- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi elmadilimi
Aklıma bu geldi![]()
+Jack, did you see that?
-Yes, Muhittin Topalak from Kazlıçeşme. In relationship with Kezban. Kill him!
HAHHAHA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma bu geldi![]()
+Jack, did you see that?
Link ekleyemedim. Google’a getcontact unlist yazın. Site çıkıyor zaten. Siteden de numara giriyorsunuz. Onaylayınca kod gönderiyor yine telefona. Kodu girip siliyorsunuz.Arkadaşlar Peki site üzerinden Nasıl kaldıricaz numarayı
O kadar da değilKeske bilsek bak resmen bir baronla arkadas olma sansimi kacirdim![]()
Aklıma ilk gelen , sizinle aynı isimde olan birisi daha varsa ve siz büyükseniz yetişkin olarak kaydetmiş olabilir olduMerhabalar,
Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.
Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun
“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.
Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
Hesap Nasil siliniyor bende baktim silmek istiyorumRehber erişimine izin vermedim zaten. Baktıktan sonra da hesabı sildim.
Aklıma bu geldi![]()
+Jack, did you see that?
Biride beni hakan diye kaydetmis erkek ismiyke.haka diye hic ajrabanda yok
Bi taksi diye bir uygulama var ondan kaydetmiş olabilirler yanlışlıkla kaydettiyse.Sizinki gene iyiymis.
Beni "bi taksi sinan" diye kaydetmis biri . sinan adinda birini tanimam etmem taksi niye cok kafama takmistim![]()
Ayarlardan hakkında kısmına girin.Hesap Nasil siliniyor bende baktim silmek istiyorum
Biri de beni ahmet kaya diye kaydetmiş ne alakaysa![]()
Biride beni hakan diye kaydetmis erkek ismiyke.haka diye hic ajrabanda yok
Tesekkur ederim :)Ayarlardan hakkında kısmına girin.