- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.101
Benimki tek arkadaşı yok seninkiler birbirine arkadaş. Evde neşe vardir. Seni düşünemiyorum canim ama ya. Ev isi bitmez, dertleri bitmez.Hayatimdaki iyi ki lerim çocuklarım...
Rabbim benim omrumden alsin koysun onlarin omurlerine...
Evim kreş gibiydi cok mutluyum onlarla. Büyüdükçe daha renkli aksiyonlar yasiyoruz kiz arkadaş vb. Ergenus dünyasını yakin takip ediyorum
Lilym Rabbim sana da bir düzine versin demet demet...Şaka
Gönlüne göre versin lilymmm.
Belki hep olumsuz baktığın için olumsuzluk devam ediyordur?Valla yapamıyorum, dun psikologla randevum vardi. Çözmeye karar verdim, boşanmanın üzerime biraktigi etkilerini. Bahtsızım ben bahtsiz. Kadin trafikte kalmis, sonra araba tutmuş, yarına erteledik randevuyu.
Artik 41 kere maşallah diyebilirsiniz bana araliktaCanim ayrıldın sanirim. Kac yaşındasın. Ben sana helal olsun demekten başka birsey bulamıyorum. 4 cocuk ben nagpardim bilmiyorum.
Iste buna anlamsiz/sebebi olmayan kaygilar deniyorAlisicaz artik da korkuyorum ben ya yine ayrılırsam ya yine bosanirsam. Kendime ihanet edicekmisim gibi hissediyorum. Bende hamileyken ve akabinde bu hale döndüm. Yaşayıp gorucez, ben değişmezsem cok kavga ederiz. Bende sevdigim kişiye para harcayınca mutlu oluyorum diyor.
Kiz ne güzel işte, Cuma mübarek günValla yapamıyorum, dun psikologla randevum vardi. Çözmeye karar verdim, boşanmanın üzerime biraktigi etkilerini. Bahtsızım ben bahtsiz. Kadin trafikte kalmis, sonra araba tutmuş, yarına erteledik randevuyu.
Buyuk ihtimalle. Ben bosanirken kendime dedim ki hayattaki herseye olumsuz bakarsam olumlu oldugunda sevinirim, olumsuz olursa da üzülmem. Olumsuz bakmayi başardım.Belki hep olumsuz baktığın için olumsuzluk devam ediyordur?
Muhteşem tatlim, istedigin hersey gönlünce olsuuuuun❤❤❤❤ sen cok güçlü bir insansinArtik 41 kere maşallah diyebilirsiniz bana aralikta
6 yil oldu pinam. Davam aralikta bitti.
O kitabi okuyalı 15 sene falan oldu sanirim. Bir Dünya benzeri kitap dolu evde bulduğumu aliyorumIste buna anlamsiz/sebebi olmayan kaygilar deniyor
Ben de bir ara hep panik halindeydim bende anksiyete bozuklugu var diyerek online bir psikolog randevusu aldim
Kadin bana sizde anksiyete yok sizin kaygılarınızın bir anlami var, sebepsiz değil dedi. Eger sebepsiz olsaydi mesela ya kanser olursam ya deprem olur da altinda kalirsam gibi ona kaygi bozuklugu deriz demisti.
Hem herkesin sevgi dili farklıdır kimi guzel sozlerle kimi ise eylemlerle gösterir seninki de seni mutlu etmek icin harcamayı seviyor. Onun sevgi dili hediyelesme demek ki.
Gary Chapman 5 sevgi dili kitabini okumani tavsiye ederim. Ben asıl kitabi değil de yalnizlar icin 5 sevgi dili vardi sahafta onu alip okumustum ama genel hatlariyla ayni diye düşünüyorum.
Kiz ne güzel işte, Cuma mübarek gün
Vardir bir hayır
Hem daha sakin sekilde rahatça konuşursunuz hafta sonu öncesi olduğundan bence Cuma günü güzel bir tercih :)
Aman ağzından iyi bi şey çıksınBuyuk ihtimalle. Ben bosanirken kendime dedim ki hayattaki herseye olumsuz bakarsam olumlu oldugunda sevinirim, olumsuz olursa da üzülmem. Olumsuz bakmayi başardım.
Artik olumlu bakmayi beceremiyorum, kötülük tellalı oldum, düzeltmeyi beceremezsem bu iliskiyide bu yüzden kaybedicem.
Ne mutlu bana
Amin canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icinHayatimdaki iyi ki lerim çocuklarım...
Rabbim benim omrumden alsin koysun onlarin omurlerine...
Evim kreş gibiydi cok mutluyum onlarla. Büyüdükçe daha renkli aksiyonlar yasiyoruz kiz arkadaş vb. Ergenus dünyasını yakin takip ediyorum
Lilym Rabbim sana da bir düzine versin demet demet...Şaka
Gönlüne göre versin lilymmm.
