- 16 Ekim 2018
- 16
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi Chunleechee
Devamsızlık yapmamın sebebi değerlerimin aşırı bir şekilde düşük olması, Benim insanlara karşı beklentim yok aslında hiçbirşey demesinler her derste ve her teneffüste benim devamsızlık sorunum konusu açılıyor heyet raporumun olmasına rağmen sınıfta bırakmak ile tehdit eden bir müdür yardımcısı olunca neden böyle bir psikolojiye girmeyeyim ki ben bundan sıkıldımAstım orta kulak bendede varhatta kronik . Ama hiç devamsızlık sebebim olmadı çok fazla hastalık psikolojisine girmişsiniz . Biraz destek alın insanlara karşı beklenti içinde olmayın fazla.
Söylemeyi unutmuşum astımım alerjik ve benim ota mantara ve polene alerjim var ve okuduğum okul köy gibi bir yerde etrafım tamamen ağaç ve çiçeklerle kaplı nefes almakta sorun yaşıyorum.hasta olsam da okula gitmek için aileme yansıtmıyorum ama okula gidince astım krizi geçiriyorum ve mecburen hastanede yatmak zorunda kaldığım zamanlar oluyorDevamsızlık yapmamın sebebi değerlerimin aşırı bir şekilde düşük olması, Benim insanlara karşı beklentim yok aslında hiçbirşey demesinler her derste ve her teneffüste benim devamsızlık sorunum konusu açılıyor heyet raporumun olmasına rağmen sınıfta bırakmak ile tehdit eden bir müdür yardımcısı olunca neden böyle bir psikolojiye girmeyeyim ki ben bundan sıkıldım
Evet gerçekten hayatımı çok kötü etkiledi psikolojik tedavi de görüyorum hâla,beni bu konuda tetikleyenler genelde çevremdeki insanlar oluyor,o kadar acımasız insanlar ilacımı saklıyorlar atak geçirmem içinGeçmiş olsun ancak bu hastalık psikolojisi sizi dibe çekmiş
Psikiyatri ile de bir görüşseniz belki stres konusunda çözüme katkı sağlar
Astım vs artık çok yaygın anaokulu çocukları bile ilaçla hayatlarını devam ettiriyor
Orta kulak sıkıntınızı çözmeliler ama bu kadar süre hem tedavi hem de tekrar etmemesi için gerekenler konusunda iyi bir hekim ile birlikte çalışın
Her hafta bir gün okula gitmemek hayatınızı çok kısıtlayıcı olur bir an önce ömrünüzden giden bu günleri kurtarın
Sanırım ben anlatamadım aslında böyle birşey demelerini ille de istemiyorum.bana neden sürekli hasta oluyorsun demeleri yerine böyle deseler di kötü mü olur demek istemiştimGeçmiş olsun.
Hastalıklarınız tedavisi olmayan ya da çok ağır rahatsızlıklar değil.
İlaçlarınızı alıp kontrollerinize gidip hayatınızı normal bir şekilde yaşayabilirsiniz.
Bence bu konuda biraz fazla alıngan davranıyorsunuz. Beklentiye girmeyin, orta kulak enfeksiyonu geçiriyorsunuz diye size sürekli herkes geçmiş olsun nasılsın vs demez ki, bir süreden sonra önemini yitiriyor böyle şeyler.
Bence psikolojik olarak yıpranmışsınız. Bu yönde bir tedavi görüyor musunuz?
Evet öyle yaptım sanırımHer üniversite aynı anlayış içerisinde olmuyor. Belli ki yanlış okul seçmişsin cnm
Ben üniversitdeyken hiç gitmezdim bile arkadaşlarım gülerdi filan şaka yoluyla not alma konusunda sıkıntı çekerdim. Bence fazla takılma üniversite sonuçta yani o ortamda bütün sınıftakiler hiç devamsızlık yapmadan mı geliyolar. Sonuçta liseden filan çok farklı bir ortam. Sen hastalığın için gelemediğini hocaların dışındakilere açıklamak zorunda değilsin bence. Fazlada kafana takma gereksiz insanlarsa seni anlayamıyolarsa konuşmaya bile değmez.Devamsızlık yapmamın sebebi değerlerimin aşırı bir şekilde düşük olması, Benim insanlara karşı beklentim yok aslında hiçbirşey demesinler her derste ve her teneffüste benim devamsızlık sorunum konusu açılıyor heyet raporumun olmasına rağmen sınıfta bırakmak ile tehdit eden bir müdür yardımcısı olunca neden böyle bir psikolojiye girmeyeyim ki ben bundan sıkıldım
Benimkide alerjik astım seni anlıyorum ama senin psikolojin iyice dibe çökmüş. Üniversite farklı bir ortam kimse kimseyi önemsemezEvet öyle yaptım sanırım
Evet gerçekten hayatımı çok kötü etkiledi psikolojik tedavi de görüyorum hâla,beni bu konuda tetikleyenler genelde çevremdeki insanlar oluyor,o kadar acımasız insanlar ilacımı saklıyorlar atak geçirmem için
Devamsızlık yapmamın sebebi değerlerimin aşırı bir şekilde düşük olması, Benim insanlara karşı beklentim yok aslında hiçbirşey demesinler her derste ve her teneffüste benim devamsızlık sorunum konusu açılıyor heyet raporumun olmasına rağmen sınıfta bırakmak ile tehdit eden bir müdür yardımcısı olunca neden böyle bir psikolojiye girmeyeyim ki ben bundan sıkıldım
Evet ailem aşırı korumacı çünkü ilacımı sakladıkları için atak geçirdim ve 2 kere ölümden döndüm onlar da böyle davranıyorlarKim bu insanlar
İlacını neden saklasınlar Nasıl alıyorlar
Bence psikolojik tedavinizi aksatmayın
Sonuçta alerjik astım da olsa baskılayan dünya kadar ilaç var aileniz çok mu korumacı
bende bu sozlere takildim sanki üni ögrencisi deilde liseli falan biri yaziyor gibisiz lisede misiniz üniversitede mi
öğretmen,teneffüs,müdür yardımcısı?
birde ilacımı aksatmamı istiyorlar gibi cümleleriniz var kim o insanlar?
Devamsızlık yapmamın sebebi değerlerimin aşırı bir şekilde düşük olması, Benim insanlara karşı beklentim yok aslında hiçbirşey demesinler her derste ve her teneffüste benim devamsızlık sorunum konusu açılıyor heyet raporumun olmasına rağmen sınıfta bırakmak ile tehdit eden bir müdür yardımcısı olunca neden böyle bir psikolojiye girmeyeyim ki ben bundan sıkıldım
Okuduğum üniversite yazdığım gibi köy gibi bir yer ve ufak bir üniversite sanırım atlamışım bahsettiğim olay kursda gerçekleştisiz lisede misiniz üniversitede mi
öğretmen,teneffüs,müdür yardımcısı?
birde ilacımı aksatmamı istiyorlar gibi cümleleriniz var kim o insanlar?
Evet ailem aşırı korumacı çünkü ilacımı sakladıkları için atak geçirdim ve 2 kere ölümden döndüm onlar da böyle davranıyorlar