çıtırmı :))
yaş olmuş 26-27 tamam yaşlı değiliz ama çokta çıtır sayılmayız be kuzum. hava almaya başladık artık![]()
yahu ne biliyim..topiğin genel yaş ortalaması 25-26

yaşıtlarımı göremiyordum pek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıtırmı :))
yaş olmuş 26-27 tamam yaşlı değiliz ama çokta çıtır sayılmayız be kuzum. hava almaya başladık artık![]()
Ben bile büyüdüm ki
1987 liyim 26 oluyorum işte![]()
26 da nerelerdeydim diye düşünüyorum ben deee
vuuuu kaderrr 5 yaş büyüğüm senden..en büyüğümüz sovicim![]()
kızlar şimdide antep fıstığı saatimiz. canınızı çektirmek gibi olmasın ama yiyoruz beee![]()
Ben de 87'liyim![]()
Ayrıca şu an burada çalışan insanları boğmak istiyorumHepsine gıcığım.. Deli ediyolar beni yaa herkes gergin durup durup bana sataşıyorlar..
![]()
Ben de 87'liyim![]()
Ayrıca şu an burada çalışan insanları boğmak istiyorumHepsine gıcığım.. Deli ediyolar beni yaa herkes gergin durup durup bana sataşıyorlar..
![]()
deli ederler adamı deliiii..
beni de firmalar ediyor..![]()
Eylül , firmaları da payladığın oluyor mu
Benim bazen oluyor da
Çünkü bizimle alakalı olmasa da , bizden kaynaklı gibi arıyorlar
'Umarım siz bağlandığım son kişisinizdir, kaç kişiye bağladılar, en son size aktarıldı.. 2.ay faturalarımın hiç biri ulaşmadı bana , neden acaba, ne zaman ulaşacak, işlememiz lazım cık cık cık.. '
'Önceki telefon görüşmelerinizden bilgim yok, sekreter yanlış kişiye aktarmış olabilir. Böyle birşey mümkün değil 2.ay da 8 faturanız var 6 sı gönderildi son 2 si de yeni tarihli diye henüz kargo da olabilir, kendi personelizi sorgulamanız da fayda var biz gönderdik diyorum'
Birgün beni ispiklemezlerse iyi
çocuk gelişimi.....aa süper hangi bölüm?