• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Evet bana ait icinde kimse yok

Tamam o zaman gerekirse abini bile tanımayacaksın .. Bak bu evde kalmaya devam edersen delirtir bu insanlar seni ..
Ayrıca doğum olduktan sonra bebeği kaçırmayacakları ne malum ..
Hiç teyzen halan falan yok mu ?? kuzenin yardımcı olacak sana ?? Düğün altınların duruyor mu ??

evliliğin ilk 2 yılı zindandır çoğu kişiler için
herşey eşte biter
neyse
bırak onlar konuşmasın yıldırıp sana özür diletip daha fazla işkence çektirme derdindeler gelme böyle oyunlara
sende takma onları eşinin yanında normal iyi davran eşin yokken odadan çıkma birde babanda ise aklın babanın yanına git otobüs bileti alıp gitmeyi biliyoresun değil mi?

Arkamda herhangi bir destek yok abimde basina kalmayim diye ugrasiyor ben de bosanmak istiyorum enayimiyim bebegiminde kendiminde psikolojisini bozayim kolay degil venim icin yasananlar annem yok bi babam kaldi kimse de gitmemi yaninda kalmami istemiyor.
Ben zevk mi aliyorum bu olanlardan saniyorsunuz
Klise olacak ama niye onunu gormeden cocuk yaptin.daha geriye gidelim.niye gorucu usulu evlendin? Gelecegini kurmak icin niye meslek sahibi olmadin.kendi. diyorsun kimsem yok diye.daha hisrla azimle meslek sahibi olman gerekirdi.bu hayati yasaman degil

eşin kendi hastalansa aynısını mı yapmanı bekleyecek. etme bulma dünyası. yarın benzer şeyler herkesin başına gelir. umarım sağlıklı bir şekilde işin içinden çıkarsın. Allah yar ve yardımcın olsun. senin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Allah seni selamete çıkarsın canım benim.
Amin cok tesekkur ederim. Elbette ki onlarin da anasi babasi olecek kendileri hasta olacak Allah kimsenin ahini yerde birakmaz

Abine herşeyi açıkça anlatıyor musun ? Yoksa sadece mutsuzum şeklinde genel mi konuşuyorsun ?
Abinin damarına basacak detaylar anlatsan belki daha etkili olur.Gerekirse abartırsın,tansiyonum çıktı,kanamam oldu,kabuslar görüyorum,yemeden içmeden kesildim filan dersin.Bana köle,hizmetçi muamelesi yapıyorlar,eziyorlar dersin.
Olaylari direk anlatiyorum zaten bundan sonra da kanamam var tansiyon vs diyecegim

miniktarlafaresi miniktarlafaresi evin varmış, Allah şifa versin tabi ama babanın durumuda ortada , abini asla dinleme asla hemen çık babanın evine git, babana durumu söyleme seni bu halde bırakamazdım o yüzden geldim de.

Yine söylüyorum Allah şifa versin ama baban vefat edince onun maaşını alabiliyorsun, evinde var nasıl geçineceğim diye düşünmene gerek yok.
Dikkate alacagim bunlari zaten geri ankaraya donecegim

Ben olsam gemileri yakar, ailemin yanına giderim.
Babam hasta ise, durum vahimse, o gerizekalı insanların yanında kalmam.
Sonrası Allah kerim, eş de eş olaymış.
Her gittiğin yere kaynın neden geliyor, eşin varken. Ve buna kim karar veriyor, nasıl evlilik bu.. Reva mı bu?
Esim dogu gorevinde bu sebeple kayinimi arkamdan ayirmiyolar 30 yasindaki adamla gidiyorum ailemin yanina zaten ankaraya donecegim umrumda degil

Şimdi kafesde gibisin sanıyorsun ki çözüm yok ama var çözüm sende sadece cesaret etmende, imkanlarını zorla, 22 yaşındasın daha yazık gençliğine, doğumu beklersen i evden çıkman çok zor olur.

Ne sana, ne karnındaki yavruna, ne hastalığına, ne kaybedeceğin babana, ne acına saygıları yok. Çok afedersin ama o aile için ya da kocan için pul kadar değerin yok. Bir de üstelik kötü kalpliler. Bu insanlarda nasıl katran bir kalp olmalı ki bir evladı son günlerini yaşayan babadan koparıp eve temizlik yapmaya getirsinler. Nasıl kararmış bir vicdan olmalı ki hamile kadını iş yapmaya zorlayıp hayatını bir yerde tehlikeye atarak sancılandığında bir başına hastaneye gitmesine göz yumsunlar. Burdan sana insanlık çıkmaz güzelim. Git babanın yanına, son günlerini huzur içinde yaşaması için evlatlık vazifeni yap. Unutma ki seni bu yaşa getiren bu insanlıktan nasibini almamış aile değil kendi anne babandır. Bunlar seni almaya gelirse de babam gözünü yumana kadar buradayım, siz nereye gidiyorsanız gidin de. İşte boşatırız bilmem ne diye tehdit ederlerse de ne haliniz varsa görün diye resti çek gitsin. Bir ömür babanın yanında olamadığın için pişmanlık duyacağına şimdi çek resti. Çünkü en zor gününde sana bunu yapan kocadan da aileden de insan olmaz
Dun gece 3 saat esimle konustuk ilk aradigim da agliyodu ben seni seviyodum ama sen o kalpten ciktin vs dedi sonra yine bosanicam gidicem demeye basladi baya direttim sakin ol dedim bunu cocugum icin yaptim cunku ben de ayrilmis bi ailenin cocuguydum gercekten de buyuk sorunlar yasadim evladiminda yasamamasi icin sustum ama olacak gibi degildi ne yapiyorsan yap artik hic bisey demiyorum dedim kararimi da verdim ankaraya babama gidecegim adam o haldeyken ne bunlarin pisligini cekerim ne de evladimla kendi psikolojimi bozarim
Manyak bi adamla cocugum buyuyecegine ben harap olacagima o ne halt ederse etsin

