• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Diyemedin mi hamile olan sen misin ben miyim diye eşine oldu canım hem ailecek şirretlikte level atlayacaklar bide utanmadan hamile kadına laf sokacak yüzsüzlüğün daniskası resmen

Boşanmaya karşıyım ,ama bazı durumlarda sart, seviyorsa eşin arkandan gelir ,orda kalırsan kendi kişiliğinizi kaybedersiniz , ezildikçe yok olursun
Olabildigin de kisiligimi kaybettim ozgur mutlu neseli herseye gulmek icin sebep arayan biriyken deli gibi aglamaya ve herseyden korkar olmaya basladim arkamda bi destek gormeyince daha da urktum bunu fark eden kp ve kv daha da ileri gittiler daha da kotu muameleye basladilar. Bende bosanmaya karsiydim cunku bosanmis bi ailenin cocuguydum benim yavrum da boyle yetismesin diye dun cok yalvardim resmen kocama ama o halen kendini agirdan satmanin pesindeydi babam hasta ona ragmen seninle konusuyorum diyorum ama yine de bu konuyu gecistirerek isi bosanmaya yokusa surdu artik onemsemeyecegim.

Diyemedin mi hamile olan sen misin ben miyim diye eşine oldu canım hem ailecek şirretlikte level atlayacaklar bide utanmadan hamile kadına laf sokacak yüzsüzlüğün daniskası resmen
Yooo deme oyle demee onlara gore ben ise yaramazim bi halt bilmeyenim ayrica hamile oldugum ne kv ne kp ne de kocamin umrunda oglunu ya da torununu dusunecek olan insanlar bunlari yapmazlar

Iste bunu benim anlayissiz abim de anlamiyor bu yuzden arkamda bi destek olmadigi icin ben bu kadar ezik duruma geldim.
Normal yasantim da yani evlenmeden once boyle degildim emin olun ama evlendikten sonra oyle bi baski yedim ki bu ruh ahastalarindan boyle aptal korkak biri haline geldim
Karnındaki yavrudan güç al canım. Arkanda ailenden bir destek bulabilsen iyi olurdu ama yoksa bile Allah'a sığın, yavrun için güçlü ol. Seni manipüle etmelerine izin verme. Bir silkinsen sıfırdan hayat kuracak gücü bulursun kendinde. Senin kimseye ihtiyacın yok, böyle bir hayatı çekmeni isteyen abiye hele hiç yok. Ben hep söylerim, kimsenin hatırı kendi hayatını feda edecek kadar büyük değildir. Senden hayatını feda etmeni isteyeni zaten sen bilhassa kendinden uzak tut. Bir iş bul, sağlam bir avukat bul, Allah'a güven, gerisi gelir. Korkma yeter ki

Olabildigin de kisiligimi kaybettim ozgur mutlu neseli herseye gulmek icin sebep arayan biriyken deli gibi aglamaya ve herseyden korkar olmaya basladim arkamda bi destek gormeyince daha da urktum bunu fark eden kp ve kv daha da ileri gittiler daha da kotu muameleye basladilar. Bende bosanmaya karsiydim cunku bosanmis bi ailenin cocuguydum benim yavrum da boyle yetismesin diye dun cok yalvardim resmen kocama ama o halen kendini agirdan satmanin pesindeydi babam hasta ona ragmen seninle konusuyorum diyorum ama yine de bu konuyu gecistirerek isi bosanmaya yokusa surdu artik onemsemeyecegim.

Vicdansizlik yaptıkları, insan olsalar ,sahiplenirler evladımız deyip bagirlarina basarlar, onlara bir deprem yaşatman lazım sen niye korkuyorsun ki onlar korksun güvenini kaybetme daha çok gençsin Rabbim yardımcın olsun

Yooo deme oyle demee onlara gore ben ise yaramazim bi halt bilmeyenim ayrica hamile oldugum ne kv ne kp ne de kocamin umrunda oglunu ya da torununu dusunecek olan insanlar bunlari yapmazlar
Deveye diken eşşeğe ...ken yaranırmış sen ağzını aç artık sessizliğini boz her laflarına akıllıca hamlelerle cvp ver bak senden kıymetlisi oluyonu onların lafını sindirmeye çalışma onları sindirmeye çalış

Deveye diken eşşeğe ...ken yaranırmış sen ağzını aç artık sessizliğini boz her laflarına akıllıca hamlelerle cvp ver bak senden kıymetlisi oluyonu onların lafını sindirmeye çalışma onları sindirmeye çalış
Hic birisini hic bir seyini sindirmeyecegim daha onceden olsa haldir huldur temizlik yapardim simdi odadan disari cikmiyorum benim cocugum hepsinden onemli cehennemin dibine kadar yollari var.

Karısına sahip çıkamayan"adam"evlenmesin... Kimseninde başını yakmasın.Saygı karşılıklı olunca anlam kazanır böylesi saygı değil kölelik... Çekin gidin babanıza... Zaman varken yanında olun eşinizi ve ailesinde hiç takmayın...

Öncelik sizin bebeğiniz ve babanız; Sizin bu hassasiyetinizin farkına varmalı ve eşim dediğiniz kişi buna göre hareket etmeli en azından.. Siz kendinizi su an en azından bunları dusunerek uzmeyın..

