- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.181
Oluyor işte.benden küçük kimse yoktu hiç bir sınıfta okul hayatım boyuncaİşte buna ağzım açık kaldı gerçekten
Ben öyke hikayeleri çok eskiden oluyor sanıyordum
O kadar yıllar yıllar atlanmıyor bence şu anOluyor işte.benden küçük kimse yoktu hiç bir sınıfta okul hayatım boyunca1. Sınıfa kaydoldum zaten küçüktüm yaşıtlarımdan ama öğretmenin isteğiyle 2. Sınıfa geçirildim o zamanlar oluyordu şimdi oluyor mu bilemem
Küçük bir ilçedeydik alınan kararla atlattılar beni. O zamanlar anaokulu bile yoktu. Sınıf arkadaşlarım çizgi çalışmasına başlarken ben kalın bir kitap getirip onu okuyordumO kadar yıllar yıllar atlanmıyor bence şu an
Okuma yazma bilse bile 1den başlıyor çocuklar
Sonuçta 1. Sınıf sadece okuma yazma öğretmiyor
Her yerde anlatma nazar olursunKüçük bir ilçedeydik alınan kararla atlattılar beni. O zamanlar anaokulu bile yoktu. Sınıf arkadaşlarım çizgi çalışmasına başlarken ben kalın bir kitap getirip onu okuyordumöğretmen bunu görünce şaşırmış okutttu bana matematik sordu çarpma bölme bile biliyordum tam 2 yıl hergün derslere gire gire annemle. Bir köşede sessiz sessiz öğrenmişim otururken
Sonuç olarak işsiz ve fakirim amaHer yerde anlatma nazar olursun
YemezlerSonuç olarak işsiz ve fakirim ama
Deme bene öyleSen eğitim zayiatısın
Zaten bi açıdan da ihtiyaç ve ilgi işiDeme bene öyle
İnek olmasam da okulda meslegimde iyiyim
Uretimin icinde ki ustaya ingilizce konuşsam ne oliceeek bosver
Oluyor ama artik cok nadir 1. Sınıftan 4. Sınıfa geçirilen duydum okul kaydı yaptırılirken. Pasayla ilgili konuşurken söylediler okuldaOluyor işte.benden küçük kimse yoktu hiç bir sınıfta okul hayatım boyunca1. Sınıfa kaydoldum zaten küçüktüm yaşıtlarımdan ama öğretmenin isteğiyle 2. Sınıfa geçirildim o zamanlar oluyordu şimdi oluyor mu bilemem
Vallahi öyle. Dedem varlıklıydı anneme bıraka bıraka vasiyet bıraktı sadeceYemezler
Bunlar neee?
PereBunlar neee?
Ne güzel görünüyorlar sahte bile olsalarPere
Paşanın oyun paralari gercek olaydı ne guzel harcanirdi
Nörüyonuz
Dimi ya sehtesi bile güzel, alirken 50 100 200 vardi. Sanki 200 daha pahalıymis gibi hepsini 200 almistimNe güzel görünüyorlar sahte bile olsalar
Bende bi yandan temizlik yapıyorum, oğlumun eline verdim süpürgeyi süpürüyorNörekk temizlik yemek
Ben kendime lohusa yatağı kurdumBende bi yandan temizlik yapıyorum, oğlumun eline verdim süpürgeyi süpürüyoraz sonra da vileda vericem. Ogrensin