yazarsın tabii canım. netten baksana ilanlara belki kafana yatan bişi vardır tabiikide referans olurum her şekilde. hatta benden daha kıdemlileri sokarım araya. ben severim böyle şeylere önayak olmayı.
canım uzaktan Allah yardımcısı olsun, kimseye yaşatmasın, yaşamayanda anlamaz biz ne desek boş. içimden çok beddualar ettim sonra ama hepsine tövbe ettim Allahım dedim dilimden kalbimde isteyerek yada istemeyerek bir kötülük geçirdiysem sen affet. aklıma geldikçede hep Allahım kötü düşüncelerimi sil aklımda herkese herşeyin hayırlısı olsun dedim. istemeyerek geliyordu aklıma hazmedemiyordum yalan yok ama hep tövbe ettim. arkadaşıma söylemiştim ilk zamanlarda o da demiştiki: sen tövbe et düşünme bişey olursa o vicdan azabı yakanı bırakmaz demişti. başka bir arkadaşımıza yasin okutmuştuk benim aklıma kötü düşünceler girmesin diye. o zaman daha 2-3 aylıktı. dedim okudum içimden benden çıksın diye ama geçmiyor sende oku dedim. okudu olmadı dedim bidaha okudu. yani elimden geldiğince durdurmaya çalıştım. inşallah benden yanada bişey olmamıştır. gelmedi değil aklıma ama vicdanım rahat ben tövbe ettim çünkü.
Sağol canım Allah razı olsun. İş içinde hayırlısı diyelim.
Benimde özellikler regl i dönemlerine doğru bütün olumsuz şeyler aklıma geliyor görümceminde negatif tavırları dualar ediyorum Allahım aklıma getirme diye.
Rabbim tövbelerini kabul etmiştir canım unut gitsin senin başka düşüneceğin güzel şeylerin olsun. Allaha havale edelim üzüntü yaşatanları.
Selam kizlar ben geldim ismim mine 23 yasindayim bekarim emlakcida calismaya başladım sohbetinize katılmak istedim online olabildiğim kadar
As. tamam buyur katıl
Evet gofretto biz geç çıkıyoruz, hem benim hem eşimin müsait olduğu bi zamanda çıkıyoruz çünkü.. Herkes farklı zamanlarda çıkıyor, işi aksatmayacak şekilde..
Piyonist şaka diyorum, muhasebe her yerde yoğun zaten. Şu anda bulunduğum işten de memnunum, ben sizin ziyafetleri beğendimBurda bütün kızlar rejimde, doğum günü oluyo mesela hiç biri pasta yemiyo.. Bi erkekler yiyo bi de ben
İyi yapmışsın, hastalık-ölüm başka şey.. Bende küssem yine küsümdür ama bi geçmiş olsun derim, bu tekrar eskisi gibi olacağım anlamına gelmez tabi ki..
Diyerekten bir girizgah yapayımGeldim ben
Selam kizlar ben geldim ismim mine 23 yasindayim bekarim emlakcida calismaya başladım sohbetinize katılmak istedim online olabildiğim kadar
Evet gofretto biz geç çıkıyoruz, hem benim hem eşimin müsait olduğu bi zamanda çıkıyoruz çünkü.. Herkes farklı zamanlarda çıkıyor, işi aksatmayacak şekilde..
Piyonist şaka diyorum, muhasebe her yerde yoğun zaten. Şu anda bulunduğum işten de memnunum, ben sizin ziyafetleri beğendimBurda bütün kızlar rejimde, doğum günü oluyo mesela hiç biri pasta yemiyo.. Bi erkekler yiyo bi de ben
Diyerekten bir girizgah yapayımGeldim ben
anladım nöbetleşe gibi birazda, eşinle çıkmak güzel ama ya hep evde yemek yememiş oluyorsunuz....
Hoşgeldin :)
koptum burdaaaaa
Kendimi kötü hissediyorum amatek pasta yyen kız olaraktan hemen muhabbet dönüyo zaten bana
Çatalı ağzıma götürürken kızarıyorum artık
bende geldim arkadşalar
geyik sohbetinde şimdi herşeyi konuşup içimizi dökebiliyor muyuz?
Bu arada istanbuldan yaş 30 nişanlı bir hatunum 24 ağustosta düğünüm var inşaallah
canım hoşgeldin iyi ettin. nerede oturuyorsun? okuyormusun sınıf kaç?
koptum burdaaaaa
bende geldim arkadşalar
Bu arada istanbuldan yaş 30 nişanlı bir hatunum 24 ağustosta düğünüm var inşaallah
bende geldim arkadşalar
Hosbuldum:)evet bu sene universiteye kaydimi yaptirdim acikogretim
yaştaşım hoşgeldinyalnız kalmıştım bu çıtırların arasındaa
hayırlı olsun şimdidenn
ÇOk geçmiş olsun piyonistcim:26:
ne olursa olsun Allah ım kimseye yaşatmasın..eden ettiği ile kalıyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?