- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.041
Çok basit canım anne evine gidicen yada kadın sığınma evine.. İş bulmak çok basit ya ekonomi dev zaten hemen iş bulup dayayıp döşeyeceksin evi ohh mis gibi hayat yaşayacaksın... Beyinsizler resmen..evliliğimde sorun yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez.kapıyı çarpıp çıkabilmeliyimm kötü bir durumda.ee param yoksa çarpıp nereye gidecekmişimmm?
Sorun degil senin kişiliğin öyle . Biraz “ben” i ön planda yaşıyorsun. Bende mesela kendi dünyamda yasarım. Yok bu doğum yaptı hemen görmesine gideyim yok bu arkadaş beni aradı hemen bende arayayım arayı sıcak tutayım vs hiç bunlara takılmam . Kendi dünyamda yasamayı severimeşime ya da sevgilime devamlı ben ısmarlamam 1 bensem 2 onlardan beklerim dedim diye de şaşırdılar.haa ayrı birikimim olmasına da şaşırdılar güvenmiyormuşumm.valla kendimden şüphelendimm bende mi bir sorun var diye?
aynen valla.rejimle mejimle olmuyor.tek çare yememek ve az yemek.ben haftada bir gün yemiyorum hiç bir şey kahve dışında 10 gündürCanim başlayalım bem tartıya çıkmaya korkuyorum ama ciddi kilo aldım. 5 6 ay icinde 55 e dusucem. Cok ciddiyim olum orucuysa ölüm orucu
Bende aynıyım valla. Canımın istemedigi hicbirseyi yapmam nerdeyse hic kimsenin düğününe gitmemSorun degil senin kişiliğin öyle . Biraz “ben” i ön planda yaşıyorsun. Bende mesela kendi dünyamda yasarım. Yok bu doğum yaptı hemen görmesine gideyim yok bu arkadaş beni aradı hemen bende arayayım arayı sıcak tutayım vs hiç bunlara takılmam . Kendi dünyamda yasamayı severim
biri örgün 2 üniversite diplomam var dilim de var iş aramaya çıksam kısa vadede asgari ücretli iş bulurum anca.lafla olmuyor gerçekler bambaşka bu ülkedeÇok basit canım anne evine gidicen yada kadın sığınma evine.. İş bulmak çok basit ya ekonomi dev zaten hemen iş bulup dayayıp döşeyeceksin evi ohh mis gibi hayat yaşayacaksın... Beyinsizler resmen..
Ben pandeminin 4 ayinda 17 kilo verdim diyet yapmadim.aynen valla.rejimle mejimle olmuyor.tek çare yememek ve az yemek.ben haftada bir gün yemiyorum hiç bir şey kahve dışında 10 gündür
Onlara göre herşey çok basit... Burada akıl veriyorlar ama gerçek hayatta kim bilir kendileri nasıllar? Kendilerinin yapamadıklarını başkalarına akıl vermekle yaptırmaya calısıyor lar..biri örgün 2 üniversite diplomam var dilim de var iş aramaya çıksam kısa vadede asgari ücretli iş bulurum anca.lafla olmuyor gerçekler bambaşka bu ülkede
Ağzı olan konuşuyor diyorum ben onlaraOnlara göre herşey çok basit... Burada akıl veriyorlar ama gerçek hayatta kim bilir kendileri nasıllar? Kendilerinin yapamadıklarını başkalarına akıl vermekle yaptırmaya calısıyor lar..
ben ne yazdım sen ne anladınSorun degil senin kişiliğin öyle . Biraz “ben” i ön planda yaşıyorsun. Bende mesela kendi dünyamda yasarım. Yok bu doğum yaptı hemen görmesine gideyim yok bu arkadaş beni aradı hemen bende arayayım arayı sıcak tutayım vs hiç bunlara takılmam . Kendi dünyamda yasamayı severim
ayran yap iç geçerGece gece kıl biber yedim ağzımın içi tuhaf oldu
Valla ben simdi ömrümün yarısını eks kocayla geçirince kalanınında yuzde 90 i çocukluk zaten pek anlamam bu islerden. Bizim ortak hesabımız vardi. Harcarsak beraber harcardik ne istersekte alırdık bilemiyorum. Şuanki sevgülümde para odetmez hicbir yerde cok tartistik o yüzden, bende benim olanı odetmem asla. Mazot alıyorum, markete giriyoruz, karton sigara alıyorum o ödeme ben delleniyorum, odemezse o demleniyor. Fransızim o yuzden bu konudaben ne yazdım sen ne anladınben tamamen eşitlik yanlısı değilim kadın erkek ilişkisinde.erkekten bir tık fazla beklerim maddiyat konusunda.yarı yarıya herşeyi bölüşeceksek gider ev arkadaşı kadın bulurum daha iyi kendi harcamama da karıştırmam ayrıca karışmam da.eşi 800 tl harcadı karttan diye konu açan kadın var.adam köle mi?evliyiz diye herşey ortak her kazanç ortaya ya karşıyım.hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta
Tamam iyi geceler...ayran yap iç geçer
Iyi geceler canımgidip uyuyayım sabah ola hayrola.herkese iyi geceler dostlar
Eşden kocadan ayrı saklı bi kese olması lazımValla ben simdi ömrümün yarısını eks kocayla geçirince kalanınında yuzde 90 i çocukluk zaten pek anlamam bu islerden. Bizim ortak hesabımız vardi. Harcarsak beraber harcardik ne istersekte alırdık bilemiyorum. Şuanki sevgülümde para odetmez hicbir yerde cok tartistik o yüzden, bende benim olanı odetmem asla. Mazot alıyorum, markete giriyoruz, karton sigara alıyorum o ödeme ben delleniyorum, odemezse o demleniyor. Fransızim o yuzden bu konuda
Haklisin canim ama ben gizli yapamam ki icim içimi yer. Bosanirken ziynet ve araba vardi hepsi bende kaldı zaten. Suanki sevgilimde zaten senin parana asla dokunmam diyor dokunmazda. Bende ev alamadım yazlık almayi düşünüyorum o yüzdenEşden kocadan ayrı saklı bi kese olması lazımBende Çalıştığımı ortaya koyuyordum eşimde aynı şekilde ama Ben Yalnış yapmışım keşke saklasaydım paracıklarımı
Benim bi arkadaşım sevgilisinin tum.saygisizliklarina katlanirdi ama cok sorun yasar bana anlatirdi evlenince de anlatirim dedi yoook dedim sonra koptuk zaten kopma sebebi yine eşiydi (evlendiler yani)ben senin esinin dengesizlikleriyle uğraşamam dedim vay sen benim.kocama laf edemezsin dedik.k da bir de şunu gördüm bir üye eşinin kötü özelliklerini yazınca hemen toplanıyorlar aaaa çekme o adamı hemmennn boşan benim kocam şöyle iyi böyle ponçik şöyle cömert böyle kadın haklarına saygılı.yavvv o zaman bu sokaklardaki sapık tacizci dayakçı ekonomik sömüren adamların karıları kim?hiçbiri mi üye değil bu foruma?
