- 31 Mayıs 2007
- 684
- 35
- 46
bencede ceydat özür dileyecek bir durum yok bende son mesajımda ablaları olarak uyardığımızı dile getirdim. yaptığı zaten dinen haram üstelik kürtaj olacak yazık değilmi. Ben bi hata yaptın bundan sonra dikkat et dedim bunda bi yanlış yok ki.eleştirildiğini düşünmüyorum hamilemiyim diye sormuş testi yapmış vicdanı rahatsız oda farkında gebe olduğunun ne dicektik aaaa hemen git aldır falanmı burda bu kadar bebek için uğraşan adamlara bu sorulurmu ya.
Neyse konu kapatılmış zaten. biz kendimize bakalım Rabbim veriyorsada vermiyorsada vardır bi bildiği. Wc ye git kontol yap ha geldi gelecek beklemedeyim ne kötü yaa hamile olduğumu anlayabileceğim hiçbir şey elimde hayırlısını diliyorum. Bulcuk sende durumlar nasıl.
Bu arada kızlar adet başladığı gün soğana başlayın çatlama günü 14.gün bırakın ve incire başlayın.soğan enfeksiyonu yok ediyo yumurtayı geliştiriyo incirde çatlamasına yardımcı oluyo.
Neyse konu kapatılmış zaten. biz kendimize bakalım Rabbim veriyorsada vermiyorsada vardır bi bildiği. Wc ye git kontol yap ha geldi gelecek beklemedeyim ne kötü yaa hamile olduğumu anlayabileceğim hiçbir şey elimde hayırlısını diliyorum. Bulcuk sende durumlar nasıl.
Bu arada kızlar adet başladığı gün soğana başlayın çatlama günü 14.gün bırakın ve incire başlayın.soğan enfeksiyonu yok ediyo yumurtayı geliştiriyo incirde çatlamasına yardımcı oluyo.