- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
- Konu Sahibi elmadilimi
Bende bilmiyorum iyikiNe kadar cahilim ya o ne hiç duymadım bilmiyorum allahım![]()
Anlamadım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilmiyorum iyikiNe kadar cahilim ya o ne hiç duymadım bilmiyorum allahım![]()
Kimin ne olduğunu bilemezsin![]()
Aman boşver tehlikeli birşey galiba zatenBende bilmiyorum iyiki
Anlamadım da
O akim kadar da anlamsiz bir sey var mi emin degilim.. he evet senin bilgilerinden sadece sana ozel kimyasal silah yapiyorlar diyesim varhayir yani fb a en fazla ne kadar “kisisel” bir bilgi vermissindir ki? Telefon? Kk da bile telefonlarimiz var. mail? Tirt alisveris sitelerine veriyoruz. Hayir yani kimle evli oldugun, kac yasinda oldugunun tehlikesi ne? Ya sanirsin herkes uyusturucu baronu arkadas, herkesin pesinde cia
neyse cosmadan gideyim ben :)
Hesabı nasıl sildiniz, ben uygulamayı kaldırdım ama hesabı silemedim.Rehber erişimine izin vermedim zaten. Baktıktan sonra da hesabı sildim.
Benim için yine sorun teşkil etmiyor ama konu o bilgiler değil. Facebook kurulu olan telefondaki arama ve mesaj kayıtlarını topluyormuş. Kimle kaç dk konuştu, kime mesaj attı vs... ayrıca kamera da biz farkında olmasak da aktif duruma geçebiliyormuş uygulamanın verdiği komutla.
Onun için tepki gösterdi millet. Ben bunu da yadırgamadım. Her uygulamada vardır Emin’im.
Fal uygulamaları ortam ve telefon konuşması dinliyor diyen üyeler vardı burada. Bu çok daha vahim yani.
O akim kadar da anlamsiz bir sey var mi emin degilim.. he evet senin bilgilerinden sadece sana ozel kimyasal silah yapiyorlar diyesim varhayir yani fb a en fazla ne kadar “kisisel” bir bilgi vermissindir ki? Telefon? Kk da bile telefonlarimiz var. mail? Tirt alisveris sitelerine veriyoruz. Hayir yani kimle evli oldugun, kac yasinda oldugunun tehlikesi ne? Ya sanirsin herkes uyusturucu baronu arkadas, herkesin pesinde cia
neyse cosmadan gideyim ben :)
Şaklamışlar resmen. Ayarlardan “hakkında” kısmına girince çıkıyor.Hesabı nasıl sildiniz, ben uygulamayı kaldırdım ama hesabı silemedim.
Aklıma bu geldi![]()
+Jack, did you see that?
-Yes, Muhittin Topalak from Kazlıçeşme. In relationship with Kezban. Kill him!
Ya aynisi geldi yeminle de banlanmayayim dedim![]()
Yok zaten onlari senin icin yazmadim, “sen” genele hitapdi orada :) bunun yaninda kiytirik bir fal uygulamasi bile kamera ve mikrofona ulasirken, fb gibi arama yapabildigin bir uygulamanin ulasmamasi imkansiz zaten.. ben yine anormal bir durum gormedim.. bunun yaninda kiminle kac dakika konustugum reklam ya da sistem olarak ne isine yarayacak bilemiyorum ama ben onda da bir sikinti gormedim, santaj yapacak hali yok neticede :) bilmiyorum ama bana bunlar biraz abarti geliyor.
Sağol canım ben de sildim sayende. Hiç de gerek yokmuş indirmeme uygulamayı.Şaklamışlar resmen. Ayarlardan “hakkında” kısmına girince çıkıyor.
Belki biliyorsunuzdur ama bu uygulamaları indirdikten sonra verdiğimiz izinler "ayak izi" içindir, yani bir ortamdaki konuşmanız sizin karşınıza konuştuğunuz bir ürünün ya da hizmetin çıkmasına sebep olur, hemen hemen her uygulamada mevcut bu, internet geçmişleri de aynı şekilde işler. Tehlikeli olmasından ziyade ticari amaca hizmet eder bütün bu izinler, bunlar dışında günlük yaşamda girdiğiniz bölgelerde telefonunuza belediyeden ya da vermediğinizden emin olduğunuz mağazalardan mesajlar düşmesi zaten telefonların büyük şirketlerce satıldığı gerçeğini ortaya seriyor.![]()
elbette biliyorum, ama ben bunun neden bu kadar tepki aldığını anlamıyorum.. çoğu zaman karşıma çıkan reklamlar çok işime yaradı, yani bir tek benim mi yaradı bilemiyorum tabi :) onun haricinde çocuğunuzu okula kaydettirmek bile yeterli bilgilerinizin alınıp satılması için.. fb bu konuda öncü değil, o kapandığında da bu olay bitmeyecek..
Sağol canım ben de sildim sayende. Hiç de gerek yokmuş indirmeme uygulamayı.
Bu bazı siyasi olaylarla birlikte insanların korkuları inanılmaz arttı, her anlamda dinlendiklerini düşünüyorlar bu yüzden bu kadar abartılması bana kalırsa, uygulamaların altı her türlü bilmemneden bu uygulama sorumludur diye facebooktan kopyala yapıştır yazılarla dolmuştu bir dönem. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum en çok.
elbette biliyorum, ama ben bunun neden bu kadar tepki aldığını anlamıyorum.. çoğu zaman karşıma çıkan reklamlar çok işime yaradı, yani bir tek benim mi yaradı bilemiyorum tabi :) onun haricinde çocuğunuzu okula kaydettirmek bile yeterli bilgilerinizin alınıp satılması için.. fb bu konuda öncü değil, o kapandığında da bu olay bitmeyecek..
katılıyorum, açıkçası indirmeme sebeplerimden biri de o.. yarın biri kalkar bu terör zımbırtısı der, al başına bela.