Geri gelmeyen çeyiz!

Bu ne yaaa yesil cam filmi yada su aralar tv de gecen yaz dizilerinin ucuz senaryosu gibi.. Gozu servetimizde o kizi diyen holding sahibi baba, babasina karsi gelemeyen zengin bebesi , magdur orta gelirli aileden gelen genc kiz falan cidden senaryo gibi....
Inanmadiysaniz zahmet edip cevap yazmayin o halde.Ailenin adını mi vereyim kanıtlamak için?

Öncelikle gecmiş olsun canım. Allah kolay atlatmayı nasip etsin. Eģer kesin bittiyse git al eşyalarını. Yasa yengen annen falan onlardan birini arasin biz esyalari alicaz diye.

Anahtarım yok ve güvenlikli bir sitede oturuyorlar. Aile sitesi yani onlara haber vermeden girmem mümkün değil.
Arayıp almak istiyorum eşyalarımı demekten başka caren yok o zaman. Evlenmenizi istemeyen adamın reddedeceğini zannetmiyorum. Ayrıca ne kötüymüs öyle dipdibe aynı sitede mi oturacaktiniz.:110:

Ben artık ailenin sebep olduğu ayriliklara birsey diyemiyorum.. çok yazık.. nişanlın arkanda dik duramamış... Ne sevgiler gordum neler neler yaşıyorlar..Daha agirini yasiyorlar.. Ama vazgecmiyorlar birbirlerinden her ne olursa olsun.. Onun için severek ayrilmak diye birsey yok..Dua et.. Zamana bırak.. Zaman herşeyin ilaci.. Hakkında Hayırlısı olsun..Senin ki de yüzünü göstermiş..

Inanmadiysaniz zahmet edip cevap yazmayin o halde.Ailenin adını mi vereyim kanıtlamak için?

Inanmadim demedim ki sadece klasik yesil cam senaryolarina benziyor dedim, hala gercek hayatta bunlari gormek sasirtti beni sadece. Bence o karaktersiz heriften size koca olmaz adam resmen kacip gitmis sizi ortada birakip...

Oh maşallah !! Allah'tan erkenden gormussun ne halt olduğunu. Ben böyle insanların kalkıp da eşya getirmesini beklemem gider alırdım. Peki nişanlım ile gözyaşları içinde ayrıldık diye niye diyorsun? O parasına ağlamış sen giden hayallerine !!
Onunla birlikte ağladım o an...hatta ona tamam yeter ki sen üzülme dedim. Çok kötüydü hali sac baş dağılmış gözler mosmor. İnsanlar onun aglayisina dönüp dönüp bakıyordu düşünün. Şuan düşünüyorum da ordan kalkıp gitmeliydim, ben onu teselli ettim:KK61:

Buna benzer birşey ben yasadım hatta sen çok şanslısın düğünün olmamış. Ben daha ağırını yasadım geçmiş konumdan hatırlayan bilir. İki ay oldu ne onlar aradı alın diye ne ben evimden bir iğne almaya gittim. Eşimin sağda solda ağlayıp zırladıgını pişmanlıklarını duyuyorum o kadar. Git al bekletme bence. Benim ailem almama engel oldu ama sen bekletme hiçbirşeyini bırakma derim.

Son düzenleme:
Telefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyor
Yok iste öyle yaparsan suç. Normal yüzyüze konuşmalarda yapilan ses kaydı sorun olmuyor diye hatırlıyorum ceza hukuku derslerinden ama bi kanuna bakmak lazim. Bir araştır canim

Buna benzer birşey ben yasadım hatta sen çok şanslısın düğünün olmamış. Ben daha ağırını yasadım geçmiş konumdan hatırlayan bilir. İki ay oldu ne onlar aradı alın diye ne ben evimden bir iğne almaya gittim. Eşimin sağda solda ağlayıp zırladıgını pişmanlıklarını duyuyorum o kadar. Git al bekletme bence. Benim ailem almama engel oldu ama sen bekletme hiçbirşeyini bırakma derim.
Nisanlim sözde evi terketmis, ulaşılamıyormus vs. Madem öyle neden ailenin geri kalanı normal hayatına devam ediyor? Kimse beni arayıp kızım iyi misin demez mi? Onlarla hiçbir sorunum da yoktu. Size de çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Umarım ailesi özür diler

Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyor:KK43: ama benim için okadar basit değil...

Niye kullanamayasin ki.
Esya sonucta begenip almissin, hala
Taksitlerini oduyorum diyorsun.
Ilerde bir baskasiyla evlendiginde
Catala tabaga bakip aglamayacaksan
Ki agliyacagini sanmiyorum
Al esyalarini.
Ailen arayip
Musait bir gunde esyalarimizi almaya gelicez diye bildirsinler.

Umarım arkandan , bak gördün mü senin arabanı paranı alınca nasıl terk etti diye konuşmuyorlardır !

Hala taksitlerini ödediğin eşyaları tabi ki de alacaksın. Ama sen arama .

Aile büyüklerinden biri arasın.

Bir de nişanda sana takılan ne varsa , alınan hediyelerde dahil onlarıda toparlayın . Hem onları iade etmeye hem senin eşyalarını almaya gitsinler . Sen gitme .

Ne onların bi çöpü sende kalsın ne senin onlarda

X