Geyik Muhabbeti / Off-Topic

olmazzz mecnun hiç öyle şeyler yapar mı, ne diyorsun sen elif o sadık bir sevdicek, buluşacaklar ilerde

Canım benim, evlenmeden önce açmıştım ben bu topiği...
Sonra da öyle kenarda kalmış, bir gün bakayım dedim sesi soluğu çıksın şuranın...
Bakış o bakış, takıldık kaldık... Sağolsun arkadaşlarımızda yalnız bırakmadı beni....

Haklısın haberdar etmemişiz seni, afedersin canım benim... Ama ben seni ne zamandır online görmüyorum ki... :26:

kızlar, dün candann ablamda konuştuk..

özellikle iletmemi istedi.souvvenır, ilkay, kader ve tüm arkadaşlarına çooook selam söyle dedi.

sabah bana güzel bir cuma mesahı yazmış dönemedim ona:26:
öpüyorum buradanno gamzeli yanaklarından

leyla gelin oldu mecnun mezarda, şiiri tersine dönmüş

yok almayız leyla artık çünkü sürekli ürüyorlar bir araya getirdiğimizde yavrularda büyümeden ölüyor üzülüyorum :26:
bunlar beta balığı canım, sarı prenseslerden almak istiyorum bir dahakine

Ve aleyküm selam... Sende görüşürsen çok selam söylersin canım bizden...

Canım benim, yavruladığı zaman eğer fark ederseniz, hemen bir file ile o yavruyu ayırmanız lazım.
Yani aynı akvaryumun suyundan bir fanusa koyun mesela, yavruları bir süreliğine orada tutun.
Yavrular büyüdükten sonra tekrar akvaryuma aktarabilirsiniz
(2. akvaryum edinmemek veya akvaryum büyük değilse yavru havuzu ile uğraşmamak için fanus en pratiği)
Çünkü balıklar kendi yavrularını da yeme özelliğine sahip malesef... :26:

tatlım yavruları farkettikten sonra hemen anne ve babalarını aldık akvaryumdan .. yavruları alamazdık çünkü çok küçükler buraya resimlerini koymuştum gerçekten bit kadarlardı :26: şimdi leyla ölmeden yine baloncuk yapmışlardı suyun yüzeyini.. acaba o yavrular doğacak mı bilmiyorum :26: bi daha dişisi ve erkeği olarak almamaya karar verdik balıkları üremesinler.. ilgilenemiyoruz yazık oluyor

Best, hoşgeldin canım... Yoktun ne zamandır?? Nerelerdesin bakalım sen??

arada eski foruma bakıyordum kimseyi göremeyince gelen giden yok artık sanıyordum canım ben , bi ara sınavlardan gelemedim biliyorsunuz ama artık burdayım

Benim kast ettiğim böyle birşeydi canım..

Dediğin gibi hakikaten yavru bakımı zor.
Bizim japonların cinsleri nedir bilmiyoruz tabii ki... (dişi veya erkek olarak)
Bakalım ne olacak ve ortaya ne çıkacak

[video=youtube_share;4hoJgk570SM]http://youtu.be/4hoJgk570SM[/video]

Birisi de kavanoza almış mesela...
[video=youtube_share;en0N2ZEHlm8]http://youtu.be/en0N2ZEHlm8[/video]

arada eski foruma bakıyordum kimseyi göremeyince gelen giden yok artık sanıyordum canım ben , bi ara sınavlardan gelemedim biliyorsunuz ama artık burdayım

Sevindim canım, seni aramızda görmek güzel...
Sınavların bittiyse, hadi geçmiş olsun ozaman...

hmm olabilirdi tatlım ama hiç aklımıza gelmedi :44: betaların erkeklerinin çok güzel renkleri kırmızı ve mavi oluyorlar genelde çok canlı renkleri var dişilerinin ise rengi yok gibi bişey güzel değiller

evi ve balıkları görmek istiyorum canım. küstüm size. beni aranıza almadınız siz önceden tanışıp çok samimisiniz galiba ama banane küstüm işteee

ev resimlerini aylar önce koymuştuk ama kaldırdık canım şimdi balık resmini de ben diğer topiğe koymuştum bak bunlardı yavrular ama artık yoklar

evi ve balıkları görmek istiyorum canım. küstüm size. beni aranıza almadınız siz önceden tanışıp çok samimisiniz galiba ama banane küstüm işteee

gel gell..evet daha önceden tanıştık hatta beste ile yüz yüze oturup kahve bilem içtik biz

sen de gell ama allasen bir avatar resmi koy..zorlanıyorum yorumlarını bulmak isterken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…