k.k da bir de şunu gördüm bir üye eşinin kötü özelliklerini yazınca hemen toplanıyorlar aaaa çekme o adamı hemmennn boşan benim kocam şöyle iyi böyle ponçik şöyle cömert böyle kadın haklarına saygılı.yavvv o zaman bu sokaklardaki sapık tacizci dayakçı ekonomik sömüren adamların karıları kim?hiçbiri mi üye değil bu foruma?
Benim bi arkadaşım sevgilisinin tum.saygisizliklarina katlanirdi ama cok sorun yasar bana anlatirdi evlenince de anlatirim dedi yoook dedim sonra koptuk zaten kopma sebebi yine eşiydi (evlendiler yani)ben senin esinin dengesizlikleriyle uğraşamam dedim vay sen benim.kocama laf edemezsin dedi
onca sorunu yasayan bendim sanirim
al kocanı mutlu mesut yasa o zaman dedim en sonunda
Ben ilk defa cumartesi disarida kahvaltıya gidicem nasil olacak bilmiyorum. Daha disarida su içmişligim yok. Calisirkende benim masama hic kimse oturamazdi
Bir sey olmaz diye düşün
Ben de bir kere kahvaltıya gittim cok da pimpirik biriyim ama dikkat ettik arkadas cagirmisti ben de hep evde olunca bunaldigimdan reddedemedim
Maskene falan dikkat edersin bi de korktukca çekiyor insan
Ahahah Tr canim
Çok yaklaştığında insanlar kendileri uyarıyor mesafeli ol diye . Bence sende başlamalısın söylemeye
Soylesen ne fayda ben hep uyaririm ama insanlar uyariyi dikkate almiyor mesafeyi açmıyor
İnsanlar başkalarının dertlerinden besleniyor sanki . Mutlu kimse görmeye tahammül edemiyorlar . Sürekli kendileriyle kıyaslama ihtiyacı duyuyorlar , Buda ona benzer bişey . Ego tatmin etme kısaca
kiyaslama bizim toplumun bana göre kanayan yarasi
Hep onda var bende neden yok
Filancanin kızı şurayi kazandi bu meslekte sen biseyi beceremedin tarzi yorumlar hep bizde!
eşime ya da sevgilime devamlı ben ısmarlamam 1 bensem 2 onlardan beklerim dedim diye de şaşırdılar.haa ayrı birikimim olmasına da şaşırdılar güvenmiyormuşumm.valla kendimden şüphelendimm bende mi bir sorun var diye?
Yok yok normalde şeffaf olmak herşeyi ortaya dökmek olmasi gereken ama bence bizim toplum erkeklerine o kadar dürüstlük yaramıyor hemen ezmeye ego savasina girmeye çalışıyorlar
Bu arada erkek hesabı ödemeli düşüncesindeyim ben de :)
ben ne yazdım sen ne anladın
ben tamamen eşitlik yanlısı değilim kadın erkek ilişkisinde.erkekten bir tık fazla beklerim maddiyat konusunda.yarı yarıya herşeyi bölüşeceksek gider ev arkadaşı kadın bulurum daha iyi
kendi harcamama da karıştırmam ayrıca karışmam da.eşi 800 tl harcadı karttan diye konu açan kadın var.adam köle mi?evliyiz diye herşey ortak her kazanç ortaya ya karşıyım.hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta
erkek o erk gucunu gösterecek, hesabi ödesin cekip çevirsin kadini mutlu edebilsin ki karşılığıni gorsun
Valla ben simdi ömrümün yarısını eks kocayla geçirince kalanınında yuzde 90 i çocukluk zaten pek anlamam bu islerden. Bizim ortak hesabımız vardi. Harcarsak beraber harcardik ne istersekte alırdık bilemiyorum. Şuanki sevgülümde para odetmez hicbir yerde cok tartistik o yüzden, bende benim olanı odetmem asla. Mazot alıyorum, markete giriyoruz, karton sigara alıyorum o ödeme ben delleniyorum, odemezse o demleniyor. Fransızim o yuzden bu konuda
Aaa yok birak o yapsin sen onun hayatini kolaylastirmayacaksin o seninkini kolaylastiracak
Fazla eril enerjidesin