Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Geçen saçıma kat attırmak için kuaföre gittim
Bizim sokakta bu kuaför ama ilk kez gidiyorum, annemlerin ordakine giderdim önceden orda oturduğum için

Saçımı yıkayan kız da epey konuşkandı
Yüzüğümü gördü galiba, aaa evli misin sen dedi
Evet dedim, şaşırdı
Yeni mi dedi
1 yılı geçti dedim, bi daha şaşırdı
Yaşın kaç dedi
26 dedim
Ayıplı bişey dedi yazmayayım şimdi bi tarafını kaşı derler ya tam diyecek adamı buldu yani

bende 86'lıyım ama kafama göre bazen 26 diyorum bazen 27. canım nasıl isterse

Son düzenleme:
kızlar şimdide antep fıstığı saatimiz. canınızı çektirmek gibi olmasın ama yiyoruz beee

beni de küçük sanıyorlar ama yavaş yavaş yaşımı belli ederim artık

ne demişler, insan hissettiği yaştadırr

Ben de 87'liyim

Ayrıca şu an burada çalışan insanları boğmak istiyorum Hepsine gıcığım.. Deli ediyolar beni yaa herkes gergin durup durup bana sataşıyorlar..

Ben burda yeniyim diye sessizdim
Bunlar da tipimden midir nedir saf sandılar
Baktım olmuyo

Bi cinnet herşeyi çözdü şimdi bayağı temkinliler bana karşı..

Son düzenleme:
deli ederler adamı deliiii..
beni de firmalar ediyor..

Eylül , firmaları da payladığın oluyor mu
Benim bazen oluyor da

Çünkü bizimle alakalı olmasa da , bizden kaynaklı gibi arıyorlar
'Umarım siz bağlandığım son kişisinizdir, kaç kişiye bağladılar, en son size aktarıldı.. 2.ay faturalarımın hiç biri ulaşmadı bana , neden acaba, ne zaman ulaşacak, işlememiz lazım cık cık cık.. '

'Önceki telefon görüşmelerinizden bilgim yok, sekreter yanlış kişiye aktarmış olabilir. Böyle birşey mümkün değil 2.ay da 8 faturanız var 6 sı gönderildi son 2 si de yeni tarihli diye henüz kargo da olabilir, kendi personelizi sorgulamanız da fayda var biz gönderdik diyorum '

Birgün beni ispiklemezlerse iyi

eğer müşterileri bağlıyorsa cıks firmalarla bile dikkat etmem lazım konuşurken.özellikle uyarıyor patron bu konuda hassas..
bazı şahıslar bizde kalbur üstü.mail atarken yarım saat düşündüğümü bilirim

ama yok biz müşteri konumundaysak evet..mesela bugün bir ymmm bürosundan aradılar.
size mail atalım tutanağı doldurun diye..olur tabi dedim ama ne zaman göndereceğim hakkında size net bişiy diyemem
yoğun dönem, sizi gibi nice ymmm bürosu aynı şeyi istiyor.özellikle bu konuda size zaman ayıramam diyorum.işinize gelirse.

tamam yarın gelmeye çalışırız dedi fatihtenn

buna rağmen bazen soru soruyorlar.geliyorlar buraya..sonra şunu unutmuşuz falan..
benden bilgi isityorlar..geçen çok fena haşladım.burdakilerde gülüyor: bir dövmediğin kaldı diye.
üzgünüm maalesef.büro deyip geçemezler öle bak benim de türkan şoray kurallarım var.
laf aramızda buradakilerde tırsar biraz benden

Bunlar bizim müşteriler
Benim de dikkatli olmam lazım ama nezaketsizliğe gelemiyorum
Bi merhaba ben şu firmadan arıyorum de dimi ?
Yok umarım aktarılan son kişisinizdir diye bi giriş yapınca bana geliyolar
Son kişi değilsem ne olacak yani ?
Gıcık şey

Ve aynen dediğim gibi onlardan çıkıyor fatura
Kargodan sorgulattım hepsini aynı kişi teslim almış
Aradım söyledim , sekreterleriymiş teslim alan kişi
Çekmecesinden bulmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…