geyik ordinaryus profesörleri burada

Günahlarını almışım hemşirelerin
Bizim sağlık ocağının sadece doktorları gıcıkmış
Vakti zamanında tahlil yapmamışlardı gıcıklığına sırf
Gerçi bence hemşireleri de tembel
Onlarka ra sıfır iletişim

Varmis demekki canim. Ama ben yıllardır kimseye muhtaç olmamayı ogrendim. Acsamda toksamda kimseyi bağlamaz modundayim. Bu konuyu asamiyoruz. Bilmiyorum bunu nasil cozebilicez. Suan ki geçici çözüm
Ben de öyleyim kimseden bisey isteyemem en zor durumda bile kimseye minnet etmem
Ama artik bu yönümü törpülemeye başladım
Bu is yerindeki arkadaslar sagolsunlar yardimci oluyorlar zorlandigimda (isle ilgili degil ama agir kaldiramadigimda ya da biseye ihtiyacim oldugunda kosarlar).
Aslinda erkekler herseyi kendi yapan kadinlara hayran olurlar ne guzel guclu kadin der takdir ederler
Ama is ikili iliskilere geldiginde, bu zaten tek basina güçlü bana ihtiyaci yok diye düşünüp yanında cok durmazlar. Bunu hem gozlemlerime hem de yasadiklarima bakarak diyebiliyorum ki bu minvalde cok yazi da okumustum ciddiye almiyordum.
Mesela hesap ödeyen adam bulmuşsun birak o ödesin o zaten gönüllü
Tabii senin de para yemeye çalışmadığını biliyor artik
Simdi erkekler de sömürülduklerini anladiklarindan midir yoksa kiymet bilmezlikten midir eskisi gibi hesap ödeyeyim, yemeğe cikarayim olayi azaldi. Calisan ve parasini yiyebilecekleri kadin ariyorlar.
O sebeple eger seni rencide etmiyor, saygi duyuyorsa biraz da onun hesap ödeme ya da bazı konularda daha atik olmasina izin ver. Ne kadar onun sorumluluklarini uzerinden alirsan o kadar fazlasini bekler. (Bu kadin erkek herkes icin geçerli ayrica)
bu kadarini bilmiyordum yaaa belki de konun vardir okumusumdur ama hatirlamiyorum
4 çocuğunun babasi üstelik

Konum yok

Zaten lily bdv yi okudugumda ne cok seyi sineye cektigimi görüyorum.

Benim icin problem olmayan cogu sey meğer bir sorunmus o zaman

Fiii tarihi bi de genclik var tabeee

Bitti gitti benim icin. Uzulecek degilim lily. Soyle bakiyorum yasanmaliydi yasandi bitti saygısızca

Hep oyle derler 4 çocuklu 4 çocuklu

Göstermiyorum ondan.
Bakimli 4 cocuklu anneyim diyorum

Elbette hepimiz neler yaşıyoruz
Bazen dogru bildiklerimiz ya da idare ettiklerimiz aslinda yanlış olan ama bizim sebepsizce katlandiklarimiz oldugunu görüyoruz
Bir yerden sonra anliyor insan ama is isten geçmiş, çileler çekilmiş oluyor maalesef
Iyi ya da kötü ne yasamis olursanız olun, ortada 4 tane evlat var. Ve belki de bu kadar sabretmene sebep o 4 guzelin sevgisidir kimbilir
Daha önce yazmadim sanırım
Benim de hayalim hep 4 cocuktu :))) 2 kiz 2 oğlan ama bir kez doğursam basimin üstünde taşıyacağım doğum bile risk teskil.ediyor çünkü
Hep evim kres gibi olsun istemişimdir

Alisicaz artik da korkuyorum ben ya yine ayrılırsam ya yine bosanirsam. Kendime ihanet edicekmisim gibi hissediyorum. Bende hamileyken ve akabinde bu hale döndüm. Yaşayıp gorucez, ben değişmezsem cok kavga ederiz. Bende sevdigim kişiye para harcayınca mutlu oluyorum diyor.

Canim ayrıldın sanirim. Kac yaşındasın. Ben sana helal olsun demekten başka birsey bulamıyorum. 4 cocuk ben nagpardim bilmiyorum.

Güzel düşünün güzel olsun kızlar

Hayatimdaki iyi ki lerim çocuklarım...
Rabbim benim omrumden alsin koysun onlarin omurlerine...
Evim kreş gibiydi cok mutluyum onlarla. Büyüdükçe daha renkli aksiyonlar yasiyoruz kiz arkadaş vb. Ergenus dünyasını yakin takip ediyorum

Lilym Rabbim sana da bir düzine versin demet demet... Şaka
Gönlüne göre versin lilymmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…