- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Yaşıtız
Sessiz durma, herkes efendilikten anlamaz
Özellikle iş hayatında sessiz duranın gözünü oyarlar
deli ederler adamı deliiii..
beni de firmalar ediyor..
Bunlar bizim müşteriler
Benim de dikkatli olmam lazım ama nezaketsizliğe gelemiyorum
Bi merhaba ben şu firmadan arıyorum de dimi ?
Yok umarım aktarılan son kişisinizdir diye bi giriş yapınca bana geliyolar
Son kişi değilsem ne olacak yani ?
Gıcık şey
Ve aynen dediğim gibi onlardan çıkıyor fatura
Kargodan sorgulattım hepsini aynı kişi teslim almış
Aradım söyledim , sekreterleriymiş teslim alan kişi
Çekmecesinden bulmuşlar
Sessiz durmuyorum direk cevabı yapıştırıyorum senin bir sıkıntın mı var diyorlar bende "yoooo gayet iyiyim bana da sizin sıkıntınız varmış gibi geliyor dedim" yarına kadar kendileri ile muhatap olmuyorum kendileri ile
Sessiz durmuyorum direk cevabı yapıştırıyorum senin bir sıkıntın mı var diyorlar bende "yoooo gayet iyiyim bana da sizin sıkıntınız varmış gibi geliyor dedim" yarına kadar kendileri ile muhatap olmuyorum kendileri ile
Ben bugün nakliyecinin biri ile birbirimize girdik..
Adamlar 1 haftadır gümrükten çıkan malzemeyi firmaya getirmediler..
Dün aradım bulamadılar haydee kayıp oldu dediler..
Sabahtan öğlene kadar vaktiniz var dedim öğlen aradım bulamamışlardı.. Bende adama sizi tüm sanal alemde rezil edeceğim adınızı facei twitter ne varsa hepsinde lekeleyecim dedim 1 saat için de malzeme bulundu yarın teslim edecekler
tahmin ederim..neler neler görüyoruz..
ben de bizim firmalardan birine gıcığım
aklı sıra yanlışımı bulmaya çalışıyor da du bakalım ne olcek
Hep mi böyleler ve neden
Şahsi mesele mi işle mi alakalı ?
sizin lojistik firması mıydı hemşo
sevgili mavijeans nasıl bir tip olduğunu çözemedim amacın ne acaba? bu konuya yapıştın bırakmıyorsun aynı şeyi defalarca yazıyorsun. ama bana göre yalancısın.
kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama seni hiç sevmedim. cevaplarında bi lisede okuyorsun, bir aöf de okuyorsun, bir sosyoloji okuyorsun, son cevabında çocuk gelişimi. kimi, niye, hangi nedenle kandırmaya çalışıyorsun anlamadım? senden bi beklentimiz yok ne yaşın, ne işin, ne okulun umrumuzda değil ama insanlardan samimiyet bekliyoruz. sende de onu göremedim. yalan söyleyip saçmalama olurmu. bu sitede adamı ters-düz ederler.
Kızlar işim vardı bakamadım
Onu kendi haline bırakın biz öyle yaptık
Her 3 günde bir nick değişir, biz hangi topiğe gitsek oraya gelir
Deve kuşu gibi saklandım sanır ama bakın sizler bile çözdünüz normal tavırları olmadığını
Hadi ben kaçtım, Allah'a emanet olun
sevgili mavijeans nasıl bir tip olduğunu çözemedim amacın ne acaba? bu konuya yapıştın bırakmıyorsun aynı şeyi defalarca yazıyorsun. ama bana göre yalancısın.
kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama seni hiç sevmedim. cevaplarında bi lisede okuyorsun, bir aöf de okuyorsun, bir sosyoloji okuyorsun, son cevabında çocuk gelişimi. kimi, niye, hangi nedenle kandırmaya çalışıyorsun anlamadım? senden bi beklentimiz yok ne yaşın, ne işin, ne okulun umrumuzda değil ama insanlardan samimiyet bekliyoruz. sende de onu göremedim. yalan söyleyip saçmalama olurmu. bu sitede adamı ters-düz ederler.
Gunaydin hanimlar hayırlı cumalar.
Kadere ne oldu ki:26:
günaydın kızlar
kader yine ne yazdı ya, kader diline değil de klavyene sahip çık artıkşenlendiriyorsun gidiyorsun, olmuyor....
hayırlı cumalar, bugün bol bol hz. Yunus un duasından ediceğim
Ama ama ama aşkolsun kızlar neden haber vermiyorsunuz bana sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?