Kızlar size yine bir konu açıyorum çünkü tarafsız olamıyorum. Ben önceki sene eşimden ayrılma aşamasında evi terk edip arkadaşımın evine gitmiştim. Sonra da ev bulamadığım için bu en yakın arkadaşımın evinde kalmaya başladım. Kirayı her şeyi birlikte ödedik eve doğalgaz bağlattık, pek cesaret edemiyordu ben o sırada araba da aldım ve kredi çektim neyse artık yıl sonu bitti ben bu sene içinde birlikte kalırız diye düşünüyordum o kadar doğal gaz bağlattık diye arkadaşım da kem küm etti . Daha sonra bir kaç kez sordum çünkü hem kredi ödüyorum hem de ayrı borcum vardı söyledim. Burası malesef deprem bölgesinden dolayı kiralar pahalı. Yazın tercih zamanı kalayım o zaman ev tutayım 2 ay en azından kira parası geç veririm dedim ev sahibine söyleriz dedim o da sadece 2 hafta kalacaktım onu istemedi ve malesef ben evden çıktım ve çok pahalı bir ev tuttum çünkü ev yok burda ama bu arkadaşıma da yine yakınız bu ev çıkma muhabbetleri olurken bize bankadan promosyon parası yattı ben de tekrar ev tutacağım o sırada arkadaşım bu promosyon parasını günah diye harcamıyor .Paranın hepsini bir arkadaşı diş yaptırıyormuş hepsini ona gönderdi ben o zaman çok bir şey istememiştim yani evden çıkacağım depozito vs madem harcamıyorsan eve çıkacağım maaşımın yarısı kredi ödüyorum kira zaten pahalıydı , evden çıkıyorum diye istedim laf arasında.Geri kalanı da arkadaşına gönderirsin demiştim. Ama hiç vermedi.Sonra hiç düğünüme gelmedi,düğünden sonra hediye vs almadı ne bileyim böyle düşününce aslında çok yakın olarak görmediğini düşündüm. Ve ben onu çok yakın görüp samimiydim şimdi yine samimiyim ama ben biraz salağım galiba. Bilmiyorum ona da hak veriyorum ev de istemiyor olabilir ama işte çok yakınız felan diyordu şimdi de ev kirasını tek ödüyor ondan şikayetçi doğalgaz faturası çok geliyormuş arabası bozuldu yeni arabaya almaya çalışıyor para çok biriktiremiyormuş .Bana dert yanıyor.Ben olsam onun yerinde bu kız evlendi kocasından neler çekti ayrıldı kaç yıllık arkadaşım idare edelim derdim elimden geldğince yardım ederdim bilmiyorum bu sene tayinciyim zaten boşver diyorum ama bir yanımda kırgın.