- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.081
Aynen onu hallettik. Cenaze törenini bitirdik. Mumlar yaktık ooooohooooBiz gömdük, gömülmedik yeri kalmadı.
Sadece hadi bea hemşire oda burda yok. Say gitsinİçinizde hemşire yoksa sağlık ocağıma sallayacağım
O zayen burdq yaşamıyorSadece hadi bea hemşire oda burda yok. Say gitsin
Yok yok başlaİçinizde hemşire yoksa sağlık ocağıma sallayacağım
Ben de öyleyim kimseden bisey isteyemem en zor durumda bile kimseye minnet etmemVarmis demekki canim. Ama ben yıllardır kimseye muhtaç olmamayı ogrendim. Acsamda toksamda kimseyi bağlamaz modundayim. Bu konuyu asamiyoruz. Bilmiyorum bunu nasil cozebilicez. Suan ki geçici çözüm
bu kadarini bilmiyordum yaaa belki de konun vardir okumusumdur ama hatirlamiyorumCamışa saldırın
Allah Allah Allah
giggles im şaka bir yana. Benim icin sadece dört yavrumun babası sifatindan ötesini taşımıyor. Yabancı el yani...
Yabancı biri hakkında da bir bilgim yok kiHak yerde kalmaz buna inaniyorum
Konum yokBen de öyleyim kimseden bisey isteyemem en zor durumda bile kimseye minnet etmem
Ama artik bu yönümü törpülemeye başladım
Bu is yerindeki arkadaslar sagolsunlar yardimci oluyorlar zorlandigimda (isle ilgili degil ama agir kaldiramadigimda ya da biseye ihtiyacim oldugunda kosarlar).
Aslinda erkekler herseyi kendi yapan kadinlara hayran olurlar ne guzel guclu kadin der takdir ederler
Ama is ikili iliskilere geldiginde, bu zaten tek basina güçlü bana ihtiyaci yok diye düşünüp yanında cok durmazlar. Bunu hem gozlemlerime hem de yasadiklarima bakarak diyebiliyorum ki bu minvalde cok yazi da okumustum ciddiye almiyordum.
Mesela hesap ödeyen adam bulmuşsun birak o ödesin o zaten gönüllü
Tabii senin de para yemeye çalışmadığını biliyor artik
Simdi erkekler de sömürülduklerini anladiklarindan midir yoksa kiymet bilmezlikten midir eskisi gibi hesap ödeyeyim, yemeğe cikarayim olayi azaldi. Calisan ve parasini yiyebilecekleri kadin ariyorlar.
O sebeple eger seni rencide etmiyor, saygi duyuyorsa biraz da onun hesap ödeme ya da bazı konularda daha atik olmasina izin ver. Ne kadar onun sorumluluklarini uzerinden alirsan o kadar fazlasini bekler. (Bu kadin erkek herkes icin geçerli ayrica)
bu kadarini bilmiyordum yaaa belki de konun vardir okumusumdur ama hatirlamiyorum
4 çocuğunun babasi üstelik
Ben de hatirlayamadimKonum yok
Hep oyle derler 4 çocuklu 4 çocukluBen de hatirlayamadim
Bi de senin adini gorunce aaa 4 cocuk annesi olan kiz degil miydi diyordum geçenlerde burada da 4 cocuk deyince "yanlis hatırlamamisim" diye sevinmiştim :)
O kadar uye var ki iste herkesin bi özelliği aklimizda illa ki kalıyor
Elbette hepimiz neler yaşıyoruzZaten lily bdv yi okudugumda ne cok seyi sineye cektigimi görüyorum.
