• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

Şunu şuraya ekleyeyim amme hizmeti olsun :)))

GetContact uygulaması uygulamayı kuran kişilerin rehberindeki numaraları kendi havuzuna aktararak diğer sorgulama yapan kişilerle paylaşıyor. Rehber kopyalama sistemiyle, indirilen cihazdaki rehbere ve numaranıza ulaşan sistem bunları uygulamayı kullanan diğer kişilerle paylaşıyor. Uygulama mağazalardan indirildikten sonra telefon numarası girilerek üyelik işlemleri tamamlanıyor. Uygulama sayfasından sorgulama bölümünden veri tabanından bulunan numaralar sorgulanabiliyor. Özellikle özel hayatın gizliliği noktasında büyük sıkıntılar doğurabilecek olan sistemde numaranızın hangi kaynaklara ulaştığı da bilinmiyor.

-Alıntıdır-

Biride beni hakan diye kaydetmis erkek ismiyke.haka diye hic ajrabanda yok

Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
Aklıma ilk gelen , sizinle aynı isimde olan birisi daha varsa ve siz büyükseniz yetişkin olarak kaydetmiş olabilir oldu:confused:

Ya hepsine çok güldüm

Beni de ‘pastacı güzeli’ diye kaydetmişler

Pastacı değilim, pastayı da sadece doğum günü olursa yerim bu nedir, anlamadım :KK53:

Back
X