Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

cnm cok uzuldum bu yasadiklarin gercekten zor bide hamilesin sana tavsiyem bol bol babanla zaman gecir benimde kp akciger kanseriydi ve zor bi surecti bizim icin Allh kolaylik versin

Bende yavastan sizin gibi dusunmeye basladim artik abim konusunda...
Ilk baslarda yani ayni evdeyken gayet uyumluyduk yaninda huzurlu hissediyordum ama adam gidip beni ailesinin yanina biraktiktan sonra 180 derece degisti.

Esimin ailesi ikili oynuyo pispisliyo beni resmen ama ogullarini guzel dolduruyorlar. Bu sebeple anlamiyorlar isin garip yani babama da gidemiyorum Allah buyuk adaleti de buyuk bigun onlarda boyle bi aci yasar..

Bosanicaz zaten bugun konustuk bitti artik geri donmicem vs dedi. Simdi de whatsapptan aydin kurtoglunun sarkisi olan hayirli gunleri yollamis bi cocukla evliymisim bi ana kuzusuyla evliymisim
Valla senin bu koca akıllı baksana romantiklik yapıyo aklı sıra ama yutma kardeşim bas kıçına tekmeyi ne o aile nede o koca seni ve bebeğini haketmiyor!

Hani gercekten de gece olsun da uyuyayim derdindeyim sabahlardan oglenden aksamlardan nefret ediyorum. Ama benim korkularim emin olun ki cok.
Ya destek goremezsem ailemden ya abim elini arkamdan cekerse tarzinda seyler. Gercektende psikolojim iyi degil. Ve gercekten de mantikli dusunemiyorum.

Sen babana gitmek için neden izin almak zorunda kalıyorsun ki? Hamile halinle niye ev işi yapıyorsun? Niye eşin üzerine bu kadar geliyor? Yavrum bunlar seni eve köle diye almış, sakın geri adım atma kurtul bu insanlardan.

Valla senin bu koca akıllı baksana romantiklik yapıyo aklı sıra ama yutma kardeşim bas kıçına tekmeyi ne o aile nede o koca seni ve bebeğini haketmiyor!
Yok zaten sarkinin altina da bitti gule gule artik benim degilsin aileninsin falan demis. Bu arada az once abimle gorustum adam hakikaten de bosanmayayim istiyormus al bi de burdan yak cildiriyorum

herhalde kendi işin, kazancın yok ki hala boşanmak yerine bu adamı ve saçma sapan ailesini çekiyorsun. babanın yanından ayrılma. iyileşene kadar kal onunla. sonra da kafanı toparlar ve boşanırsın.yapılacak en hayırlı şey bu.

Esim tek basina kalmama karsi yoksa bende evimde kalmak istiyorum fakat izin verilmiyor hamilesin sen aileme ihtiyacin var diyor ailesinin yaptigi pislikleri de kabullenmiyor

tövbe estafurullah yaa şu forumu okudukça erkeklerden nefret eder oldum. ne biçim aileler var ya. çekme kardeşim çekme bunu. aşk evliliği bile değilmiş ki zaten. abin sana destek olur, sen de doğumdan sonra işe girip çalışırsın ayaklarının üstünde durursun. çocuk zaten anneyi emecek anneye muhtaç çocuk asla asla babaya verilmez merak etme!
boşanma davasını açarken de bütün bunları anlat, çocuğu elimden almakla tehdit ediyor de. ''hileye iftiraya bile başvururlar'' de avukata.

hem bu nasıl evlilik? koca başka şehirde sen başka şehirde. alsın seni yanına madem başka yerde çalışıyor.

neymiş onun ailesine ihtiyacın varmış. valla burdan bakınca seni hizmetçi gibi kullandıklarını görüyorum. hamilesin diye sana el bebek gül bebek bakmıyorlar bile. onlara ihtiyacın varmışmış, hizmet etmeye mi ihtiyacın var?

Kesinlikle kurtulmak istiyorum ama abimle son telf. Gorusmesinde anladigim kadariyla bosanmami istemiyor 3 ay var doguma ve ben aklima dengeme nasil mukayet olacagim bilmiyorum

Abim galiba arkamda degil az once telfda gorustuk gelme bosanma ayrilma tarzinda konusuyor

Kesinlikle kurtulmak istiyorum ama abimle son telf. Gorusmesinde anladigim kadariyla bosanmami istemiyor 3 ay var doguma ve ben aklima dengeme nasil mukayet olacagim bilmiyorum
Pardon ama abin neden senin yerine karar veriyor, o mu yaşıyor bu hayatı? O mu eziliyor, çok mu hoş insanın kızkardeşinin ezilmesi? Kardeş dediğin destek olur. Bir dahaki görüşmede al karşına herşeyi anlat, daha fazla yapamadığını çok ezildiğini söyle. Bak babamda aramızdan ayrılıyor, yarın öbür gün annemde gittiğinde ailemizden bir sen bir ben kalacağız. Bu hayatta kardeşler birbirine güvenemeyecekse biz kime güveneceğiz de... Sana biraz sevgisi varsa zaten oturup düşünür.

Annem zaten vefat etti ve bu tur konusmayi ona yaptim hani gercektende cabaladim donmemek adina istemedigimi belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…