• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri donmez mi?

Ilgisizliginden ve birkac flort sitesindeki uyeliginden oturu kriz cikarttigim ve bu nedenle ayrildigim basak burcu erkegi hic mi geri donmez?

3 kilo şeker, 1 kilo çilekten hiç mi reçel olmaz diye soruyorsunuz sanki??? yahu bunlar insan insan...... neye göre kategorize edip döner dönmez denir ki???

Halbuki muhafazakar biri oldugunu soylemisti. Muhafazakar bir adamin nasil flort sitelerine uye olabildigini sordugumda delirdi ve tartistik, farkli oldugumuzu ileri surerek ayrildik.

Haketmedim boyle bir seyi. Cok duzgun bir kizdim. Neden bunlari yasatti ki bana?

Hakkimi helal etmiyorum.
şu ayırımı yapın artık.. muhafazakar biri ben muhafazakarım demez zaten halinden hareketinden her yönünden belli eder ben bugüne kadar kimseye muhafazakarım demedim ha eğer bir haltlar karıştırsaydım suç bastırmak için derdim.. umarım anlamışsınızdır demek istediğimi .. ayrıca dönse napıcan bu adamı şekerim?

Madem böyle bir adamın geri dönmesini isteyecektin krizde çıkarmasaydın. :KK14:

konu sahibi kızma,ama sana bugune kadar yazan hanımların hepsini şöle kocaman öpüyorum kızlar ne tatlısınız,yerlere yattım,çok zeki hanımlarımız var çok şükür,

yahu konusahibi bırakın şu egoyu terk eden sen dönermi diye egoyu tatmin etmeye uğraşan sen
büyüyelim artık ve şu egodan kurtulursak herşey daha güzel olcak,emın ol dönsede daha kötü,sedece yara alan egon diner o kadar

dönsünde yarım bıraktığı işi tamamlasın aldatsın gitsin :KK62: tadı damağında mı kaldı anlattığın sorunların anlamadım ki:KK67:

Hoslanmistim, ilgisizlik derecesindeki ilgisi bile hosuma gitmisti.

Cok arkadasi yoktu, her yonuyle yalniz bir adamdi. Aile iliskileri bile sıkı degildi. Yalniz yasiyordu. Alismisti buna artik. Ozgurlugune duskun oldugunu soylerdi devamli. Cevresindeki evlilikleri ornek gostererek tum kadinlarin ayni oldugunu, evliligin ozgurlugu kisitladigini dusunuyordu. Belki de daha once hos olmayan deneyimler yasamisti. Sebep her neyse, buyuk bir onyargiyla baslamisti iliskiye.

Evlilik niyetiyle tanistirilmisti benimle. Ilk gorusmede benden hoslandigini belirtmisti. Ben de begenmistim onu. Olgundu, gozleri guzeldi, konusmalari duzgundu ama konuskan degildi. Devamli aile dostumuz onu konusturmaya calisiyordu. Gorusmeden once yazistigimizda da konuskan olmayisini bir eksiklik olarak nitelendiriyordu zaten. Sanki bu daha once sorun olmus gibiydi.

Soyle bir artimiz vardi: Bir aile dostumuz tanistirmisti. Bu nedenle bazi arkadaslarin one surdugu "evli olabilir" gibi bir durum mumkun olamazdi.

Ilk zamanlar ben ilgi gostermezken uzerime dusmus, ilgi gostermeye basladigim an ilgisini taktiksel olarak geri cekmisti.

Whatsapp uzerinden konusmaya baslamistik, oyle de devam etti bu. Telefonla beni hic aramadi. Telefondan nefret ettigini soyluyordu hep. Antika iki telefonu vardi zaten: biri sahsi, digeri sirket telefonu. Whatsapp'i bile yeni yuklemis falan. Evdeki interneti bile belirli araliklarla aciyordu.

Flort sitelerine takilmasina cok kizmistim. Yalniz ve cekingen bir adamdi. Acaba o sekilde mi egosunu tatmin ediyordu? Bu da bir yasam tarzi iste. Benden onceki yasantisini sorgulamak ne kadar mantikli olabilir diye dusunuyorum. Bana gore hata olan sey, ona gore hata olmayabilir.

Hala uzuluyorum bayanlar. Kizdiginizi biliyorum ama durum boyle. Cok etkilendim, gidim ilgisi bile hosuma gitti. Olgun, akilli ve guclu bir adamdi. Ha bir de, gozleri de cok guzeldi. Fevri davranmamaliydim diye dusunuyorum. Tanisaydim biraz daha. Ne kaybederdim ki? Beni tanidikca eski yasam tarzindan uzaklasabilirdi belki.

Guzel gözler kolay unutulmuyor bayanlar...

Basak burcu erkegi olunca ne oluyor ya. Su burccular zivanadan cikiyor bazen.

dinciler ne demek? din mi satıyorlar? siz necisiniz?

ne anlamda söylediğimi anlamadınız sanırım farklı mana aramayın lütfen işyerinde din iman hak hukuk allah kitap derler 7-24 sanırsınız ki dine bağlı ama arka planda karısını aldatıyor ... ben dinci değilim dinimi bilirim gerekenide uygularım çok şükür inançlıyım da insan incitmem kırmam yalandan allah kitap diyip karşımdakını aldatmam anlatmaya çalıştığım budur..

Konu bir tek bana mı komik geldi? "Çok düzgün bir kızdım" filan. :)) Artık düzgün değil misin kardeş?
Bunu boşver. Bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır. :) Ha bir de, kaybetmeyi göze alamayacağınız adamları kaçırmayın arkadaş dırdırınızla. Sonra burda biz uğraşıyoz döner mi dönmez mi...

Konu bir tek bana mı komik geldi? "Çok düzgün bir kızdım" filan. :)) Artık düzgün değil misin kardeş?
Bunu boşver. Bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır. :) Ha bir de, kaybetmeyi göze alamayacağınız adamları kaçırmayın arkadaş dırdırınızla. Sonra burda biz uğraşıyoz döner mi dönmez mi...

Koca anlatida buna mi takildiniz? Ayrica, ugrasmak zorunda degilsiniz. Kasmayin.

başak burcuyla ne ilgisi var

kişilikle ilgili ve bu adamda zerre krakter yokken dönse ne yapıcan tekrar gitmesini mi bu defa dahamı üzerek gitmesini bekliyorsun

Koca anlatida buna mi takildiniz? Ayrica, ugrasmak zorunda degilsiniz. Kasmayin.
Herkes gibi burçlara mı takmam lazımdı? sen benim iki paragraflık yorumumda bir tek bunu mu gördün? Altına o kadar şey yazmışım. Taktığım bir şey yok bu konuda açıkçası.

Zaten döner mi dönmez mi gibi bir soruya nasıl bir cevap bekliyorsun ki? Yazı-tura mı atalım? Böyle bir konuyu herkes başka bir noktasından çeker tabii. :)

Son düzenleme:
başak burcu ise dönmez ama koç olsa dönüp tekrar terkederdi :27:

insanları kategorize etme tontişliği..

Back
X