Getcontact

Bu uygulamanın sıkıntısı şu ki millet bakınca kafaya takıyor aaa beni ne diye kaydetmişler kim bu diye.
Hayır bir de kimin öyle kaydettiği ortaya çıksa seyreyleyin asıl cümbüşü.
Bir de hakaretvari kaydedilenler varmış şahit oldum.
Çiftlikbanka para yatıranlarla dalga geçenler bu uygulamaya takıldı ben de ona gülüyorum işte toplum ne kadar meraklı....
Çiftlikbank ne alaka yahu:işsiz:

Çiftlikbank merak mıydı? Bildiğin mallıktı, gel beni söğüşleydi...

Kim merakından yüzlerce, binlerce lira yatırır?

beden beden aynı ısımden var sanki ha ha

Anlam veremedim. Bir arkadaş kurs mu demiş ama kurs falan almadım.

Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?

Garip garip kayıtlar var ya. Bir arkadaşımı ismi yanında "mal" diye kaydetmişler. Unlist yaparak silebilirsiniz kendinizi ama önce hesabınızı silmeniz gerekiyor. Ben kendim indirmedim ama arkadaşım indirince ondan kendimi arattım. İsmim soyismim yanında unvanımla çıkıyorum ekstradan. Başka bir nane yok ama yine de unlist yaparak sildirdim. CIAden de sildirdim hatta. Gerçi ne faydası var bilmiyorum operatörler bile numaralarımızı reklam şirketlerine satıyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Bugün şöyle bi caps görmüştüm, tam bize uygun full şeffaf olduk bütün dünya neyse artık yiğidin malı meydanda olurmuş ne diyelim

453EB19D-61D9-46CF-8E76-09408DAC4E7E.webp

Ne bileyim canım valla hiç haberim yok avukatım ben belki biri savcı olarak algiladiysa saçmasapan:KK70:

Ben de avukatım. Valla savcı diye kaydetse onure olurum:KK70:

Yetişkin nedir yaa. Mantıklı bi açıklama olsa kelimeye takılmadım da arkadaş sapık biri olabilir falan deyince kafama takıldı.

Garip garip kayıtlar var ya. Bir arkadaşımı ismi yanında "mal" diye kaydetmişler. Unlist yaparak silebilirsiniz kendinizi ama önce hesabınızı silmeniz gerekiyor. Ben kendim indirmedim ama arkadaşım indirince ondan kendimi arattım. İsmim soyismim yanında unvanımla çıkıyorum ekstradan. Başka bir nane yok ama yine de unlist yaparak sildirdim. CIAden de sildirdim hatta. Gerçi ne faydası var bilmiyorum operatörler bile numaralarımızı reklam şirketlerine satıyor.
İnstagramda vardı. Hocasını gerizekalı hoca diye kaydetmiş biri. Hoca gruba yazıyordu kim kaydetti beni böyle diye :KK70:

Mal yazsalar bu kadar merak etmem herhalde.

Buna benzer uygulamalar vardı ama 1 tane çıkıyordu isim. Arayanı bil tarzı...

İnstagramda vardı. Hocasını gerizekalı hoca diye kaydetmiş biri. Hoca gruba yazıyordu kim kaydetti beni böyle diye :KK70:

Mal yazsalar bu kadar merak etmem herhalde.

Acayip dramlar var ya. Sevgilisini aratınca "xxx tinder" diye görenler mi dersiniz, ev adresiyle kaydedilenler mi dersiniz. Bence çok tehlikeli bir uygulama kaldı ki Facebookla bağlantılıymış. Zuckerberg son zamanlarda ne naneler yedi malumunuz. Aynı adla bir çocuk vardır sizi de yetişkin diye kaydetmiştir über zekanın biri. Başka bir şey aklıma gelmedi, ne olabilir ki?

Kurs gibi bir yere gittiniz mi hiç? Öğrencisi olan birisi yazar bunu çünkü.

Çiftlikbank ne alaka yahu:işsiz:

Çiftlikbank merak mıydı? Bildiğin mallıktı, gel beni söğüşleydi...

Kim merakından yüzlerce, binlerce lira yatırır?
Niye bu kadar alındınız yahu gayet gerçeği söyledim.
Sonuçta siz kendiniz para yatırmadıysanız duyunca o kişilerle dalga geçtiniz ya da mallara bak cin olmadan adam çarpacaklar güya dediniz.
Orda da sonuçta merak var aa doğru mu ya yapar mıyız, para kazanır mıyız, nasıl işliyor, hadi yatıralım, kimse kazıklanmaz demişler midir demişlerdir haberlerde gördük :)

Ben de diyorum ki bir meraktan kalkıp program yüklüyorsunuz ister izin verin ister vermeyin ister sadece rehber izni alsın ister almasın verileriniz bu program aracılığıyla da kopyalanmıştır. Ha veriler sadece bu programla da alınmıyor tabii.

Lafım size değil ama Black Mirror'ı izleyip üstüne Zuckerberg'in de laptopunu görüp laptop kameralarını siyah bantla kapayan insanlar da eminim bir meraktan yükleyip baktılar bu programa.
Programın amacı masum bir meraktan insanları bilgilendirmek değil gerçekten. Sizi nasıl kaydettikleri sizin için neden bu kadar önemli olsun ki?
Ben onu demek istiyorum yani dakika başı kontrol edene denk geldim kusura bakmayın ama ağır işsiz insanların ne amaçla ürettikleri belli olmayan bir program işte...

Anaaam insallah benimkilere bakmaz biri .İsimleri unutuyorum o an ne hatırlatacaksa isminin yanına öyle kaydediyorum .:olamaz:

Ben de avukatım. Valla savcı diye kaydetse onure olurum:KK70:

Yetişkin nedir yaa. Mantıklı bi açıklama olsa kelimeye takılmadım da arkadaş sapık biri olabilir falan deyince kafama takıldı.
Canim belki de baskasini kaydedecekken bi numara değiştirip seni kaydetmiştir, oluyor böyle. Çoğu arkadaşımın ismi farklı falan çıkıyormuş. Bence senin de oyledir

Back
X