• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Günaydın kızlar,

Çarşamba akşamı eve gidince, eşimle aynı anda eve vardığımız için evin fotoğraflarını çekememiştim.
Dün akşam eşimden önce vardım eve, bazı yerleri fotoğraflayabildim neyse ki...
Kalan kısmını da eşim banyodayken fotoğrafladım, bazı fotoğraflar aceleye geldi... :9: :9:

Kader yine yaramazlık yaptı sanıyorum.... :26:
Geçmiş olsunnnn Kadercim... En kısa zamanda bekliyoruz seni aramıza... :3:

kader yine mapuslara mı düştü :26: her defasında daha uzun kalıyordu sanki bu sefer kaç gün yazamayacak acaba :50:

kader bebeğim seni görüyorum :3: bi ihtiyacın olursa getirelim sigara, temiz çamaşırlar falan :23:

bu arada manolya yine mi aramıza geldi

herkese günaydınlarr, hayırlı cumalar, mutlu günler, bol kazançlar, malum aybaşı :9:

neden 3-5 nick alınıp yazılır anlamıyorum. ben üşenirim vallaha ya. beni muhatap almayacaklarla ben niye muhatap olayım der kenara çekilirim ne arsızlar var. Allah ıslah etsin diyelim. kader'e de üzüldüm. bakacağım şimdi ceza gerektiren yazısına.

te Allam yazı nerden nereye gitmiş. boşuna olmuş :20:
neyseki haftasonu giriyor araya 2 gün yırttın :9: hepsi hiçi olsaydı hiç çekilmezdi :9:

Günaydın kızlar,

Çarşamba akşamı eve gidince, eşimle aynı anda eve vardığımız için evin fotoğraflarını çekememiştim.
Dün akşam eşimden önce vardım eve, bazı yerleri fotoğraflayabildim neyse ki...
Kalan kısmını da eşim banyodayken fotoğrafladım, bazı fotoğraflar aceleye geldi... :9: :9:

ben baktım yorumda yaptım kuzukum....:21::21::21::21::21::21:

kader yine mapuslara mı düştü :26: her defasında daha uzun kalıyordu sanki bu sefer kaç gün yazamayacak acaba :50:

kader bebeğim seni görüyorum :3: bi ihtiyacın olursa getirelim sigara, temiz çamaşırlar falan :23:

bu arada manolya yine mi aramıza geldi

Evet canım yine geldi aramıza bu arada Kader beğeniyor ama yorum yapamiyor her halde...

Seni çok seviyoruz Kader :16: :16:

Soviii kotruk örtülerin çok güzel ama ben en çok büyük çiçeğine ve balıklarına bayıldımmm:9:
Hatta eşimle bir konuşayım bakalım acep evde balık beslemek ister mi :9: :9:

hoşbulduk kızlarrr iyiyim asıl sizler nasılsınız????
Yeni başlıklara kaçılmış haberde verilmiyor aşkolsunnn, eylülcüm dün msjda söylemese haberim olmayacak benim. Ben artık pek kimse girmiyor zannediyordum :26:

Son düzenleme:
beste hoşgeldin canım :3:
bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruz :9: bu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı :31:

hoşbulduk kızlarrr iyiyim asıl sizler nasılsınız????
Yeni başlıklara kaçılmış haberde verilmiyor aşkolsunnn elif dün msjda söylemese haberim olmayacak benim. Ben artık pek kimse girmiyor zannediyordum :26:

bana mı aşk olsun:26::26::26: ben bişe yapmadım ki ama:14::14: kuzu bu topik çook önceden açılmıştı yeni değil bildiğim kadarıyla bende uzun zamandır yoktum yeni yeni giriyorum ama biizim kızlar ve daha yeni elemanlar var burada da...ban neden kızdın ki:43::43:

bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruz :9: bu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı :31:

leyla gelin oldu mecnun mezarda, şiiri tersine dönmüş :14:

bana mı aşk olsun:26::26::26: ben bişe yapmadım ki ama:14::14: kuzu bu topik çook önceden açılmıştı yeni değil bildiğim kadarıyla bende uzun zamandır yoktum yeni yeni giriyorum ama biizim kızlar ve daha yeni elemanlar var burada da...ban neden kızdın ki:43::43:

kuzum kızmadım ben ki genel bir aşkolsundu o alınma üstüne hemencik gel sarılayım sana bi :29::29::29::29:

amannn:53::53:ben bir balığımın can çekişme sahnesine denk geldim oturdum kala kaldım saatlerce gözyaşı döktüm psikolojim bir müddet düzelmedi iyiki ölüyorken görmemişin kuzu yaa....amma mecnun leylasız kalmasın yenileyin bence:29::29:türü ne balıkların

Best, hoşgeldin canım... Yoktun ne zamandır?? Nerelerdesin bakalım sen?? :54:

Bircan, sor canım ya... Balık bakmak çok güzel.
Bir de akvaryum alın, fanusta sakın bakmayın...
Fanus biz denedik, 3 günde bir suyunu değiştirmen lazım.
Ama akvaryum öyle değil, suyunu değiştirmiyorsun hiç, filtresi olduğu için.
Su ısıtıcısı almadık, japon balıklarına gerek yok, ama cins balık bakmak istersen o zaman su ısıtıcısı da almak gerek.
Çok zevkli birşey, kesinlikle tavsiye ederim canım.... :16:

Elif'cim... Sağolasın canım... Gördüm yorumlarını bende hemencecik cevapladım zaten... :54: :29:

Back
X