- 9 Nisan 2016
- 28
- 6
- 6
- 32
- Konu Sahibi miniktarlafaresi
-
Abim bosanmami istemiyor destekleyici degil yani
Elbette ki calisirim fakat nasil idare edecegimi bilmiyorum
Gelir maddiyat onemli yarin bir gun cocuguma bakamiyo deyip evladimi almasindan cok korkuyorum sahsen zaten iki de bi tehtid ediyo o cocugu nah birakirim sana diye
Annem vefat etti babam malum abim ise bosanmayayim diye ugras veriyo destegim yok
Yapacagim bunu insallah rabbim cocuguma acir
abin olacak insana Allah merhamet versin aminYok durumu anlattim sabret ben mudahale edicem sen git babam da razi degil deyip yolladi zaten
Baban bugun var yarin yok.Ayrilman gerekiyorsa eger ayrildigini soylemek zorunda degilsin.Orasi dikkatimi cekti yoksa tam iyi okuyamadim.."Hastasin diye esim izin verdi "dersin.Evin varmis Babanin maasi varmi?Ama ilk secenegin bosanmak olmasin..Sadece su durumda goze al. Babanin yaninda ol.Hasta babanin yaninda bir saat kalabilmissin cunku.Izin vermiyorlar mi daha fazla ilgililenmene orayi anlayamadim.Babam hastayken bosanirsam o sokla vefat eder diye korkuyorum bi de belli bi meslegim yok calisamam evim var babam almisti ama nasil gecinirim nasil o ara bebege bakarim bosaninca bunlarda aklima geliyor yoksa esimi emin olun sevmiyorum telefonumda bilgisayarimda 1 fotografi bile yok o derece tiskinti duyuyorum
Teyzeniz,halanız bir aile büyuğunüz yokmu? Arayıp derdinizi anlatabileceğiniz,abinizle konuşabilecek kimse. Birilerini araya sokma imkanınız varsa sokun,abinizle konuşsun.Abim galiba arkamda degil az once telfda gorustuk gelme bosanma ayrilma tarzinda konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?