• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Canim kecmis olsun ama ben derim ki ayril o evden kocana tavrini bildir neden sakin duruyosun anlamadim bir kusurun yokken kocan sevse zaten gelir o zaman şartlarini önüne ser yok gelmezse ayril derim onlar zaten seni basdan sevmemisler bundan sonrami sevecekler kendini deyerlendir

Kusura bakmayın ama suç sizde... Ne kadar taviz verirseniz insanlar sizden hep bir fazlasını ister... Sizin babanız hasta ya hasta!!! Bu adam grip değil, fıtık değil, baş ağrısı değil... Biraz ağır konuşacağım ama belki de 2 gün sonra göremeyeceksiniz... Değer mi hiç sevgi bağınız olmayan insanlar için babanızı doya doya görmemeye... Eşinizi de sevmiyorsunuz.. Peki ne için katlanıyorsunuz? Oturun düşünün! Ama bunu babacığınızın hasta yatağının dibinde otururken düşünün!

Abim bosanmami istemiyor destekleyici degil yani

Ama eviniz var, abiniz olmasa bile bu aşağılanmaları çekmeyebilirsiniz ki.
Hadi boşanamıyorsunuz neden pısıp hizmetçilik yapıyorsunuz?
Kendi evinize geçin. Geçmek için kavgaysa kavga, küslükse küslük, restse rest... Şikayetle çözemezsiniz ki

Elbette ki calisirim fakat nasil idare edecegimi bilmiyorum
Gelir maddiyat onemli yarin bir gun cocuguma bakamiyo deyip evladimi almasindan cok korkuyorum sahsen zaten iki de bi tehtid ediyo o cocugu nah birakirim sana diye
Annem vefat etti babam malum abim ise bosanmayayim diye ugras veriyo destegim yok

Böyle içi boş tehditlere pabuç bırakmayın, bebeğin anneden alınması çok nadirdir, o durumlarda da hakikaten bebeğin annenin yanında büyümesinde sakınca vardır da babaya verilir, yoksa çocuk anneyle büyür baba da çatır çatır nafakasını öder. Size tavsiyem iyi bir avukat ile size yapılan eziyetlerin tazminatını o aileden söke söke almanızdır. Hem kendiniz hem çocuğunuz için. Önce siz kendinize değer verin, kimsenin sizin hayatınız üzerinde hakkı yok. Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama becerileriniz doğrultusunda bir işe girer gül gibi yetiştirirsiniz inşallah evladınızı.

Baban kötü durumda, acil şifalar diliyorum, yavrum sonuçta görücü usulüyle evlenmiş sin kaçmadinya al çocuğunu git annelere sonra pişman olursun şimdiye kadar susmuşsun sahip çıkan olmamış eşin seviyorsa arkandan gelir böyle insanlar a Rabbim vicdan versin kaç kurtul

Yapacagim bunu insallah rabbim cocuguma acir

Böyle insanları gördükçe okudukca bazı insan kesiminden nefret ediyorum
Şu durumda yaptığınız herşey onlara verdiğiniz taviz olur onlarda anlamaz
Ne demek baba ya baba sen kimsin ki seninle ilgilenecek
En doğrusu babanızın yanında kalmanizdi bence görmek istiyorum deyip gidin geride donmeyin iyi olana kadar durumuda kötü diyorsunuz Allah şifa versin eğer simdi babanın yanında olmazsan göçüp gittiğinde dahada yalnız hissedersin.

kaç kurtar kendini diyeceğim ama sosyal durumunu bilmiyorum ailenin maddi durumu nedir sen çalışabilecek misin. bebek ilk doğduğunda sana verilecektir çünkü ki öyle olmalı. ailenden destek alman şart. ama baban bu haldeyken kimseyi de kendi derdinle üzmek istemiyorsun anladığım kadarıyla biraz bekle diyeceğim sabrında kalmamış. bu konuyu derinlemesine abinle konuşsan? çok üzücü sinir bozucu bir durum. ayrılırsan zarar vermeye çalışırlar mı onu da bilmiyoruz. bu durumda önemli olan şey ailenden alacağın destek. buna güveniyorsan konuş ve kendi hayatına bak. boşanmak dünyanın sonu değil. herşey insanlar için.

Evden cık kimseye soyleme ve babanin yanina git ooo abiii sana babada olur abiliginide yapar..!
O heriftende boşan aklima fatih harbiye dizisinde ki kız geldi kv hamile haliyle temizlik yaptiriyor birryere gondermiyor ogluda anasina uyuyor bak snirlendim iyice.

Babam hastayken bosanirsam o sokla vefat eder diye korkuyorum bi de belli bi meslegim yok calisamam evim var babam almisti ama nasil gecinirim nasil o ara bebege bakarim bosaninca bunlarda aklima geliyor yoksa esimi emin olun sevmiyorum telefonumda bilgisayarimda 1 fotografi bile yok o derece tiskinti duyuyorum
Baban bugun var yarin yok.Ayrilman gerekiyorsa eger ayrildigini soylemek zorunda degilsin.Orasi dikkatimi cekti yoksa tam iyi okuyamadim.."Hastasin diye esim izin verdi "dersin.Evin varmis Babanin maasi varmi?Ama ilk secenegin bosanmak olmasin..Sadece su durumda goze al. Babanin yaninda ol.Hasta babanin yaninda bir saat kalabilmissin cunku.Izin vermiyorlar mi daha fazla ilgililenmene orayi anlayamadim.