Hic birisini hic bir seyini sindirmeyecegim daha onceden olsa haldir huldur temizlik yapardim simdi odadan disari cikmiyorum benim cocugum hepsinden onemli cehennemin dibine kadar yollari var.
Evet böyle devam et tavrını ortaya koy inan yapıcı olacak bi durumu yok için de bulunduğun durumun

Şuan ne yapmayı düşünüyorsun planın var mı ?
Yanlarindayken ses kaydi yaptigimi anladilar artik ya ben gelince susuyorlar ya da kurtce konusuyorlar ama aniden iyi davranmaya basladilar sebebini anlamis degilim bugun banyo bahanesiyle odalarina girip altinlarin fotografini cekecegim. Ve artik bosanma konusunda eminim dun esimle telefonda konusurken olmayacak dedigi an kalbim titredi kedinin fareyle oynadigi gibi oynamasina musade etmeyecegim yarin birgun evladim bu insanlari gorecek ve bu karakterlerle gorecek oysa ki benim yavrum bağnaz sığ kultursuz vicdansiz yetismeyecek...
Bu insanlar kedi kopek sevmeyen tipler nasil kalp beklerim ki bunlardan zaten son kararim bosanmak ve babamin yaninda olmak.

Karısına sahip çıkamayan"adam"evlenmesin... Kimseninde başını yakmasın.Saygı karşılıklı olunca anlam kazanır böylesi saygı değil kölelik... Çekin gidin babanıza... Zaman varken yanında olun eşinizi ve ailesinde hiç takmayın...
Karisina sahip cikmayandan cok aile olmayi bilen evlensin anakuzulari evlenmesin. Analariyla yatsin uyusunlar.

• Beğen
Reactions: mw-
Bu durumda ben olsam benim abim boyle birseye sahit olsa valla sulalesinin anasini aglatir benide asla geri gondermez.

Daha nekadar ezileceksin nezamana kadar dayanbilirsinki? Annenle yaşar gidersin.

Bu durumda ben olsam benim abim boyle birseye sahit olsa valla sulalesinin anasini aglatir benide asla geri gondermez.

Daha nekadar ezileceksin nezamana kadar dayanbilirsinki? Annenle yaşar gidersin.
Insanlar oyle bi hale gelmis ki herkes kendi cikarini dusunuyor sahsen o benim kanim canim koruyayim kollayayim demiyor benim abim.
Keske sizin abiniz gibi abim olsaymis sirtim yere gelmezmis
Annem vefat etti hayatta olsa hem sozde esimin hemde ailesinin soyunu sopunu eline alirdi eminim...

Insanlar oyle bi hale gelmis ki herkes kendi cikarini dusunuyor sahsen o benim kanim canim koruyayim kollayayim demiyor benim abim.
Keske sizin abiniz gibi abim olsaymis sirtim yere gelmezmis
Annem vefat etti hayatta olsa hem sozde esimin hemde ailesinin soyunu sopunu eline alirdi eminim...
ALLAH rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Aile arka cikmayinca kocalar zivanadan cikiyor. Benim nisanim oldu abim esimi tehtit etti bana iyi bakmasi icin. Kina oldu tehtit etti dugun okdu tehtit etti. Esimde ya abin beni her gordugunde tehtit ediyor dedi. Bende dedim sende ona gore ayagini denk al. Benim abimde evli 2 cocugu var ama soz konusu kardesleri ve ozellikle ben olursam (en küçükleri oldugim icin) dunyayi yakar

Benim teyzemin kizini kocasi dovdu kapiya atti oldurecek neredeyse adam ayagini bacagini kirdi. Ailesinin yanina dondu 3 tane abisi babasi sahip cikmadi geri gonderdiler. Oyle sinirlendim ki simdi o abilero ben erkegim diye kararina erkeklik taslayip sokakta erkegim diye geziyorlar diye. Kiz bize kacti geldi. Abim dediki sen bana bir telefon acsaydin ben gelir alirdim seni. O kiz istemedigi surecede geri gondermezlerdi. Tabiki kizin zoruna gidiyor keske benim.abimlerde boyle deseydide dil ucuyla deselerdi de yinede gitmeseydim diye.
Ama istenekadar teyze, teyze oglu olsada bir yere kadar kalabiliniyor.
Suan esi ile iyilermis ama insan inanamiyor ki... insan degisirmi acaba?

Sizin adinizada cok uzuldum inanin. Kimsesizin kimsesi ALLAHtir. Senin sahibin olabilecek en guclu en emini. ALLAHIM (tabiki hepimizin sahibi? sensin benim sahibim de ben sana dayadim sırtımı sen sahip çık bana diye bol bol dua edeceksin. Edecegiz. Caremiz yok. Şükür benim evliligimde büyük sorunum yok.

Madem hamilesiniz ve agrıdan dolayı doktora yalnız gidiyorsunuz doktora rica edin kv ve kp ile birlikte gittiğinizde sürekli dinlenmeniz gerektiğibi söylesin doktora ragmen kv yine aynı sergiletse davranışlarını boşanın derim cünkü düzelmiyor kesinlikle benim 2. Evliliğim suan ilk evliliğimde yaşadıgım olaylar resmen suan yaşadıfınız

Back