herkes yazmiş ama ben de yazayim, kuzenime kiz istemeye gittik, kuzenim eğitimi işi gucu yerinde 2 metre boyunda dalyan gibi yakışıklı genc bi çocuk, kizi da ilk kez gorucez yuzyuze, kalabalıgin içinde bi teyze dikkatimi cekti ayni senin dedigin gibi goreceli veya görecesiz hiçbir guzellik kriterine uymayan hatta ilk bakişta muhtemelen engelli zannedebileceğiniz bir kadın....sonra kuzenimin annesi bizi o kadınla tanıştırdı "gelinimiz"....hepimiz şok, ben isteme torenini filan hatirlamiyorum zaten, kafamda gunlerce hep nasil ya? sorusuyla gezdim, bi de kuzenin annesiyle kızkardesi kimseleri beğenmeyen insanlar, nasıl kabul ettiler bu izdivacı?gelin kizin isi gucu geliri filan da yok gozleri boyandı desem, soramiyorsun da...sonradan anladim ki, kadın da inanilmaz bir özgüven var, hiç umru degil nasil gorundüğu filan,tatlıdilli, güleryuzlu,hoşsohbet,kendimi begendiricem diye de uğraşmiyo , ne makyaj,ne üst baş umru değil....kuzen bu hallerine aşık olmus, annesiyle kardesi de saygi duymuş olmasi gerektigi gibi...şimdi çocuklari filan var, mutlular yani...sen kendini seversen bütün dunya seni begenir, yoksa adriana lima olsan faydasi yok