Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

kim
kim oluyor onlar ki hasta babanın yanında 1 saat kalmana "İZİN" veriyorlar.
ama kendi oğulları güya fenalaşınca hemen doktorlara koşuluyor.
bence şuan tek yapman gereken babanın yanında kalmak eğer baban hastanedeyse şuan o zaman annenin yanında kalmak.Eğer ki şu hamile halinle ve psikolojinle iş güç yapıp yardım edeceğin biri varsa o da sadece kendi annen ve ailendir
eşin ve ailesi insan olsaydı o halde zaten sana iş vs yaptırmazlardı.

Bende bu sekilde dusunuyorum ama arkamda ki abi destegi kaybolmasin diye susuyorum yoksa Allah askina kim kalmak ister ya

Annem vefat etti bu yuzden abim habire ilgileniyor umarim bir an once babamin yanina donerim

Benim tek tek tek takildigim yer babanizi o insanlarla 1 saatline ziyaret edip donmek ...o anda olmeyi tercih edebilirdim sessizce peslerinden gideceme....

üzgünüm ama abin boşanma durumu olursa senin ve çocuğunun sorumluluğunu almamak için böyle davranıyor.çok net.
küçük olaylara aldırma demiş. babanın şu durumunda yapılan bu hareketlerin neresi küçük

Bosansam peki kime siginacagim nasil cocuguma bakip calisacagim

Allah yardimcin olsun oncelikle arkadasim, gercekten cok zor bir durum.
ama ne yazikki uzulerek soyluyorumki sanirim abinin de sana yardim edesi yok gibi.
dedigine gore baban uzun zmndir hasta Allah bilir ama yasida gelmis gibi.
anlayamadigim su, babanin duyup uzulmesi senin bu sefil hayati cekip belkide Allah korusun delirmenden dahami onemli.
babam duymasin sabret, babam duymasin uzulmesin, Allhain bictigi omur, baban vefat etse bile bu senin yuzunden falan degil.
abini biraz daha zorla derim.
simdi neden cocouk yaptin maden diycem ama tiksindigin bir adamla gonul rizasiyla yataga girmeyecegini tahmin edip susuyorum ve en buyuk acilari yasamissin zaten bundan sonrasi ins kendini kurtarirsin.
aile bakanligini arayabilirsin bence de, evinde varmis ustune, iste bulursun, belki vicdan sahibi bir akraban cikar, bir yardim edem el olur.
ki herkesinde dedigi gibi esinin salak yorumlarina hic aldirma cocugunu kimse senden alamaz, mumkun degil.
ustune zorla nafakanida verir ve mis gibi yasarsiniz cocugunla.
hic kolay degil boyle bir hayat ne simdi ne bosandiktan sonra, ama bir 5 10 yil sonrasini hayal et. boyle devam eden ve seni delirten bir zindan ve ins belkide duzluge cikabilecegin bir baska hayat.
Allah yardimcisi olsun sen ve senin gibi kadinlarin.

canım güzelce durumu bir kez daha eşine ve ailesine anlat, hastalık bu birşeye benzemez
Şuanda boşanma gibi birşeyden bahsedersen ailen ikinci acıyı kaldıramaz
Sen sadece oyun oyna güzelce ikna et ailenin babanın yanına git. Allah şifalar versin

Bosansam peki kime siginacagim nasil cocuguma bakip calisacagim
Sen hiçbirşeyin farkında değilsin ve sağlıklı düşünemiyorsun ki zaten kendinde söylüyorsun...

İnan boşanırsan dışardaki hayatla mücadele etmek,bu ailedeki bencil ve iğrenç insanlarla mücadele etmekten kat be kat daha kolaydır...
Çünkü kapıyı kapatınca 4 duvarın arasında bu insanlığını kaybetmiş insanlarla kalıyorsun sabah kalkıyorsun onları görüyorsun akşama kadar onlarla muhattap oluyorsun ve hizmet ediyorsun ki nefret ediyorum diyorsun!!!

Tamm kabul dışarda yeni bir hayata başlamak çok zor elinde işin yok bebeğin var;ama emin ol akıl sağlığımı kaybedeceğime etrafımda nefret ettiğim insanlarla yüz göz olmaktansa düzenimi oturtana kadar soğan ekmek yerim yinede bu saçma salak hayatı yaşamam senin yerinde olsam!
(Baba konusuna hiç girmiyorum bile)

Hizmetçi olsa yine iyi karşıliginda para alır. Bunlar bu kızi köle almış bacım. Konu sahibi o "aileyi" boşa.
Bosanicaz zaten bugun konustuk bitti artik geri donmicem vs dedi. Simdi de whatsapptan aydin kurtoglunun sarkisi olan hayirli gunleri yollamis bi cocukla evliymisim bi ana kuzusuyla evliymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…