geyik ordinaryus profesörleri burada

Benimki tek arkadaşı yok seninkiler birbirine arkadaş. Evde neşe vardir. Seni düşünemiyorum canim ama ya. Ev isi bitmez, dertleri bitmez.

Iste buna anlamsiz/sebebi olmayan kaygilar deniyor
Ben de bir ara hep panik halindeydim bende anksiyete bozuklugu var diyerek online bir psikolog randevusu aldim
Kadin bana sizde anksiyete yok sizin kaygılarınızın bir anlami var, sebepsiz değil dedi. Eger sebepsiz olsaydi mesela ya kanser olursam ya deprem olur da altinda kalirsam gibi ona kaygi bozuklugu deriz demisti.
Hem herkesin sevgi dili farklıdır kimi guzel sozlerle kimi ise eylemlerle gösterir seninki de seni mutlu etmek icin harcamayı seviyor. Onun sevgi dili hediyelesme demek ki.
Gary Chapman 5 sevgi dili kitabini okumani tavsiye ederim. Ben asıl kitabi değil de yalnizlar icin 5 sevgi dili vardi sahafta onu alip okumustum ama genel hatlariyla ayni diye düşünüyorum.
Valla yapamıyorum, dun psikologla randevum vardi. Çözmeye karar verdim, boşanmanın üzerime biraktigi etkilerini. Bahtsızım ben bahtsiz. Kadin trafikte kalmis, sonra araba tutmuş, yarına erteledik randevuyu.
Kiz ne güzel işte, Cuma mübarek gün
Vardir bir hayır
Hem daha sakin sekilde rahatça konuşursunuz hafta sonu öncesi olduğundan bence Cuma günü güzel bir tercih :)

Belki hep olumsuz baktığın için olumsuzluk devam ediyordur?
Buyuk ihtimalle. Ben bosanirken kendime dedim ki hayattaki herseye olumsuz bakarsam olumlu oldugunda sevinirim, olumsuz olursa da üzülmem. Olumsuz bakmayi başardım.
Artik olumlu bakmayi beceremiyorum, kötülük tellalı oldum, düzeltmeyi beceremezsem bu iliskiyide bu yüzden kaybedicem.

Ne mutlu bana

O kitabi okuyalı 15 sene falan oldu sanirim. Bir Dünya benzeri kitap dolu evde bulduğumu aliyorum. Cok uzun zaman olduğu icin yarim yamalak hatırlıyorum. Bir daha bakayim ben ona

Aman ağzından iyi bi şey çıksın
Hep kötüyü çağır hep kötüyü çağır

Al sana yeni bakış açısı
Şimdi git bunu çalış:
İyi giderse işler zaten mutlusun, kötü giderse de ileride daha kötülerinden korunman için hayat sana dersler göndermiş
Hiç kötü bi şey olmayaxak diye şart yok zaten
Kötü de olacak iyi de
Önemli olan ikisini de kabullenebilmek

Amin canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Valla 1 dogum hakkim var onu da yas gecmeden kullanabilirsem ne mutlu
Ama bilin bakalim ne yok
Artik 41 kere maşallah diyebilirsiniz bana aralikta
6 yil oldu pinam. Davam aralikta bitti.
Hayırlısı olsun
sen cok güçlü bir kadinsin
Eminim cok da güzel bir kadinsindir gerci kalbi güzel olanin herseyi güzeldir
Aslinda kendini yanlis kodlamissin
Şöyle ki, bir sey istediğinde olsun ya da olmasin hayirlisi diye bakmak lazim
Olmasını istesek de olmadiginda da napalim vardir bir sebebi diyerek kabullenici bir tepki vermek gerekiyor
Cok anlam yukleyip de olmayinca büyük hayal kırıklığı yasamaktansa olmasini dileyip en kötü ne olur, boyle olursa naparim diye düşünerek beklentilerimizi mantikli seviyede tutmak lazim (hayatıma devam ederim canim nolacak demek mesela)
Belki anlatamadım ya da karisik yazmis da olabilirim ama olay şu, en kötü senaryo ile de barışık olmak

Timam simdide bunu soyliycem.

Asicam bir sekilde, çözmeye karar verdim en azından.

O kitabi okuyalı 15 sene falan oldu sanirim. Bir Dünya benzeri kitap dolu evde bulduğumu aliyorum. Cok uzun zaman olduğu icin yarim yamalak hatırlıyorum. Bir daha bakayim ben ona
tekrardan oku bence
15 sene önceki sen ile simdiki sen cok farkli
Bende de kitap.dolu ama insanin farkindaligi arttıkça ayni kitabi farkli bir bakis açısıyla okuyorsun. Ben kendimde bunu gozlemledim.

Benzer seyleri yazmisiz sen daha kestirmeden yazmissin ben nasil.ifade etsem derken lafı uzatmisim

Yok haklisin sadece sevdiğimi hatırlıyorum kitabi ama baska hicbirsey hatırlamıyorum

Cok teşekkür ederim canim benim sabah sabah ne cok mutlu oldum. Ay nasil bu kadar şanslı oldum? olumlu enerji gönderelim evrene..

Bazem çok sağdan soldan girsem de ben öğretmenim sonuçta
Benim de egitmenlik belgem var bi de her gun vatandasa bin tane sey anlatiyoruz isi bilmeyenlere de is ogretiyoruz biraz egitmenlik yaptim ben de
Tabii senin gibi öğretmen değilim
Yok haklisin sadece sevdiğimi hatırlıyorum kitabi ama baska hicbirsey hatırlamıyorum
Tamam o zaman yeniden bir sans ver
Hem şu asker abinin hesap ödemesi ile ilgili de onu daha iyi anlar, onun sevgi dilini çözmüş olursun

Benim de egitmenlik belgem var bi de her gun vatandasa bin tane sey anlatiyoruz isi bilmeyenlere de is ogretiyoruz biraz egitmenlik yaptim ben de
Tabii senin gibi öğretmen değilim
Benim en büyük sorunum
Bazen kafamdaki hızda kelimeye dökemiyorum
Hayal gücüm ve serbesr çağrışımım çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…