• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri donmez mi?

dönerse senindir,pideyse ben söylemiştim ve ya
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
vb esprileri yaptığım için özür dilerim öncelikle.
burcundan yola çıkarak söylüyorum ki kimsenin hayatına kimse karışamaz o yüzden yorumsuzum.

Hayir, bir yakini bizi tanistirmisti.

burdaki kızların tavsiyelerine kulak ver derim böyle bi adamdan sana asla hayır gelmezki. o alısmış yapamaz internetsiz. oltayı almış eline bekliyor balık gelecek diye. Bndan sana bi cacık olmaz diyim

Halbuki muhafazakar biri oldugunu soylemisti. Muhafazakar bir adamin nasil flort sitelerine uye olabildigini sordugumda delirdi ve tartistik, farkli oldugumuzu ileri surerek ayrildik.

Haketmedim boyle bir seyi. Cok duzgun bir kizdim. Neden bunlari yasatti ki bana?

Hakkimi helal etmiyorum.

KENDİNİ KANDIR SEN.. işyerinde patronum aldatıp karısını adam işyerinde yedek telefon kullanıyor yedek face açmış sahte çatır çatır aldatıyolar ki dinciler bide bgeçin bunları

Hem ilgisiz, hem flört sitelerine üye olmasından mütevellit terk ettiğini söylediğin adam niye dönsün ki? Madem ayrılmayı düşünmüyordun niye terk ettin, madem terk edeceksin niye dönmesini istiyorsun.

aaa başak burcu erkekler dönmezler
koç olsaydı sana bi toslardı
Balık burcu erkekler de döne döne gelirler
terazi erkeği ise geri dönerken 2 ekmek alır da gelir çok düşüncelidir onlar
ya dönmenin burç ile ne ilgisi var anlamıyorum

Halbuki muhafazakar biri oldugunu soylemisti. Muhafazakar bir adamin nasil flort sitelerine uye olabildigini sordugumda delirdi ve tartistik, farkli oldugumuzu ileri surerek ayrildik.

Haketmedim boyle bir seyi. Cok duzgun bir kizdim. Neden bunlari yasatti ki bana?

Hakkimi helal etmiyorum.
Belki de senin için en hayırlısı olan budur.
Bekleme boş ver...

Back
X