• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten seven döner mi ?

Herzaman seven döner derim ben ama eğer asilamayacak büyük şeyler varsa sevginin yetmeyecegini gorduyse donmeyebilir bir insan bunu da tecrübe ettim. Hersey gönlünce olsun canim

Bitmesini gerektiren sebepler ortadan kalkmadıysa, dönünce aynı tas aynı hamam devam edecekse aklı başında bir insan (kadın erkek farketmez) dönmez.

Kızlar bir erkek gerçekten sevmişse döner mi ? Bu süre uzun olur mu ?
Onemli olan donmesi degil, ne sekilde döndüğü canım... Seni neden terk etti? Mesele bu... Aşılacak şey var aşılmayacak şey var. Bazı erkekler döner çok seviyorsa. Ama gururu sevgisinden önce geliyorsa asla eskisi gibi olmaz... Bu kosulda dönmesinin bir anlamı da kalmaz.

Gerçekten seven ayrılmaz ki dönsün. Uzun sürer mi demişsiniz seven insan özler nasıl uzun sürsün? siz bence o kişiden vazgeçemiyorsunuz ve ayrıldığınızı kabul edemiyorsunuz daha önceden de seviyorum falan dediği için o umut içindesiniz ama bana kalırsa önünüze bakın ve unutun.

Back
X