Gerçekten çirkin olanlar bakabilir mi?

Ne güzel bir özellik

sana çirkinlikten daha kötü bir şey söyleyeyim. depresif olmak ama gerçek anlamda.güzel olmayan kızlar görüyorum cıvıl cıvıl yaşam enerjileri var onlara da çok imreniyorum.seni de anlıyorum ama ben de bakım yapmasam makyajsız hiç beğenmem kendimi çenede kalın tüyler bir sürü kilo bir de binge eating(tıkınırcasına yeme) problemim vardı depresyona bağlı olarak. ama çabalıyorum bakımlı olmaya. spora diyete de başladım çünkü benden depresif benden zor durumda insanlar var. sen de kendini sev beterin beteri var bak. elinden geldiğince teknoloji spor diyet makyaj kendinin en güzel versiyonu olmaya bak. güzellik gerçekten her şey değil.

Burada bunu ilk defa yazıyorum. Makyaj yapınca ortalama bir güzelliğe erişiyorum. Makyaj güzeliyim ve makyaj yoksa aşırı çirkinim. Ama nişanlıyken eşim makyajı sevmediğini söyledi. Ben de bıraktım çünkü makyaj yapmayı süslenmeyi ben de sevmiyorum saatlerimi alıyor bayıyor. Bekarken makyajsız bakkala gitmezdim. Şimdi asla makyaj yapmıyorum. Çok çirkinim. Burnum kemerli. Ön dişimin biri hafiften önde garip görünüyor. Sadece cildimden memnundum onu da 12 yaşından beri düzenli yaptığım cilt bakımına borçluydum. Evlenince onlar da aksadı şimdi sadece yıkıyorum öyle kremler falan yok. Saldım çayıra. Çirkinim. Ama o kadar üşeniyorum ki makyajla falan uğraşamam. Beni alan almış, meydanı da vermiş makyajsız daha iyi demiş. Valla hiç uğraşamam yüzüm temiz olsun saçımı bir topuz yapar çıkarım bana ne dışardakiler zaten umrumda değil. Umrumda olan da bu saatten sonra böyle beğenmeyecekse onun için şekilden şekle girecek değilim uğraşamam.

Gerçekten içim sıkıldı okurken seninkisi çirkinlik değil kendini sevmemek kabullenememek.Bir insan kendine bir şeyi sürekli söylerse ister istemez bir süre sonra o şeye dönüşür

Canım benim baştan sona okudum tüm yazını sana böyle hissettirenler utanmalı asıl sen değil. Her ne kadar takmamaya çalışsakta güzellik herkes için önemlidir bunun aksini iddia edilemez. Herkes bilir ki güzel olanlara gerçekten iyi ve hoş davranılırken , çirkin insanlar kayırılır. Ben makyajsız çirkin olduğumu düşünüyorum buğday tenliyimdir soluktur tenim fondoten sürmeden çıkmam cabası sivilcelerim vücudumun heryerinde cildiyeciye gidemediğim için tekrar türediler kıl tüyler cabası hokka bir burnum yok kemerli ve uzundur cildimde renk eşitsizlikleri var lekeler saymakla bitmez ve diğer insanların kusursuz oldukları inancını taşıyordum bi zamanlar hep onlar gibi olmak istiyordum hala istiyorum ama fazla değil artık. Çünkü daha kötüsünü görene kadar şükür etmeyi öğrendim. İnanın daha gençsiniz ve gençliğiniz sizin güzelliğinizdir yaş ilerlediğinde çökmeye başlayacaksınız ve şu zamanları arayacaksınız inanın.

Sizi asıl çirkinleştiren şey görünüşünüz değil , kendinize çirkin hissettirmeniz.
Kylie jennerı örnek vereyim yaptırdı bir ton estetik ama hala güzel değil shop ve makyaj güzeli , gerçekte görseniz yüzü gerçekten şişkin ve yapmacık oldukları çok belli saçma duruyorlar new yorkta yaşayan biri söylemişti onu ve arkadaşını görmüştü. Ama inanın fotoğraflardaki gibi kimse kusursuz değil , kimi shop yapıyor filtre ekliyor ki sosyal medyaya sıfır oynamayla atan kimse yok neredeyse.

İnanın erkek olmak varmış diyordum bi aralar ne güzel tüm güzellik algısını bizim üzerimize yıktılar kendileri stressiz yaşıyorlar.

Sizin beden algı bozukluğunuz var , kendinizi olduğunuzdan daha kötü ve çirkin hissediyorsunuz. Oysa ben güzel çirkin ayrımı yapan biri hiç değilim herkesi normal görüyorum , yüzü yanmış birini bile görsem korkmam böyleyim yani çirkin bulmuyorum güzelde bulmuyorum ama insanların davranışlarına göre belirliyorum güzelliklerini ve ya çirkinliklerini.

