geyik ordinaryus profesörleri burada

Valla banada fenalık geldi bugun ya sicak bir yandan, temizlik yapıyorum. Ufaklik sabah 8 den beri benimkini soruyor, ne zaman gelicek diye, cok var, ne kadar kaldı, hadi ariyalim bi daha soralım. Aradim dedim cik gel bana dedim fenalık bastı sabahtan beri seni sorup duruyor diye.

Sonuç olarak işsiz ve fakirim ama😍
Öyle düşünme
Işsiz de olsan boş degilsin istesen neler basarirsin ama ne mutlu ki çalışmak zorunda değilsin calisacak olursan da keyfine yaparsın kimse senden para beklemez mecbursun demez oh ne güzel
Enişte iyi bakiyor hanimina boşver tadini cikar 😍

Valla banada fenalık geldi bugun ya sicak bir yandan, temizlik yapıyorum. Ufaklik sabah 8 den beri benimkini soruyor, ne zaman gelicek diye, cok var, ne kadar kaldı, hadi ariyalim bi daha soralım. Aradim dedim cik gel bana dedim fenalık bastı sabahtan beri seni sorup duruyor diye.
kim kimi sordu kiz?
Oğlun sevgilini mi sordu sanki oyle anladım 🤔

Bende bi yandan temizlik yapıyorum, oğlumun eline verdim süpürgeyi süpürüyor 🤣🤣🤣 az sonra da vileda vericem. Ogrensin
Öğrensin tabii hayat müşterek 🤣

İş teklifleri var ingilizce dersi ve etüd için de virüs engelliyor. Yoksa okula çocuk getirip götürmeme bile para verecek insanlar var kuyrukta😂bebek mi baksam bir de ne?😂

Öyle düşünme
Işsiz de olsan boş degilsin istesen neler basarirsin ama ne mutlu ki çalışmak zorunda değilsin calisacak olursan da keyfine yaparsın kimse senden para beklemez mecbursun demez oh ne güzel
Enişte iyi bakiyor hanimina boşver tadini cikar 😍

kim kimi sordu kiz?
Oğlun sevgilini mi sordu sanki oyle anladım 🤔

Öğrensin tabii hayat müşterek 🤣
Evet canım hic susmuyor takilinca, oglum sevgilimi soruyor ama 5 dk da bir bazen. Banada geliyorlar artik.

İş teklifleri var ingilizce dersi ve etüd için de virüs engelliyor. Yoksa okula çocuk getirip götürmeme bile para verecek insanlar var kuyrukta😂bebek mi baksam bir de ne?😂
Herkes online veriyor sen niye düşünmüyorsun. Arkadaşımın esi yabancı gecen gün sordum herkese online eğitim veriyormuş hic yuz yuze yok

X