Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Sağol canım Allah razı olsun. İş içinde hayırlısı diyelim.

Benimde özellikler regl i dönemlerine doğru bütün olumsuz şeyler aklıma geliyor görümceminde negatif tavırları dualar ediyorum Allahım aklıma getirme diye.
Rabbim tövbelerini kabul etmiştir canım unut gitsin senin başka düşüneceğin güzel şeylerin olsun. Allaha havale edelim üzüntü yaşatanları.

zaman zaman geliyor biz kadınlara. amin canım. Allah güzelliklerden kötü şeyler düşünecek zamanlar vermesin inşallah bize. herşeyin en güzellerini herşeyin en hayırlısını yaşayalım. çok bencilce olmadı inşallah. şükretmeyi unutturacak kadar güzel olmasın tabii ama

Evet gofretto biz geç çıkıyoruz, hem benim hem eşimin müsait olduğu bi zamanda çıkıyoruz çünkü.. Herkes farklı zamanlarda çıkıyor, işi aksatmayacak şekilde..

Piyonist şaka diyorum, muhasebe her yerde yoğun zaten. Şu anda bulunduğum işten de memnunum, ben sizin ziyafetleri beğendim Burda bütün kızlar rejimde, doğum günü oluyo mesela hiç biri pasta yemiyo.. Bi erkekler yiyo bi de ben

İyi yapmışsın, hastalık-ölüm başka şey.. Bende küssem yine küsümdür ama bi geçmiş olsun derim, bu tekrar eskisi gibi olacağım anlamına gelmez tabi ki..

Diyerekten bir girizgah yapayım Geldim ben

Selam kizlar ben geldim ismim mine 23 yasindayim bekarim emlakcida calismaya başladım sohbetinize katılmak istedim online olabildiğim kadar

anladım nöbetleşe gibi birazda, eşinle çıkmak güzel ama ya hep evde yemek yememiş oluyorsunuz....

Hoşgeldin :)

Selam kizlar ben geldim ismim mine 23 yasindayim bekarim emlakcida calismaya başladım sohbetinize katılmak istedim online olabildiğim kadar

canım hoşgeldin iyi ettin. nerede oturuyorsun? okuyormusun sınıf kaç?

koptum burdaaaaa

anladım nöbetleşe gibi birazda, eşinle çıkmak güzel ama ya hep evde yemek yememiş oluyorsunuz....

Hoşgeldin :)

Evet, tek Cuma günleri onlar cuma'ya gidiyo muhasebeden diğer erkek arkadaşlarla
Bende birgün de onlarla ye çıkmışken diyorum, ben Cuma günleri çıkmıyorum buraya söylüyorum

Hoş buldum

Kendimi kötü hissediyorum ama tek pasta yyen kız olaraktan hemen muhabbet dönüyo zaten bana

Çatalı ağzıma götürürken kızarıyorum artık

boşver canım ya. bizimde burda herkes 1 parça alıp tatlıdan kenara çekiliyor ben ne doyucam onunla. herkes bitiriyor ben mutfağa götiriyim diyorum bi postada orada yiyorum.

bende geldim arkadşalar
geyik sohbetinde şimdi herşeyi konuşup içimizi dökebiliyor muyuz?
Bu arada istanbuldan yaş 30 nişanlı bir hatunum 24 ağustosta düğünüm var inşaallah

bende geldim arkadşalar
Bu arada istanbuldan yaş 30 nişanlı bir hatunum 24 ağustosta düğünüm var inşaallah

eflicim hoş geldin,, bende direk dalış yaptım topice arkadaşlar çok sıcak kanlı,
her telden sohbetle burdayız canım :)

bende geldim arkadşalar

Hoş geldin
Evet herşey serbest
Bende İstanbul'dan 25 yıllık Kadercik evliyim.

Son düzenleme:
bende geldim arkadşalar

yaştaşım hoşgeldin yalnız kalmıştım bu çıtırların arasındaa
hayırlı olsun şimdidenn

ÇOk geçmiş olsun piyonistcim:26:
ne olursa olsun Allah ım kimseye yaşatmasın..eden ettiği ile kalıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…