İnanın diğer insanların ne söylediğini takmanıza değmez , masraflarınızada değmez . Kendinizi çirkin hissediyorsanız makyaj yapın , zira dediğim gibi ben makyajsız çıkmıyorum hala . Beni güzel bulsalar bile daima çirkin hissediyorum çok çıkma teklifi aldım ama hala kendimi çirkin ve itici bulurum burnuma çok takığım resim bile sadece kendim çekilirim hala. İsterseniz giyim tarzınızı daha modern yapabilirsiniz , klasik , gotic gibi daha marjinal zengin ve güzel gösteren tarzlar var vücudunuza uygun giyinebilirsiniz saç şeklinizi kısa bonbeli yada küt kahkullu kestirebilirsiniz perma yaptırabilirsiniz daha birsürü seçenek var.

Olmuyorsa olmuyordur ama kendinizi zorlamayın daha da strese sokup yorgun düşürüyorsunuz , meditasyona yönelebilirsiniz bir çok uygulama var asıl kafadan başlarsanız zaten güzelleşirsiniz lütfen acele etmeyin zamana güvenin , ben hep en kötünün şimdi olduğu kanısındaydım ama meğer iyi zamanlarımmış hamdolsun diyorum artık şükür ediyorum herşeyime elimdeki paraya yüzümdeki sevmediğim şeylere bile kendimi sakince ağırlıyorum , meditasyon yapıyorum ve en önemlisi BENİ ÇİRKİN HİSSETTİREN İNSANLARI YANIMDA TUTMUYORUM VE EĞER BENİ ÇİRKİN HİSSETTİRİP GİDENLER VARSA DA ŞÜKÜR EDİYORUM ÇÜNKÜ HAYATIMIZDA BİZİ ÇİRKİN HİSSETTİRENLERİ TUTARSAK YADA GİTTİKLERİNDE ÜZÜLÜRSEK KENDİMİZE EDERİZ CİDDİ DİYORUM BİZİ SEVENLER YANIMIZDA KALIR SEVMEYENLER DEFOLSUN KENDİ ÇİRKİNLİKLERİYLE BOĞULSUN KİMSE MÜKEMMEL DEĞİLDİR :)

LÜTFEN SİZİ ÇİRKİN HİSSETTİRENLERİ HAYATINIZDA TUTMAYIN ÇEVRENİZİ DEĞİŞTİRİN SİZİ KIRIP GİTTİLERSE SİLİN GİDİN AFFETMENİN ASIL ANLAMINI ARAŞTIRIN KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI OKUYUN AFFETMENİN ASLINDA KABULLENMEK OLDUĞUNU BİLİN. KENDİNİZİ VE VUCUDUNUZU KABUL EDİN BUNLAR ÇİRKİN DEĞİLLER .

ÇİRKİN OLAN ŞEYLER FİKİRLERDİR , EYLEMLERDİR.

HAYATINIZA SİZİ GÜZEL HİSSETTİREN İNSANLARA AYIRIN , EĞER TERKEDİLDİYSENİZ ÜZÜLMEYİN HAYATINIZDAN ÇIKANLAR YANLIŞ İNSANLARDIR UNUTMAYIN.

E yaşlanıcaaaz ? Elden ayaktan düşcez. Güzellerin güzelliklerinin kaldığını kim söyledi sana. 2 estetik hop bitti. Önemli olan içinde büyüttüğün, yeryüzünde büyüyen bedenin değil.

Evet banada tek siz samimi geldiniz , güzel olanlar gerçekten 1 - 0 önde başlıyorlar.

Kendini önemsiyor olman yetmez mi? Öz bakımına dikkat ediyor olmam bile deodorant kullanmayıp ter kokusuna mahkum edenlerin yanında bir güzellik bence. İnsan dış görünüşü ile değil karakteri ile değerini belirler. Güzellik ne ki yıllara bakar o bebek gibi dediğin arkadaşların 60 yaşına gelince kalacakmı bebeklik? Çok uzun yıllarda gerekmez bazen ufacık bir kaza bile alır götürür birçok şeyi ama ömrü varsa yaşıyor olacak neyi ile karakteri ile. Ölünün ise arkasından nasıl bilirdiniz der hoca. Yani şu hayatta güzellik dediğin baki olandır seni sen yapandır. O Kezban diyenler 'sanıyor musun ki ' çok güzel ama salak çekilmez bu '' diye hiç dememişlermidir bir başkası içinde. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok dert edilecek şeyler değil bunlar. Özgüvenine zarar veriyorsada estetik var çağımızda kimleri nelere döndürmüş. Deneyebilirsin... Özgüvenini böyle kazanacaksan dene düşünme bile. Özgüven demek özgürlük demek.insan nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı.

