gel canım gellll hoş gelll
uyuya kaldım aşkım dönemedim sana:26:
Günaydın kızlar,
Çarşamba akşamı eve gidince, eşimle aynı anda eve vardığımız için evin fotoğraflarını çekememiştim.
Dün akşam eşimden önce vardım eve, bazı yerleri fotoğraflayabildim neyse ki...
Kalan kısmını da eşim banyodayken fotoğrafladım, bazı fotoğraflar aceleye geldi...
kader yine mapuslara mı düştü :26: her defasında daha uzun kalıyordu sanki bu sefer kaç gün yazamayacak acaba
kader bebeğim seni görüyorumbi ihtiyacın olursa getirelim sigara, temiz çamaşırlar falan
bu arada manolya yine mi aramıza geldi
[sıze=3]kızlarrrrrr beni görmüyormusunuzzz ben geldimmmmm[/sıze]
Kızlarrrrrr beni görmüyormusunuzzz ben geldimmmmm
hoşbulduk kızlarrr iyiyim asıl sizler nasılsınız????
Yeni başlıklara kaçılmış haberde verilmiyor aşkolsunnn elif dün msjda söylemese haberim olmayacak benim. Ben artık pek kimse girmiyor zannediyordum :26:
beste hoşgeldin canım
bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruzbu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı
bana mı aşk olsun:26::26::26: ben bişe yapmadım ki amakuzu bu topik çook önceden açılmıştı yeni değil bildiğim kadarıyla bende uzun zamandır yoktum yeni yeni giriyorum ama biizim kızlar ve daha yeni elemanlar var burada da...ban neden kızdın ki
beste hoşgeldin canım
bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruzbu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı
kuzum kızmadım ben ki genel bir aşkolsundu o alınma üstüne hemencik gel sarılayım sana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?