- 10 Kasım 2010
- 4.872
- 4.299
- 333
- Konu Sahibi elmadilimi
Bende baktim simdi herkes mi adimi yanlis yazar yaa ya ünlü harflerim yok ya ü u olmuş neyse sinirlendim
. Buyuk ihtimalle biriyle adassiniz ondan oyle yazmistir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acayip dramlar var ya. Sevgilisini aratınca "xxx tinder" diye görenler mi dersiniz, ev adresiyle kaydedilenler mi dersiniz. Bence çok tehlikeli bir uygulama kaldı ki Facebookla bağlantılıymış. Zuckerberg son zamanlarda ne naneler yedi malumunuz. Aynı adla bir çocuk vardır sizi de yetişkin diye kaydetmiştir über zekanın biri. Başka bir şey aklıma gelmedi, ne olabilir ki?
Rehber erişimine izin vermemişsin ama galeriye de erişim istiyor .ayrıca numaran veri tabaninda kayıtlı kalıyor ,silinmiyor.Rehber erişimine izin vermedim zaten. Baktıktan sonra da hesabı sildim.
Canim belki de baskasini kaydedecekken bi numara değiştirip seni kaydetmiştir, oluyor böyle. Çoğu arkadaşımın ismi farklı falan çıkıyormuş. Bence senin de oyledir
Bence de yaş sıralamasına göre kayıt yapan bir sapık olabikir . İlk okuduğumda aklıma bu geldi.Arkadaşım sapıktır falan deyince işkillendim. Kim kaydetmiş diye merak etmiyorum, sadece niye yetişkin, onu merak etmiştim.
Yorumlar mantıklı geldi.
bence indirmeyin rehberinizi kaydediyor resmen uygulama.Hic guvenemem ne gerek var.Ben de sabahtan beri kendimi zor tutuyorum uygulamayi indirmemek icin![]()
Galeri izni istemedi benden. Bilgim yok o yüzden. Numaramın kalmasının bir sakıncası yok benim için. Kargo şirketleri, meslek odaları vs hepsi satıyor zaten numaralarımızı...Rehber erişimine izin vermemişsin ama galeriye de erişim istiyor .ayrıca numaran veri tabaninda kayıtlı kalıyor ,silinmiyor.
Bende yok program ,kullanan arkadaşlarım öyle olduğunu söylemişti. Güven veren bir uygulama değil ..numara sıkıntın yoksa sorun yok .ama kiminle şekilde kaydettiğin görünüyormuş :)Galeri izni istemedi benden. Bilgim yok o yüzden. Numaramın kalmasının bir sakıncası yok benim için. Kargo şirketleri, meslek odaları vs hepsi satıyor zaten numaralarımızı...
Bende yok program ,kullanan arkadaşlarım öyle olduğunu söylemişti. Güven veren bir uygulama değil ..numara sıkıntın yoksa sorun yok .ama kiminle şekilde kaydettiğin görünüyormuş :)
google'dan - ip'nize, girdiğiniz sitelerden - cloud'lara kadar zaten takip halindesiniz arkadaşlar.. bankalar da bilgileriniz var, sosyal medyalarda bilgileriniz var, mailler de bütün kişisel bilgileriniz var.. bu program ondan daha fazlası değil, bunun yanında ben yüklemedim.. bir yığın reklam içine gömülemem bir şeyden daha..
Sizinkinde yanlışlık olmuş belli ki. Ama benim isim de tutuyor. Yetişkin nedir yaa. 2 hafta önce 27 oldum, depresyondayım zaten, çok kanıma dokunduSizinki gene iyiymis.
Beni "bi taksi sinan" diye kaydetmis biri . sinan adinda birini tanimam etmem taksi niye cok kafama takmistim![]()
İndirmedim de ama ben zaten bu akilli telefonlardaki bilgilerimizin hiç gizli kaldığını düşünmüyorum.bence indirmeyin rehberinizi kaydediyor resmen uygulama.Hic guvenemem ne gerek var.
Ya benim için sorun teşkil etmiyor. Merak ettim baktım.
Güvenlik açısından endişem yok. Güvenilir değil vs diyenlerin de her bilgisi herkesin elinde. #deletefacebook akımından haberi yok herhalde arkadaşların.
Senin için hiçbir sorun yok o zaman . Ben yazmış olayım ,faydalanmak isteyen faydalansın :) gorumcesini örümcek ,kayinvalidesini de canavar diye kaydeden insanlar gördüm :) lazım olabikir ..Rehberime erişim izni vermedim. Ama erişse de sorun değil. Milleti manyak manyak kaydetmiyorum. Ya isim ya isim soyisim, ünvan falan vardır.
Kayınvalidemi ve eltimi bile ismiyle kaydettim herşeye rağmen![]()
Kimin ne olduğunu bilemezsinO akim kadar da anlamsiz bir sey var mi emin degilim.. he evet senin bilgilerinden sadece sana ozel kimyasal silah yapiyorlar diyesim varhayir yani fb a en fazla ne kadar “kisisel” bir bilgi vermissindir ki? Telefon? Kk da bile telefonlarimiz var. mail? Tirt alisveris sitelerine veriyoruz. Hayir yani kimle evli oldugun, kac yasinda oldugunun tehlikesi ne? Ya sanirsin herkes uyusturucu baronu arkadas, herkesin pesinde cia
neyse cosmadan gideyim ben :)
İndirmedim de ama ben zaten bu akilli telefonlardaki bilgilerimizin hiç gizli kaldığını düşünmüyorum.
Bilgisayarina siyah bant takanlardanimiste bunlar hep cok dizi-film izlemekten:)