- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
amannnben bir balığımın can çekişme sahnesine denk geldim oturdum kala kaldım saatlerce gözyaşı döktüm psikolojim bir müddet düzelmedi iyiki ölüyorken görmemişin kuzu yaa....amma mecnun leylasız kalmasın yenileyin bence türü ne balıkların
beste hoşgeldin canım
bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruzbu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı
leyla gelin oldu mecnun mezarda, şiiri tersine dönmüş
amannnben bir balığımın can çekişme sahnesine denk geldim oturdum kala kaldım saatlerce gözyaşı döktüm psikolojim bir müddet düzelmedi iyiki ölüyorken görmemişin kuzu yaa....amma mecnun leylasız kalmasın yenileyin bence türü ne balıkların
kızlar, dün candann ablamda konuştuk..
özellikle iletmemi istedi.souvvenır, ilkay, kader ve tüm arkadaşlarına çooook selam söyle dedi.
sabah bana güzel bir cuma mesahı yazmış dönemedim ona:26:
öpüyorum buradanno gamzeli yanaklarından
yok almayız leyla artık çünkü sürekli ürüyorlar bir araya getirdiğimizde yavrularda büyümeden ölüyor üzülüyorum :26:
bunlar beta balığı canım, sarı prenseslerden almak istiyorum bir dahakine
Ve aleyküm selam... Sende görüşürsen çok selam söylersin canım bizden...
Canım benim, yavruladığı zaman eğer fark ederseniz, hemen bir file ile o yavruyu ayırmanız lazım.
Yani aynı akvaryumun suyundan bir fanusa koyun mesela, yavruları bir süreliğine orada tutun.
Yavrular büyüdükten sonra tekrar akvaryuma aktarabilirsiniz
(2. akvaryum edinmemek veya akvaryum büyük değilse yavru havuzu ile uğraşmamak için fanus en pratiği)
Çünkü balıklar kendi yavrularını da yeme özelliğine sahip malesef... :26:
Best, hoşgeldin canım... Yoktun ne zamandır?? Nerelerdesin bakalım sen??
neyi istiyonn
tatlım yavruları farkettikten sonra hemen anne ve babalarını aldık akvaryumdan .. yavruları alamazdık çünkü çok küçükler buraya resimlerini koymuştum gerçekten bit kadarlardı :26: şimdi leyla ölmeden yine baloncuk yapmışlardı suyun yüzeyini.. acaba o yavrular doğacak mı bilmiyorum :26: bi daha dişisi ve erkeği olarak almamaya karar verdik balıkları üremesinler.. ilgilenemiyoruz yazık oluyor
arada eski foruma bakıyordum kimseyi göremeyince gelen giden yok artık sanıyordum canım ben , bi ara sınavlardan gelemedim biliyorsunuz ama artık burdayım
Benim kast ettiğim böyle birşeydi canım..
Dediğin gibi hakikaten yavru bakımı zor.
Bizim japonların cinsleri nedir bilmiyoruz tabii ki... (dişi veya erkek olarak)
Bakalım ne olacak ve ortaya ne çıkacak
[video=youtube_share;4hoJgk570SM]http://youtu.be/4hoJgk570SM[/video]
Sevindim canım, seni aramızda görmek güzel...
Sınavların bittiyse, hadi geçmiş olsun ozaman...
evi ve balıkları görmek istiyorum canım. küstüm size. beni aranıza almadınızsiz önceden tanışıp çok samimisiniz galiba ama banane küstüm işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?