• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

Ya hepsine çok güldüm

Beni de ‘pastacı güzeli’ diye kaydetmişler

Pastacı değilim, pastayı da sadece doğum günü olursa yerim bu nedir, anlamadım :KK53:

Babamın telefon rehberini bu uygulamada paylaşsam rehberdekiler şoka girer.

Çok komik kaydediyor isimleri. Vardır sizinkinin de bir sebebi. Kötü birşey değil en azından.

Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
O neydi ki qızzz :deli:

Ya bu uygulama bütün rehberi çektiği için ben çok kıllandım ama vermiş bulundum meraktan :olamaz:

Hiç de komikli şeyler yoktu. Sadece başka garip isimler vardı 2 tane.

xxx minnak yazmasından iyidir konu sahibi :KK45:

Yazan var mı bilmiyorum bakmadım ama uygulamayı indirip merakınızı giderdikten sonra Ayarlar> GetContact Hakkında> Hesap Ayarları > Hesabı Sil yapın ve ardından https://www.getcontact.com/tr/unlist bu siteden numaranızı site üzerinden kaldırın. Numaradan sorgulama yapılabildiği gibi isimden de sorgulama yapılabiliyor çünkü. Dikkatli olmakta fayda var.
Ben buna girdim hata verdi.
Direkt uygulamayi kaldirdim. Tekrar yukleyip hesap sil mi demeliyim off:/

Ben buna girdim hata verdi.
Direkt uygulamayi kaldirdim. Tekrar yukleyip hesap sil mi demeliyim off:/

Canım, uygulamayı tekrar indir hesabını sil sonra unlist yap. Hesabını silmeden unlist yapmıyor.

Bu arada unlist olayı çalışıyor, az önce numaramı tekrar unlist yapmayı denedim. Sisteminde böyle bir numaranın bulunmadığını söyledi. (Yalan söylemiyorlarsa tabi ehehe dışarıya açık olmasa da muhtemelen tüm verileri kendilerine kaydetmişlerdir)

Doktor olabilir.

Xxx ergen
Xxx yetiskin
Xxx diyabet
Xxx gebe
Xxx hipertansiyon diye telefonumda kac kisi vardi kim bilir stajimda...
(Diyetisyenlik staji)

Ben de unlist yaptım. Robot değilimi işaretlerim. Kare kare fotoğraflar çıktı eşleştirme istediler robot olmadığımı anlamak için onu da yaptım kod geldi girdim sanırım bu şekilde oluyor değil mi hanımlar? Hala whatsappta numarasız spam profilleri var. Bu arada ben sildikten sonra bir arkadaşım kendini aratmış onu kaydettiğim gibi çıkmıştı sayfasında. Sanırım sizin numaranızı silse bile rehberiniz her daim kayıtlı kalıyor.

Canım, uygulamayı tekrar indir hesabını sil sonra unlist yap. Hesabını silmeden unlist yapmıyor.

Bu arada unlist olayı çalışıyor, az önce numaramı tekrar unlist yapmayı denedim. Sisteminde böyle bir numaranın bulunmadığını söyledi. (Yalan söylemiyorlarsa tabi ehehe dışarıya açık olmasa da muhtemelen tüm verileri kendilerine kaydetmişlerdir)
Sagol canim yapicam simdi :*

Merhabalar,

Haberi olanlar vardır muhakkak bu uygulamadan. Ben de başta merak etmiyordum ama herkeste görünce bi deneyeyim dedim.

Çıkan sonuçlardan birine anlam veremedim. xxx benim ismim olsun

“xxx yetişkin” şeklinde bir kayıt var.

Bi insan başka birini ne amaçla böyle kaydeder?
bugün milliyette bir açıklama okudum bunla ilgili sakın bu sitelere girmeyin fotoğraflarınızı bile ele geçirebilecek uygulamalar bunlar diyordu.Bugünkü milliyeti okuyun sakın girmeyin!

Kimin kaydettiğini söylemediği sürece bir anlamı olmayan uygulamadır bence..
Ben bilmedikten sonra kim olduğunu beni ahmet diye kaydetmiş birinin varlığının bir anlamı yok benim açımdan.
Bu sebeple yüklemedim,gerekli bulmadım.

Doğruluğundan emin olamazsınız zaten.

Ben üşengeçlikten bazı kişileri baş harfiyle kaydediyorum zaten bu uygulamaya hacet kalmadan en yakın arkadaşım gördü kendisini nasıl kaydettiğimi ben B diye mi kaydettin diye ciyakladı 2 saat en beteri de sevgilimi de öyle kaydetmişim o henüz görmedi düzelteyim bari artık nasıl bir öküzüm Allahım :işsiz:

Deli gibi merak ediyorum ama yakın zamanda alakasız programlardan bylock cu diye yargılanan insanlar oldu öyle bişey falan olur diye indiremiyorum. korkuyorum evet :D

Erkek ismiyle kaydedilip şaşıranlar olmuş onlara yüksek olasılıkla olabilecek tahminimi söyleyeyim. Kaydeden kişi erkek ve sevgilisi/eşi var. Rehberinde sizi kadın ismiyle tutmak istemiyor yakalnmamak için.

Ben açıkçası beni kim nasıl eklemiş diye zerre merak etmiyorum. Yeter ki programı ekleyenlerden dolayı benim numaram sisteme kaydedilmesin.(kaydedildi büyük ihtimalle ama unlist yaptım sitesinden) İkinciyi diyorum resmen özel hayat gizliliğine aykırı bu veri sızdırma olayı.

Back
X