- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi miniktarlafaresi
Bu evden de bu kocadan da kosa kosa kurtulmak istiyorum ama nasil olacak gercekten de bilemiyorumne desem ikiliemde kaldım. o evden kurtulman lazım ama nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu evden de bu kocadan da kosa kosa kurtulmak istiyorum ama nasil olacak gercekten de bilemiyorumne desem ikiliemde kaldım. o evden kurtulman lazım ama nasıl
E senin o halde cidden abinden başka kimsen yok. Ama bir insan kardeşini başkasının eline bırakır mı yahu? Başına kalmayasın diye istemiyor işte boşanmanı. Ne kocandan ne kardeşinden hayır yok sanırım.Annem zaten vefat etti ve bu tur konusmayi ona yaptim hani gercektende cabaladim donmemek adina istemedigimi belirttim
Evet var ?Babanizin emekli maasi var mi?
Asil benim sorunumda buradan basliyo bu halde ne yapabilir nasil gecinebilirimE senin o halde cidden abinden başka kimsen yok. Ama bir insan kardeşini başkasının eline bırakır mı yahu? Başına kalmayasın diye istemiyor işte boşanmanı. Ne kocandan ne kardeşinden hayır yok sanırım.
ailenin yani abinin bakış açısından dolayı zaten böyle çıkmazdasın.ama çok üzüldüm çok zor bir durum.Bosansam peki kime siginacagim nasil cocuguma bakip calisacagim
Arkamda herhangi bir destek yok abimde basina kalmayim diye ugrasiyor ben de bosanmak istiyorum enayimiyim bebegiminde kendiminde psikolojisini bozayim kolay degil venim icin yasananlar annem yok bi babam kaldi kimse de gitmemi yaninda kalmami istemiyor.Yaaa cildirdim okuken ben size kizdim onlara degil!!! Kimki onlar babanizi 1 saat izni lutuf goruyorlar.marifetmis gibi sizde ses etmedim diyorsunuz.etmeyin olur mu aman.babanizin son gunleri belkide gidin kayinvalidenin evini temizleyin.hamile halinizle sancilanin tek basiniza doktora gidip dizinizi kirip oturun boyle.aferin size.ne guzel ezdirmissiniz kendinizi
Abim galiba arkamda degil az once telfda gorustuk gelme bosanma ayrilma tarzinda konusuyor
polise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.Arkamda herhangi bir destek yok abimde basina kalmayim diye ugrasiyor ben de bosanmak istiyorum enayimiyim bebegiminde kendiminde psikolojisini bozayim kolay degil venim icin yasananlar annem yok bi babam kaldi kimse de gitmemi yaninda kalmami istemiyor.
Ben zevk mi aliyorum bu olanlardan saniyorsunuz
evett boşanma durumunda bağlanır.evi de var kendine ait. nafaka da alır zatenpolise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.
Allah gecinden versin, baban vefat ederse onun maaşı sana bağlanır diye biliyorum ben.
Bi tek siginabilecegim abimin kaynanasi var baska da kimse yok. Bana gore de onu ilgilendirmez ama gercekteb de ailede dominat bi yapiyo sahip ve o ne derse o oluyo bende hosnut dgilim halimdenailenin yani abinin bakış açısından dolayı zaten böyle çıkmazdasın.ama çok üzüldüm çok zor bir durum.
peki başka aile büyüğün yok mu şimdi arayıp durumu anlatabileceğin amca veya dayı gibi?
bir de sana ait evinin olması çok büyük avantaj.boşanmakta kesin karalıysan zaten kira derdin olmaz. nafakan da mutlaka bağlanır.sen de çalışırsan çocuğuna bakabilirsin diye düşünüyorum.kreş çağına gelene kadar bakıcı tutarsın. sonra da devlet kreşine verirsin.
ama şuanki öncelikli konun baban olmalı canım.çünkü biz de yakın zamanda bu illet hastalıkla uğraştık.süreci iyi biliyorum.
bence abini de ilgilendirmez ya o senin baban tabi ki yanında olacaksın.konuşup durmasın ordan.yarın bu vicdan azabı acına acı ekler
Polise gitsem ne diyecegim ki polis ne zaman kadinin yaninda olmus ki bi de o var...polise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.
Allah gecinden versin, baban vefat ederse onun maaşı sana bağlanır diye biliyorum ben.
evett boşanma durumunda bağlanır.evi de var kendine ait. nafaka da alır zaten
Babamin suan bi esi ondan bir kizi var muhtemelen maasini onlar alirpolise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.
Babamin bi evliligi var muhtemelen cocugu veya esi alir parasiniBoşanırsan babanın maaşı sana bağlqnıcak, Kira derdi olmazsa geçinirsin o parayla bebeğin büyüyene kadar, nafaka da bağlanırsa sırtın yere gelmex
Babamin bi evliligi var muhtemelen cocugu veya esi alir parasini
3 e bölünür, ama o para sana yetmez zaten. Kocanın işi sigortası var mı?Babamin bi evliligi var muhtemelen cocugu veya esi alir parasini
Abin , babam da razı değil derken neyi kastetti anlamadım? Ailenin yanında kalmana mı , o evde gördüğün muameleye mi ?Yok durumu anlattim sabret ben mudahale edicem sen git babam da razi degil deyip yolladi zaten
Evet rutbeli asker3 e bölünür, ama o para sana yetmez zaten. Kocanın işi sigortası var mı?