- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
Ilgisizliginden ve birkac flort sitesindeki uyeliginden oturu kriz cikarttigim ve bu nedenle ayrildigim basak burcu erkegi hic mi geri donmez?
şu ayırımı yapın artık.. muhafazakar biri ben muhafazakarım demez zaten halinden hareketinden her yönünden belli eder ben bugüne kadar kimseye muhafazakarım demedim ha eğer bir haltlar karıştırsaydım suç bastırmak için derdim.. umarım anlamışsınızdır demek istediğimi .. ayrıca dönse napıcan bu adamı şekerim?Halbuki muhafazakar biri oldugunu soylemisti. Muhafazakar bir adamin nasil flort sitelerine uye olabildigini sordugumda delirdi ve tartistik, farkli oldugumuzu ileri surerek ayrildik.
Haketmedim boyle bir seyi. Cok duzgun bir kizdim. Neden bunlari yasatti ki bana?
Hakkimi helal etmiyorum.
dinciler ne demek? din mi satıyorlar? siz necisiniz?KENDİNİ KANDIR SEN.. işyerinde patronum aldatıp karısını adam işyerinde yedek telefon kullanıyor yedek face açmış sahte çatır çatır aldatıyolar ki dinciler bide bgeçin bunları
dinciler ne demek? din mi satıyorlar? siz necisiniz?
benimki de başak burcu burdakileri gördükçe soğuyorum adamdan ayrılık sebebimiz olcak bu gidişleBasak burcu erkegi olunca ne oluyor ya. Su burccular zivanadan cikiyor bazen.
yaşlarınız kaç ve ne zaman ayrıldınız?Ilgisizliginden ve birkac flort sitesindeki uyeliginden oturu kriz cikarttigim ve bu nedenle ayrildigim basak burcu erkegi hic mi geri donmez?
yaşlarınız kaç ve ne zaman ayrıldınız?
Konu bir tek bana mı komik geldi? "Çok düzgün bir kızdım" filan. :)) Artık düzgün değil misin kardeş?
Bunu boşver. Bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır. :) Ha bir de, kaybetmeyi göze alamayacağınız adamları kaçırmayın arkadaş dırdırınızla. Sonra burda biz uğraşıyoz döner mi dönmez mi...
Herkes gibi burçlara mı takmam lazımdı? sen benim iki paragraflık yorumumda bir tek bunu mu gördün? Altına o kadar şey yazmışım. Taktığım bir şey yok bu konuda açıkçası.Koca anlatida buna mi takildiniz? Ayrica, ugrasmak zorunda degilsiniz. Kasmayin.
Ben 34, o 38.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?