• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Geçen saçıma kat attırmak için kuaföre gittim
Bizim sokakta bu kuaför ama ilk kez gidiyorum, annemlerin ordakine giderdim önceden orda oturduğum için

Saçımı yıkayan kız da epey konuşkandı :1:
Yüzüğümü gördü galiba, aaa evli misin sen dedi
Evet dedim, şaşırdı
Yeni mi dedi
1 yılı geçti dedim, bi daha şaşırdı
Yaşın kaç dedi
26 dedim
Ayıplı bişey dedi yazmayayım şimdi :1: bi tarafını kaşı derler ya :17: tam diyecek adamı buldu yani :27:

bende 86'lıyım ama kafama göre bazen 26 diyorum bazen 27. canım nasıl isterse :33:

Son düzenleme:
kızlar şimdide antep fıstığı saatimiz. canınızı çektirmek gibi olmasın ama yiyoruz beee:56::56::56:

beni de küçük sanıyorlar:32: ama yavaş yavaş yaşımı belli ederim artık:31:

ne demişler, insan hissettiği yaştadırr:27:

Ben de 87'liyim :9:

Ayrıca şu an burada çalışan insanları boğmak istiyorum :63: Hepsine gıcığım.. Deli ediyolar beni yaa herkes gergin durup durup bana sataşıyorlar..:63:

Ben burda yeniyim diye sessizdim
Bunlar da tipimden midir nedir saf sandılar
Baktım olmuyo

Bi cinnet herşeyi çözdü :1: şimdi bayağı temkinliler bana karşı..

Son düzenleme:
deli ederler adamı deliiii..:52:
beni de firmalar ediyor..:51:

Eylül , firmaları da payladığın oluyor mu
Benim bazen oluyor da :17:

Çünkü bizimle alakalı olmasa da , bizden kaynaklı gibi arıyorlar
'Umarım siz bağlandığım son kişisinizdir, kaç kişiye bağladılar, en son size aktarıldı.. 2.ay faturalarımın hiç biri ulaşmadı bana , neden acaba, ne zaman ulaşacak, işlememiz lazım cık cık cık.. '

'Önceki telefon görüşmelerinizden bilgim yok, sekreter yanlış kişiye aktarmış olabilir. Böyle birşey mümkün değil 2.ay da 8 faturanız var 6 sı gönderildi son 2 si de yeni tarihli diye henüz kargo da olabilir, kendi personelizi sorgulamanız da fayda var biz gönderdik diyorum :19: '

Birgün beni ispiklemezlerse iyi :27:

Eylül , firmaları da payladığın oluyor mu
Benim bazen oluyor da :17:

Çünkü bizimle alakalı olmasa da , bizden kaynaklı gibi arıyorlar
'Umarım siz bağlandığım son kişisinizdir, kaç kişiye bağladılar, en son size aktarıldı.. 2.ay faturalarımın hiç biri ulaşmadı bana , neden acaba, ne zaman ulaşacak, işlememiz lazım cık cık cık.. '

'Önceki telefon görüşmelerinizden bilgim yok, sekreter yanlış kişiye aktarmış olabilir. Böyle birşey mümkün değil 2.ay da 8 faturanız var 6 sı gönderildi son 2 si de yeni tarihli diye henüz kargo da olabilir, kendi personelizi sorgulamanız da fayda var biz gönderdik diyorum :19: '

Birgün beni ispiklemezlerse iyi :27:

eğer müşterileri bağlıyorsa cıks:51: firmalarla bile dikkat etmem lazım konuşurken.özellikle uyarıyor patron bu konuda hassas..
bazı şahıslar bizde kalbur üstü.mail atarken yarım saat düşündüğümü bilirim:31:

ama yok biz müşteri konumundaysak evet..mesela bugün bir ymmm bürosundan aradılar.
size mail atalım tutanağı doldurun diye..olur tabi dedim ama ne zaman göndereceğim hakkında size net bişiy diyemem:51:
yoğun dönem, sizi gibi nice ymmm bürosu aynı şeyi istiyor.özellikle bu konuda size zaman ayıramam diyorum.işinize gelirse.:27:

tamam yarın gelmeye çalışırız dedi fatihtenn:37:

buna rağmen bazen soru soruyorlar.geliyorlar buraya..sonra şunu unutmuşuz falan..
benden bilgi isityorlar..geçen çok fena haşladım.burdakilerde gülüyor::1: bir dövmediğin kaldı diye.
üzgünüm maalesef.büro deyip geçemezler öle:51: bak benim de türkan şoray kurallarım var.:21:
laf aramızda buradakilerde tırsar biraz benden:23:

Bunlar bizim müşteriler
Benim de dikkatli olmam lazım ama nezaketsizliğe gelemiyorum
Bi merhaba ben şu firmadan arıyorum de dimi ?
Yok umarım aktarılan son kişisinizdir diye bi giriş yapınca bana geliyolar
Son kişi değilsem ne olacak yani ?
Gıcık şey :27:

Ve aynen dediğim gibi onlardan çıkıyor fatura
Kargodan sorgulattım hepsini aynı kişi teslim almış
Aradım söyledim , sekreterleriymiş teslim alan kişi
Çekmecesinden bulmuşlar :8:

Back
X