- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.061
Varmis demekki canim. Ama ben yıllardır kimseye muhtaç olmamayı ogrendim. Acsamda toksamda kimseyi bağlamaz modundayim. Bu konuyu asamiyoruz. Bilmiyorum bunu nasil cozebilicez. Suan ki geçici çözümBöyle adamlar var mi be pinam
Benim emeklerimin hepsi çöp oldu malesef ve üstünede suçladım.. Sonra yapsaydın etmeseydin oldu....Haklisin canim ama ben gizli yapamam ki icim içimi yer. Bosanirken ziynet ve araba vardi hepsi bende kaldı zaten. Suanki sevgilimde zaten senin parana asla dokunmam diyor dokunmazda. Bende ev alamadım yazlık almayi düşünüyorum o yüzden
7 /24 hizmeti hic mi duymadinO saatlere kadar nasıl duruyorsunuz
Yatıp uyusanıza
Günaydın herkese
Hemen bi bdv yi kolaçan edelimGünaydın nilme
Hadi uyku tutmadı o kabul7 /24 hizmeti hic mi duymadingiggles im? Buna seve seve amme hizmeti diyoruz. Şaka bir yana uyku tutmadi canim
Hadi uyku tutmadı o kabul
Bu saate nasıl uyanıyorsunuz sonra?
Kaç çeşit insan var işteDegil mi
Bende benim gibi olanı ilk defa burda görüyorum. Gec yat erken kalk
Canim bir yerden sonra beden alışıyor. Yillarca bu şekilde olunca...Hadi uyku tutmadı o kabul
Bu saate nasıl uyanıyorsunuz sonra?
Gunaydin nilmesekerim, gunaydin kızlarGunaydin bacılar
Kocanı gömebiliyor muyuz?Canim bir yerden sonra beden alışıyor. Yillarca bu şekilde olunca...
Ben çocuklarima gece kalkarken bir gun bile babalari kalkmadi. Sırf bu yüzden bile bana hakli gidecek
Yolarim o adamı 4 cocuk ya, getir onu sen biz parcalayalim. Sinir oluyorum ben ya böyle insanaCanim bir yerden sonra beden alışıyor. Yillarca bu şekilde olunca...
Ben çocuklarima gece kalkarken bir gun bile babalari kalkmadi. Sırf bu yüzden bile bana hakli gidecek
Biz gömdük, gömülmedik yeri kalmadı.Kocanı gömebiliyor muyuz?
Sonuna kadar haketmisBiz gömdük, gömülmedik yeri kalmadı.
Camışa saldırınKocanı gömebiliyor muyuz?
Altta 14 kisi varNilMeSeKer Kimse yok tam ifsa vakti
Oh iyi bariBiz gömdük, gömülmedik yeri kalmadı.