Göze hitap her zaman ilk siradadir bu net ama bu goze hitap etmeyen insanlar icin care yok demek degil canim. Benm arkadsmn da kemerli bir burnu var ama bayaaa kemerli . ama yan profilden hic dikkat etmemisim mesela ilk zamanlar. Birkac zaman sonra gordum. Ama bir ozguven var uffff herkesi ezer gecer hatta her sene yeni bir atama gelir yanimiza,soyle boyle kinusurken kinu memlekrtten acilir herkes memleketini soyler arkdsm yan doner sence memleket soylememe gerek var mi der kahkahalara bogulurhatta der beni bu makyaj da kurtarmaz bacim napayim salla gitsinndiye hic de umrunda degil yani. Onemli olan cevrene yaydigin enerjidir her zaman. Sen kendini guzel degil de onemli ve farkli hisset bu bile insanlara yansir emin ol

Kendini özgür bırak.İçten içe zulmediyorsun kendine.İnan bende senin gibi hissediyordum.Üstelik ben aşırı kiloluyum.Her kezin seviyesiz şakalarından içten içe kendime kızmaktan bıkmıştım.Sürekli kendimi aşşağılıyordum.Kendimi kız olarak bile göremiyordum.
Sonra çok şükür eşim çıktı karşıma ve inan şu an kendimi prenses gibi hissesiyorum.Aynaya bakınca ben aynı ben ama içimde karanlık yok artık çiçekler var.Sen ne hissedersen dışarıyada o enerjiyi yayarsın.şu an güzel hissediyorum❤Benim kaç arkadaşım dedi bana ' yüzüne bakıyorum değişiklik yok ama güzelleşmişsin' diye.Sen kendini sev önce.Özgüvenli ol ve kendinle barış

Allahın yarattığı hiç bir varlık çirkin değildir.
Komplekslerini bir kenara bırak.
Güzel olmak için uğraştığın kremler bakımlar vs vs çok boş ve gereksiz.

Hepsi alerji yapmış belli ki. Önce psikologa git. Psikolojini düzelt. Sonra senden güzeli olmaz.

Siz kendinizi ne yaparsanız yapın hiçbir şekilde beğenmeyeceksiniz ki başkalarından bekliyorsunuz...ben insanlarla muhatap olurken kaşına gözüne bakmam yeminle..biraz da çevrenizdekileri değiştirin bence...onlarda etkiliyor sizi belli...

ya neden burdayım neden bu konuyu okudum onu bile bilmiyorum bu herkesde dönem dönem olan bişey galiba şu sıra bende olduğu gibi ben genç kızlıgımdan beri tombul biriydim 15 yşındabiri ile tanıştım çok sevdik 20aşında evlendik tabi yıllar üstüne kilo olarak eklendi 2 de çocuk şuan 28 yaşında 116 kilo kısa saçlı esmer göz altları mor bir bayanım çalışıyorum çokta zeki ve akılı oldugumu cevremde söyler eşimle uyumuluyuzdur beni sevdiğini biliyorum ve güveniyorum son zamanlarda gözüme çarpan birkaç olay oldu avm nike ve puma magazasında calısan kızlar bilirsiniz hepsi güzel zayıf v.s v.s v.s bana onları söyledi çokta takılmadım allah sahıbıne bagıslasın dedi ama biz o sıra sohbet ediyoruz ya ben abartıyorum yada iyice tımarhaneye bağladım sanki yanımda güzel bir kız görünce onu süzüyor gibi hissediyorum bu kadar zamandır kilomla ilgili hiç rahatsızlık bahsetmedi hatta 3. çocugu çok istiyor aynı işteyiz ama neden son zamanlar bunu hissediyorum onuda anlamadım aslında şuan diyetteyim inş kilo verebilirim saçımı boyatacağım karamel tonlarında giyime dikkat edeceğim sizce neler yapmalıyım fikir verin bana

bence kilo vermek için eşinizin birine bakıp bakmaması ve buna üzülmeniz gerekmemeli.

Sağlığınız için bir diyetisyen kontrolünde kilo vermeyi deneyebilirsiniz başka şeyler düşünüp üzülmekten iyidir.

ŞUAN DİYETTEYİM EVET AMA BUNU UZUN SÜRELİ YAPAMİYORUM KİLO AL VER ŞEKLİNDE DEVAM EDİYOR BİR ARA TÜP MİDE OLMAK İSTEDİM EŞİM İSTEMEDİ ONUDA ÇOCUKLARIMIZ VAR FİLAN BU SEFER DİYET KARARLIYIM İNŞ BAŞARIRIRIM VE ÖZGÜVENİM YERİNE GELİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…