Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Bunlar hakkinda bir bilgim yoktu malum onlarin evindeyken disari cikma luksum yok avukat destegi alabilecegim bi yer yok ama aile sosyal bakanligini arayip yardim isteyecegim. Bu arada az once abim aradi gelmek istiyorum ben dedim olmaz suanlik dur orada babam kotu de olsa iyilesmiste olsa seni yine getirticem buraya deyip kapatti telefonu

Annem vefat etti..abim gelmem taraftari degil az once telefonda gorustuk istiyorum ben dedim sabret deyip gecti

Şaka mı yapıyorsun?
Elinde internet var ve bebenin annede kalacağını bilmiyorsun öyle mi?

Ya siz abinizi arayıp ne diyorsunuz ki

Ben babam hasta olduğu için burada rahatsızım, vicdanım rahatsız, babamın yanında olup ona destek olmak istiyorum mu diyorsunuz

yoksa

Ben boşanmak istiyorum, gel beni al mı diyorsunuz?

Esim annesinin prensesi annesi ne derse o dogrudur o yuzden esimle de anlasamiyoruz annesi durmadan dolduruyor

Bence hemen babanin yanina gitmelisin esinle aran duzelir ama allah korusun babana birsey oldugunda vicdan azabi cekersin al biletini ben babamin yanina gidiyorum de cik o evden

Babamin hasta oldugunu ve yaninda olmak istedigimi icimin rahat olmadigini soyluyorum suan bosanmayi soylesem baban bu haldeyken ne dusunuyorsun der bu sefer az bucuk destegi vardi onu da kaybederim

Esim annesinin prensesi annesi ne derse o dogrudur o yuzden esimle de anlasamiyoruz annesi durmadan dolduruyor

Karşındakiler insan değil canım ama sende bi o kadar suçlusun benim gözümde hemen hamile kalarak tuz biber ekmişsin haline. Allah yardımcın olsun. İnşallah ailen destek çıkar sana kurtulursun.

babanız için çok üzüldüm, dua etmekten başka yapacak bişey yok ama o durumda babanızı nasıl bırakırsınız? allah korusun ama ben kendimi düşünemiyorum, gözüm koca mı görür o zaman. bir de bana trip yapacaklar hepsinin canı cehenneme der babamın yanına koşarım bu kadar anlayışsız bir insanla nasıl ömür geçireceksiniz. hayat arkadaşlığı yoldaşlık böyle bişey değil. en kötü zamanında yanında olmayan adam bundan sonra da olmasın.

Ne hayatlar var okuyorum burada ve anlayamıyorum. Okurken yarısında bıraktım darlandim ama gelin hanim hala diğer geline böyle davranilmiyor kafasında. Kızım sana ne diğer gelinden. Sen niye koca yok gidip kV de kalıyorsun git babanın yanında kal. Görüşü usulüyle evlenip 8 ayda nasıl hamile kaldın?

Ben senin yerinde olsam alırım eşyami dönerim kendi ailemin evine. Hem babamı görürüm hem o kocaya boşanma davası açarım. Bir de hamilesin. Ne meraklısın tanımadığın insanların içine girip hemen yerleşmeye hem hizmetcileri olmaya hem de çocuk yapıp aile ile bağını güçlendirmeye. Neyse yasin küçüktür, kültürünü şartlarını bilmiyorum. Ama artık madem anne olacaksın öylesine yaşama lütfen. Boşan git babanın evinde yaşa sonrası için de daha düzgün bir insan bulur onun ile evlenirsin.

tamamen benim görüşüm senin baban ölüyor ve sen gidiyorsun Rabbim evladımı senin gibi eylemesin bana.ne kadar hayırlı bir gelin hayırsız bir evlatsın..böyle bir şeye sesi çıkmayan birine diyeceğim tek şey bu.

Hala o insanların yanındamısın git ailenin yanına

Yaşadıklarınız anlamsız geldi doğrusu.
Bir an önce bulunduğunuz yerden kalkıp babanızın yanına gidin, onun hayatı daha önemli şu an. Zaten size ihtiyacı var belli ki. Birşey yapamasanız da manevi ihtiyacı var.
Allah yardımcınız olsun...

Babanızı Nasıl bırakıp geldiniz
Size düşen derhal babanızın yanına gitmek
Ayrıca çocuğu sizden alamazlar bunu 5 yaşında çocuk bilir siz bilmiyor musunuz?
İşte insanın kendine yaptığını tüm dünya bir araya gelse yapamazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…