• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Annem zaten vefat etti ve bu tur konusmayi ona yaptim hani gercektende cabaladim donmemek adina istemedigimi belirttim
E senin o halde cidden abinden başka kimsen yok. Ama bir insan kardeşini başkasının eline bırakır mı yahu? Başına kalmayasın diye istemiyor işte boşanmanı. Ne kocandan ne kardeşinden hayır yok sanırım.

Yaaa cildirdim okuken ben size kizdim onlara degil!!! Kimki onlar babanizi 1 saat izni lutuf goruyorlar.marifetmis gibi sizde ses etmedim diyorsunuz.etmeyin olur mu aman.babanizin son gunleri belkide gidin kayinvalidenin evini temizleyin.hamile halinizle sancilanin tek basiniza doktora gidip dizinizi kirip oturun boyle.aferin size.ne guzel ezdirmissiniz kendinizi

E senin o halde cidden abinden başka kimsen yok. Ama bir insan kardeşini başkasının eline bırakır mı yahu? Başına kalmayasın diye istemiyor işte boşanmanı. Ne kocandan ne kardeşinden hayır yok sanırım.
Asil benim sorunumda buradan basliyo bu halde ne yapabilir nasil gecinebilirim

Bosansam peki kime siginacagim nasil cocuguma bakip calisacagim
ailenin yani abinin bakış açısından dolayı zaten böyle çıkmazdasın.ama çok üzüldüm çok zor bir durum.
peki başka aile büyüğün yok mu şimdi arayıp durumu anlatabileceğin amca veya dayı gibi?
bir de sana ait evinin olması çok büyük avantaj.boşanmakta kesin karalıysan zaten kira derdin olmaz. nafakan da mutlaka bağlanır.sen de çalışırsan çocuğuna bakabilirsin diye düşünüyorum.kreş çağına gelene kadar bakıcı tutarsın. sonra da devlet kreşine verirsin.
ama şuanki öncelikli konun baban olmalı canım.çünkü biz de yakın zamanda bu illet hastalıkla uğraştık.süreci iyi biliyorum.
bence abini de ilgilendirmez ya o senin baban tabi ki yanında olacaksın.konuşup durmasın ordan.yarın bu vicdan azabı acına acı ekler

Yaaa cildirdim okuken ben size kizdim onlara degil!!! Kimki onlar babanizi 1 saat izni lutuf goruyorlar.marifetmis gibi sizde ses etmedim diyorsunuz.etmeyin olur mu aman.babanizin son gunleri belkide gidin kayinvalidenin evini temizleyin.hamile halinizle sancilanin tek basiniza doktora gidip dizinizi kirip oturun boyle.aferin size.ne guzel ezdirmissiniz kendinizi
Arkamda herhangi bir destek yok abimde basina kalmayim diye ugrasiyor ben de bosanmak istiyorum enayimiyim bebegiminde kendiminde psikolojisini bozayim kolay degil venim icin yasananlar annem yok bi babam kaldi kimse de gitmemi yaninda kalmami istemiyor.
Ben zevk mi aliyorum bu olanlardan saniyorsunuz

Abim galiba arkamda degil az once telfda gorustuk gelme bosanma ayrilma tarzinda konusuyor

abin bence ciddiyetin farkında değil. sen abine her şeyi anlat ''bi lokma yemek bile yiyemez oldum ya beni alırsın ya da yakında verem olurum bunların yüzünden'' de. sen kararlı olursan destek olmaktan başka çaresi olmaz. lütfen çekme ama alttan alma. hatta abine de ki ''abi eğer destek olmayacaksan sahip çıkıp abilik yapmayacaksan söyle başımın çaresine bakayım ben bu evden kurtulucam bebeğimle beraber başka çözüm yolum yok'' de.

Arkamda herhangi bir destek yok abimde basina kalmayim diye ugrasiyor ben de bosanmak istiyorum enayimiyim bebegiminde kendiminde psikolojisini bozayim kolay degil venim icin yasananlar annem yok bi babam kaldi kimse de gitmemi yaninda kalmami istemiyor.
Ben zevk mi aliyorum bu olanlardan saniyorsunuz
polise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.
Allah gecinden versin, baban vefat ederse onun maaşı sana bağlanır diye biliyorum ben.

ailenin yani abinin bakış açısından dolayı zaten böyle çıkmazdasın.ama çok üzüldüm çok zor bir durum.
peki başka aile büyüğün yok mu şimdi arayıp durumu anlatabileceğin amca veya dayı gibi?
bir de sana ait evinin olması çok büyük avantaj.boşanmakta kesin karalıysan zaten kira derdin olmaz. nafakan da mutlaka bağlanır.sen de çalışırsan çocuğuna bakabilirsin diye düşünüyorum.kreş çağına gelene kadar bakıcı tutarsın. sonra da devlet kreşine verirsin.
ama şuanki öncelikli konun baban olmalı canım.çünkü biz de yakın zamanda bu illet hastalıkla uğraştık.süreci iyi biliyorum.
bence abini de ilgilendirmez ya o senin baban tabi ki yanında olacaksın.konuşup durmasın ordan.yarın bu vicdan azabı acına acı ekler
Bi tek siginabilecegim abimin kaynanasi var baska da kimse yok. Bana gore de onu ilgilendirmez ama gercekteb de ailede dominat bi yapiyo sahip ve o ne derse o oluyo bende hosnut dgilim halimden
Adam bosayacagim diyor ve ben yine hizmetcilik yaptigim yere hizmet etmeye devam ediyorum benim icinde hos ve kolay bi durum degil
Vicdan azabi simdiden cekiyorum emin olun yigiliyorum hic birsey yapamiyorum fakat soylenenler ayni
Abim
Gelme yapma sabir et cocugu dogur
Esim olacak insan musvettesi ise
Bosanacam aileme layik degilsin
Esimin ailesi
Oglumuz uzuluyo senin yuzunden diyor
Babam ise
Kizim hamilesin icim el vermiyor git kaynana diyor
Ben ne yapacagimi sasirdim lanet ettim artik yaniyorum resmen

polise gitsen, abine kendimi öldüreceğim vs desen, abart istediğin kadar, belki işe yarar.
Allah gecinden versin, baban vefat ederse onun maaşı sana bağlanır diye biliyorum ben.
Polise gitsem ne diyecegim ki polis ne zaman kadinin yaninda olmus ki bi de o var...
Intihar desem bu sefer dava acildiginda davanin esim acisindan iyi gidecegi dusuncesi ile diyemiyorum ki sanci tuttugunda bile gecer o gecer diyen kv ve kp bunu duysa gobek atar allah bilir

evett boşanma durumunda bağlanır.evi de var kendine ait. nafaka da alır zaten
Babamin suan bi esi ondan bir kizi var muhtemelen maasini onlar alir

Back