Hayırlısı olsunArtik 41 kere maşallah diyebilirsiniz bana aralikta
6 yil oldu pinam. Davam aralikta bitti.
Aslinda kendini yanlis kodlamissinBuyuk ihtimalle. Ben bosanirken kendime dedim ki hayattaki herseye olumsuz bakarsam olumlu oldugunda sevinirim, olumsuz olursa da üzülmem. Olumsuz bakmayi başardım.
Artik olumlu bakmayi beceremiyorum, kötülük tellalı oldum, düzeltmeyi beceremezsem bu iliskiyide bu yüzden kaybedicem.
Ne mutlu bana
Timam simdide bunu soyliycem.Aman ağzından iyi bi şey çıksın
Hep kötüyü çağır hep kötüyü çağır
Al sana yeni bakış açısı
Şimdi git bunu çalış:
İyi giderse işler zaten mutlusun, kötü giderse de ileride daha kötülerinden korunman için hayat sana dersler göndermiş
Hiç kötü bi şey olmayaxak diye şart yok zaten
Kötü de olacak iyi de
Önemli olan ikisini de kabullenebilmek
Sana güveniyoruzTimam simdide bunu soyliycem.
Asicam bir sekilde, çözmeye karar verdim en azından.
tekrardan oku benceO kitabi okuyalı 15 sene falan oldu sanirim. Bir Dünya benzeri kitap dolu evde bulduğumu aliyorum. Cok uzun zaman olduğu icin yarim yamalak hatırlıyorum. Bir daha bakayim ben ona
Benzer seyleri yazmisiz sen daha kestirmeden yazmissin ben nasil.ifade etsem derken lafı uzatmisimAman ağzından iyi bi şey çıksın
Hep kötüyü çağır hep kötüyü çağır
Al sana yeni bakış açısı
Şimdi git bunu çalış:
İyi giderse işler zaten mutlusun, kötü giderse de ileride daha kötülerinden korunman için hayat sana dersler göndermiş
Hiç kötü bi şey olmayaxak diye şart yok zaten
Kötü de olacak iyi de
Önemli olan ikisini de kabullenebilmek
Vur vur kafasına kafasına çak çak çak çakSana güveniyoruz
Ama yine bunalımlı cevaplar yazarsan benden büyüksün demem vururum ağzına terliği valla
Bazem çok sağdan soldan girsem de ben öğretmenim sonuçtaBenzer seyleri yazmisiz sen daha kestirmeden yazmissin ben nasil.ifade etsem derken lafı uzatmisim
Yok haklisin sadece sevdiğimi hatırlıyorum kitabi ama baska hicbirsey hatırlamıyorumtekrardan oku bence
15 sene önceki sen ile simdiki sen cok farkli
Bende de kitap.dolu ama insanin farkindaligi arttıkça ayni kitabi farkli bir bakis açısıyla okuyorsun. Ben kendimde bunu gozlemledim.
Benzer seyleri yazmisiz sen daha kestirmeden yazmissin ben nasil.ifade etsem derken lafı uzatmisim
Cok teşekkür ederim canim benim sabah sabah ne cok mutlu oldum. Ay nasil bu kadar şanslı oldum?Amin canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Valla 1 dogum hakkim var onu da yas gecmeden kullanabilirsem ne mutlu
Ama bilin bakalim ne yok
Hayırlısı olsun
sen cok güçlü bir kadinsin
Eminim cok da güzel bir kadinsindir gerci kalbi güzel olanin herseyi güzeldir
Aslinda kendini yanlis kodlamissin
Şöyle ki, bir sey istediğinde olsun ya da olmasin hayirlisi diye bakmak lazim
Olmasını istesek de olmadiginda da napalim vardir bir sebebi diyerek kabullenici bir tepki vermek gerekiyor
Cok anlam yukleyip de olmayinca büyük hayal kırıklığı yasamaktansa olmasini dileyip en kötü ne olur, boyle olursa naparim diye düşünerek beklentilerimizi mantikli seviyede tutmak lazim (hayatıma devam ederim canim nolacak demek mesela)
Belki anlatamadım ya da karisik yazmis da olabilirim ama olay şu, en kötü senaryo ile de barışık olmak
Benim de egitmenlik belgem varBazem çok sağdan soldan girsem de ben öğretmenim sonuçta
Tamam o zaman yeniden bir sans verYok haklisin sadece sevdiğimi hatırlıyorum kitabi ama baska hicbirsey hatırlamıyorum
Cok sevindim canim iyi geldiyseCok teşekkür ederim canim benim sabah sabah ne cok mutlu oldum. Ay nasil bu kadar şanslı oldum?olumlu enerji gönderelim evrene..
Benim en büyük sorunumBenim de egitmenlik belgem varbi de her gun vatandasa bin tane sey anlatiyoruz isi bilmeyenlere de is ogretiyoruz biraz egitmenlik yaptim ben de
Tabii senin gibi öğretmen değilim