Klise olacak ama niye onunu gormeden cocuk yaptin.daha geriye gidelim.niye gorucu usulu evlendin? Gelecegini kurmak icin niye meslek sahibi olmadin.kendi. diyorsun kimsem yok diye.daha hisrla azimle meslek sahibi olman gerekirdi.bu hayati yasaman degil
Bunlari kendime sormak icin emin olun ki zaman gec siz de biliyorsunuz bende karar verdim zaten artik benim yerim babamin yanina es bulunur daha sonra

Şimdi kafesde gibisin sanıyorsun ki çözüm yok ama var çözüm sende sadece cesaret etmende, imkanlarını zorla, 22 yaşındasın daha yazık gençliğine, doğumu beklersen i evden çıkman çok zor olur.
Cesaretimi dun topladim evet emin olun ki cok dusundum fakat cocugumu ne bu ruh hastalarinin yaninda ne de sozde kocamin yaninda dogurur buyuturum gitsin benden uzaklara koca bulunur baba bulunmaz

Altınların duruyor mu ?? duruyorsa onlar senin hakkın al onlardan .. Eğer aldılarsa da senden düğün videosunu al yanına giderken hepsi delil mahkeme yolu ile alabilirsin ..
Bizim dugun videomuz neden se altin takiminda cok az cekilmis bu yuzden tamamini alamam diye korkum var

Altınların duruyor mu ?? duruyorsa onlar senin hakkın al onlardan .. Eğer aldılarsa da senden düğün videosunu al yanına giderken hepsi delil mahkeme yolu ile alabilirsin ..
Bizim dugun videomuz neden se altin takiminda cok az cekilmis bu yuzden tamamini alamam diye korkum var

Bildiğin bir yerde ise resmini çek altınların .. Onlar senin hakkın altın olarak alamasan bile para olarak alabilirsin ..
Tek tek resimlerini çek ve bir kağıda yaz ne var ne yok ..

Kusura bakmayın ama suç sizde... Ne kadar taviz verirseniz insanlar sizden hep bir fazlasını ister... Sizin babanız hasta ya hasta!!! Bu adam grip değil, fıtık değil, baş ağrısı değil... Biraz ağır konuşacağım ama belki de 2 gün sonra göremeyeceksiniz... Değer mi hiç sevgi bağınız olmayan insanlar için babanızı doya doya görmemeye... Eşinizi de sevmiyorsunuz.. Peki ne için katlanıyorsunuz? Oturun düşünün! Ama bunu babacığınızın hasta yatağının dibinde otururken düşünün!
Dun bu yazilanlari sadece okudum yorum yapmadim ama bugun kararliyim donecegim ankaraya abim isterse elini ceksin arkamdan umrumda degil dun herseye ragmen yine konustum cocuk babasiz buyumesin dedim ama halen zorluyo babam bu haldeyken halen seninle ugrasiyorum dedim ona ragmen umursamadi ama artik umrumda degil..
Nafakami alirim evime gecerim hic bisey olmadi siginma evine giderim ben gercekteb de pes ettim

Rabbim bu yaşadklarınızı kımseye yaşatmasın babanız oluyor sız bunları duşunuyorsunuz hamilesiniz bence eşinizi ve ailesini Allah a havale edin bir bebeğin babasız buyumesını hıç ıstemem ama bu ınsanların yanında yaşayamam babanıza şifa diliyorum ... Rabbim acılarını dindirsin...

Böyle içi boş tehditlere pabuç bırakmayın, bebeğin anneden alınması çok nadirdir, o durumlarda da hakikaten bebeğin annenin yanında büyümesinde sakınca vardır da babaya verilir, yoksa çocuk anneyle büyür baba da çatır çatır nafakasını öder. Size tavsiyem iyi bir avukat ile size yapılan eziyetlerin tazminatını o aileden söke söke almanızdır. Hem kendiniz hem çocuğunuz için. Önce siz kendinize değer verin, kimsenin sizin hayatınız üzerinde hakkı yok. Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama becerileriniz doğrultusunda bir işe girer gül gibi yetiştirirsiniz inşallah evladınızı.
Bir meslegim yok ama dediklerinizin bana buyuk faydalari dokundu yapacagim hepsini ne kadar susarsam o kadar ezecekler

Baban kötü durumda, acil şifalar diliyorum, yavrum sonuçta görücü usulüyle evlenmiş sin kaçmadinya al çocuğunu git annelere sonra pişman olursun şimdiye kadar susmuşsun sahip çıkan olmamış eşin seviyorsa arkandan gelir böyle insanlar a Rabbim vicdan versin kaç kurtul
Annem vefat etti hayatta olsa bu manyaklarla evlendirmezdi zaten

Back