Bir sey olmaz diye düşünBen ilk defa cumartesi disarida kahvaltıya gidicem nasil olacak bilmiyorum. Daha disarida su içmişligim yok. Calisirkende benim masama hic kimse oturamazdi
Ahahah Tr canimHangi Ülkede sin canım?
Soylesen ne fayda ben hep uyaririm ama insanlar uyariyi dikkate almiyor mesafeyi açmıyorÇok yaklaştığında insanlar kendileri uyarıyor mesafeli ol diye . Bence sende başlamalısın söylemeye
kiyaslama bizim toplumun bana göre kanayan yarasiİnsanlar başkalarının dertlerinden besleniyor sanki . Mutlu kimse görmeye tahammül edemiyorlar . Sürekli kendileriyle kıyaslama ihtiyacı duyuyorlar , Buda ona benzer bişey . Ego tatmin etme kısaca
Yok yok normalde şeffaf olmak herşeyi ortaya dökmek olmasi gereken ama bence bizim toplum erkeklerine o kadar dürüstlük yaramıyor hemen ezmeye ego savasina girmeye çalışıyorlareşime ya da sevgilime devamlı ben ısmarlamam 1 bensem 2 onlardan beklerim dedim diye de şaşırdılar.haa ayrı birikimim olmasına da şaşırdılar güvenmiyormuşumm.valla kendimden şüphelendimm bende mi bir sorun var diye?
erkek o erk gucunu gösterecek, hesabi ödesin cekip çevirsin kadini mutlu edebilsin ki karşılığıni gorsunben ne yazdım sen ne anladınben tamamen eşitlik yanlısı değilim kadın erkek ilişkisinde.erkekten bir tık fazla beklerim maddiyat konusunda.yarı yarıya herşeyi bölüşeceksek gider ev arkadaşı kadın bulurum daha iyi kendi harcamama da karıştırmam ayrıca karışmam da.eşi 800 tl harcadı karttan diye konu açan kadın var.adam köle mi?evliyiz diye herşey ortak her kazanç ortaya ya karşıyım.hiç bir şeyin garantisi yok bu hayatta
Aaa yok birak o yapsin sen onun hayatini kolaylastirmayacaksin o seninkini kolaylastiracakValla ben simdi ömrümün yarısını eks kocayla geçirince kalanınında yuzde 90 i çocukluk zaten pek anlamam bu islerden. Bizim ortak hesabımız vardi. Harcarsak beraber harcardik ne istersekte alırdık bilemiyorum. Şuanki sevgülümde para odetmez hicbir yerde cok tartistik o yüzden, bende benim olanı odetmem asla. Mazot alıyorum, markete giriyoruz, karton sigara alıyorum o ödeme ben delleniyorum, odemezse o demleniyor. Fransızim o yuzden bu konuda
Bilmiyorum canım ya o çok kiziyor zaten, suan yarim yamalak ortasını bulduk. O olay çıkıyor diye ödememeye calisiyor, bende o ödemeye kalkınca tepki göstermiyorum. Elimi cebime attıysam sakin dedi artik bu olay ciddi büyüdü bizde. Bizde simdilik boyle çözüm bulduk. Disarida bir yere gidebilirsek ins pandemi sagolsun benim hesap odeme şansım yok zaten. Oyle anlaştık.Aaa yok birak o yapsin sen onun hayatini kolaylastirmayacaksin o seninkini kolaylastiracak
Fazla eril enerjidesin
Böyle adamlar var mi be pinamBilmiyorum canım ya o çok kiziyor zaten, suan yarim yamalak ortasını bulduk. O olay çıkıyor diye ödememeye calisiyor, bende o ödemeye kalkınca tepki göstermiyorum. Elimi cebime attıysam sakin dedi artik bu olay ciddi büyüdü bizde. Bizde simdilik boyle çözüm bulduk. Disarida bir yere gidebilirsek ins pandemi sagolsun benim hesap odeme şansım yok zaten. Oyle anlaştık.