Benim icin problem olmayan cogu sey meğer bir sorunmus o zaman
Fiii tarihi bi de genclik var tabeee
Bitti gitti benim icin. Uzulecek degilim lily. Soyle bakiyorum yasanmaliydi yasandi bitti saygısızca
Alisicaz artik da korkuyorum ben ya yine ayrılırsam ya yine bosanirsam. Kendime ihanet edicekmisim gibi hissediyorum. Bende hamileyken ve akabinde bu hale döndüm. Yaşayıp gorucez, ben değişmezsem cok kavga ederiz. Bende sevdigim kişiye para harcayınca mutlu oluyorum diyor.Ben de öyleyim kimseden bisey isteyemem en zor durumda bile kimseye minnet etmem
Ama artik bu yönümü törpülemeye başladım
Bu is yerindeki arkadaslar sagolsunlar yardimci oluyorlar zorlandigimda (isle ilgili degil ama agir kaldiramadigimda ya da biseye ihtiyacim oldugunda kosarlar).
Aslinda erkekler herseyi kendi yapan kadinlara hayran olurlar ne guzel guclu kadin der takdir ederler
Ama is ikili iliskilere geldiginde, bu zaten tek basina güçlü bana ihtiyaci yok diye düşünüp yanında cok durmazlar. Bunu hem gozlemlerime hem de yasadiklarima bakarak diyebiliyorum ki bu minvalde cok yazi da okumustum ciddiye almiyordum.
Mesela hesap ödeyen adam bulmuşsun birak o ödesin o zaten gönüllü
Tabii senin de para yemeye çalışmadığını biliyor artik
Simdi erkekler de sömürülduklerini anladiklarindan midir yoksa kiymet bilmezlikten midir eskisi gibi hesap ödeyeyim, yemeğe cikarayim olayi azaldi. Calisan ve parasini yiyebilecekleri kadin ariyorlar.
O sebeple eger seni rencide etmiyor, saygi duyuyorsa biraz da onun hesap ödeme ya da bazı konularda daha atik olmasina izin ver. Ne kadar onun sorumluluklarini uzerinden alirsan o kadar fazlasini bekler. (Bu kadin erkek herkes icin geçerli ayrica)
bu kadarini bilmiyordum yaaa belki de konun vardir okumusumdur ama hatirlamiyorum
4 çocuğunun babasi üstelik
Canim ayrıldın sanirim. Kac yaşındasın. Ben sana helal olsun demekten başka birsey bulamıyorum. 4 cocuk ben nagpardim bilmiyorum.Zaten lily bdv yi okudugumda ne cok seyi sineye cektigimi görüyorum.
Benim icin problem olmayan cogu sey meğer bir sorunmus o zaman
Fiii tarihi bi de genclik var tabeee
Bitti gitti benim icin. Uzulecek degilim lily. Soyle bakiyorum yasanmaliydi yasandi bitti saygısızca
Güzel düşünün güzel olsun kızlarAlisicaz artik da korkuyorum ben ya yine ayrılırsam ya yine bosanirsam. Kendime ihanet edicekmisim gibi hissediyorum. Bende hamileyken ve akabinde bu hale döndüm. Yaşayıp gorucez, ben değişmezsem cok kavga ederiz. Bende sevdigim kişiye para harcayınca mutlu oluyorum diyor.
Hayatimdaki iyi ki lerim çocuklarım...Elbette hepimiz neler yaşıyoruz
Bazen dogru bildiklerimiz ya da idare ettiklerimiz aslinda yanlış olan ama bizim sebepsizce katlandiklarimiz oldugunu görüyoruz
Bir yerden sonra anliyor insan ama is isten geçmiş, çileler çekilmiş oluyor maalesef
Iyi ya da kötü ne yasamis olursanız olun, ortada 4 tane evlat var. Ve belki de bu kadar sabretmene sebep o 4 guzelin sevgisidir kimbilir
Daha önce yazmadim sanırım
Benim de hayalim hep 4 cocuktu :))) 2 kiz 2 oğlan ama bir kez doğursam basimin üstünde taşıyacağım doğum bile risk teskil.ediyor çünkü
Hep evim kres gibi olsun istemişimdir
Valla yapamıyorum, dun psikologla randevum vardi. Çözmeye karar verdim, boşanmanın üzerime biraktigi etkilerini. Bahtsızım ben bahtsiz. Kadin trafikte kalmis, sonra araba tutmuş, yarına erteledik randevuyu.Güzel düşünün güzel olsun kızlar