilmiyorumÖrümcek türedi bizde de ilk defa bu yaz.
Örümceğede etki eder mi bende alayım
Ayy yazik minik karıncaları öldürmeyin yaaa
Benim.evimde de arada kara fatma tarzi böcekler çıkıyor inanin öldürmek istemiyorum ama mecbur öldürünce de üzülüyorum cana kiydim.diye
Hatta geçenlerde odanin kosesinde ters dönmüş duruyordu ölmüş herhalde dedim alacaktım bacaklari hareket edince korktum küçük kürek var onunla alip camdan asagi attim yasiyor diye
Ufaklik çığlık çığlığa ağlıyordu karıncadan o kadar korkuyordu ki. Mecbur ilacla öldürdümAyy yazik minik karıncaları öldürmeyin yaaa
Ay tutamam benKara fatmaya hiççç acımam . Ama diğer böcekleri peçeteyle tutup camdan bırakıyorum
Olabilir vallaBizde karınca yokta değişik şeyler çıktı bu yaz. Dünde çekirge girdi camdan.
Hayvanlarında dengesi şaştı sıcaktan herhalde
Hosgeldin canimkızceler nerdesıniz
Oyy kuzum korkmustur cocuk napcan mecburUfaklik çığlık çığlığa ağlıyordu karıncadan o kadar korkuyordu ki. Mecbur ilacla öldürdüm
hos bulduk canım sukur ıyıyım senAy tutamam benhayvanlara dokunamam
Olabilir valla
Ben de bahcede otururken hep kertenkele görüyorum eve girmez insallah diyorum ama yuksekteyim
Kara fatmalar da azaldi lavabolara ayda bir lavabo acici döküyorum
Hosgeldin canimnasilsin
Oyy kuzum korkmustur cocuk napcan mecbur
çok geçmiş olsun ılık suya bal karıştırıyorum ben boğazı yumuşasın diyekızlar benım oglan cok öksüyor ilacta fayda etmedı. ne yapayım sızce. teste yaptık negatıf. ama oksuruyor halen
sütle yaptım şuan uyudu ama öksuyor gurban oldugum tesekur ederim canımçok geçmiş olsun ılık suya bal karıştırıyorum ben boğazı yumuşasın diye
Süt bogazdaki enfeksiyonu arttirirmissütle yaptım şuan uyudu ama öksuyor gurban oldugum tesekur ederim canım
Canim bende ceyceyin yaptığını yapiyordum, keciboynuzu özünü keşfettim sonra, direk yumuşatiyor. Surekli evde bulunduruyorum.kızlar benım oglan cok öksüyor ilacta fayda etmedı. ne yapayım sızce. teste yaptık negatıf. ama oksuruyor halen
Canim kac yasinda yada kac aylik, 1.5 yasina kadar ilik su bal karıştırdım, sonra limon bal ilik su karıştırdım.sütle yaptım şuan uyudu ama öksuyor gurban oldugum tesekur ederim canım