evinizin olduğunu yeni okudum. bu eziyeti çekmeyin eviniz var ne güzel ev olduktan sonra geçiminizi sağlarsınız olmadı evde bişeyler yapıp satarsınız yine sağlarsınız. kendinize güvenin. 'ben yapabilirim' deyin. o insanlar kim ki? kim oluyorlarda size böyle davranabiliyorlar? kültürsüz cahil basit kişilikler. siz onlara fazlasınız bunu kıskanıyorlar üzerinizden egolarını tatmin ediyorlar. kendinizi küçük görmenizi sağlamışlar özgüveninizi zedelemişler cesaretinizi kırmışlar zaten amaçta bu. bu şekilde davranıyorlarki bi süre sonra sizde kendinizi böyle görmeye başlayın mecbur hissedin diye. asla mecbur değilsiniz. babanıza söylemezsiniz ailenizi de tembileyin söylemesinler. bebek sizindir. anne sütü alması gereken bebeği babaya vermezler. heleki kız olursa büyüdüğünde de alması çok zor.kız çocuğunu anneden kolay kolay ayırmazlar anca uyuşturucu bağımlısı falan olmanız lazım. kısacası mahkeme çocuğun düzenini kolay kolay bozmaz onun için en iyisi de sizinle kalması öyle kalabalık biyerde değil..

İleride pişman olmamak için babanın yanına git, ona asla söyleme ayrılmak istediğini, biz çok iyiyiz ben istedim eşim gönderdi hastasın diye baba de. Allah ömür versin, babacığın hayatta olduğu sürece söyleme, abin bilsin bir tek, ona da söz verdir asla babanıza söylemesin. Şimdi babanın yanında olmak dışında hiçbir şey düşünme. Çık hemen yarın o evden. Vicdan yoksunu insancıklar! Çok sinirlendim gerçekten. Yarın öbür gün canına tak edip boşanırsan 'babam hayattayken bırakıp da gitseydim onun yanına keşke' dememek için ayrıl lütfen oradan. Gerisini sonra, vakti gelince düşünürsün...

Lütfen korkuların yüzünden babanı ihmal etme. Hiçbirşey babandan daha kıymetli değil. Her halükarda birsüre daha bu sıkıntıları yaşamaya devam edeceksin zaten. Onların sözünü dinlesende hayra mı geçicek sanki geçmicek. En azından baban konusunda vicdanın rahat olsun yoksa bu sıkıntıdan kurtulsan dahi ömrünün sonuna dek bunun üzüntüsünü yaşayacaksın. Sana bunu yaşatmalarına izin verme. Benim babam parkinson hastası çok kötüledi günlerdir başından ayrılmıyorum. Oyüzden seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma.

Gidin ailenizin yanına,babanız neredeyse şu an sizde orada olun. Ciddi söylüyorum,sonu nereye varırsa varsın yapın bunu. Babanız o haldeyken,sizin ne halde olduğunuzu umursamayan bu aileden ve eşten uzgünüm ama bir cacık olmaz.
Allah gecinden versin,babanıza birşey olsa siz uzakta olduğunuz için çok pişman olursunuz. Zaten eşiniz yokmuş yanınızda aileyle kalmaktansa kendi ailenizin yanında olun,kulaklarınızıda tıkayın bu insanların lafına.
Eşiniz dönüp ayrı eve çıkma durumunuz olmadanda dönmeyin o eve.

Kendi anası babası hasta olsa o gelmeyen kocan koşa koşa gelirdi ailem diye Boşan boşanma diyemem ama ailenin yanında ol bu günlerde.cocugu da alamaz emen süt çocuğunu hangi mahkeme verir ya ?

Aaah ahhhh.. Yani durumunuz cok kotu su an sizi daha da uzmek degil niyetim ama sizin durumunuz baska kizlara ornek olur insallah. Okumak istemeyen ya da okusa bile calismayan kolunda altin bilezigi olmayan kadinlara bir hayat dersi olur insallah. Annem fabrika isciligi yapardi bir gun babamdan para aldigini bilmem. Babam da annemin lafini dinler sayardi cunku kafasi kizarsa resti cekebilecek guce sahipti. Yani herkes muhendjs hemsire vs olmak zorunda degil ama kadin mutlaka calismali gerekirse cocuk cok sonra gelmeli. Kendini iyice guvenceye almadan cocuk yapip sonra bu sorunlar cikinca dusunmekten iyidir. Siz de ne olursa olsun cikin o evden. Girin oturun evinize. Abiniz eninde sonunda destek olur. Simdi karsiymis gibi gorunuyor ama gonlu razi gelmez. Esinizden nafaka babaniz dan azcik maas alir kit kanaat gecinirsiniz. Sizin bebeginizin 100 oyuncagi olmaz. Olmayiversin ama arkasinda kapi gibi anasi olur.

Anneli babalı berbat bir evlilikte çocuk büyütmemeyi tercih ettim..
Millete inat..
Kimsenin dediğini umursamadım..
O zamanlar beni kınayanlar şimdi çocuklarımı övüyorlar..
Kendinize saygınız olsun..
Babacığınıza saygınız olsun..
Doğacak evladınıza saygınız olsun..
Babanızın son günlerini yanında geçirin..
Çünkü bu dünyada onu bir daha isteseniz de göremeyeceksiniz..
Allah babacığınızın tüm acılarnı alsın inşallah..

Back