Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Neden olmasın Rabbime çok şükür neredeyse nişanlılık süremle 4 yıla yakın süredir tanışırız eşimle ağustosta da dolu dolu 3. Yılımız olcak . Eşim sesini dahi yükseltmez bana hiç kavgamızda olmadı elbette fikir ayrılıklarımız var ama saygı ve sevgi olduğu sürece hiç problem olmuyor Sen ben değil biz olursak mutlu evliliklerimiz olur .bizler eşlerimizin annesi değiliz eşiyiz bu ince ayrıntıyı farkedersek evliliklerimizde sorun olcağını düşünmüyorum.tabi istisnalar hariç.

Benim 2 evliliğim oldu.
İlki ne yasadınız bilmem ama kötü gecirilen surecler vardı. 2. evliliğim ise 5. yılında anlattıgınız komsular gıbıyız cok sukur.
Sadece dogru ınsanlara daha once denk gelememısız demek kı

duyulan kahkahalara pek kafanızı takmayın. ha mutlu da olabilirler ama kadın fazlaca abartıyor da olabilir. bizim de yatak odasında kahkaha attığımız zamanlar oluyor ya da o iş olurken ses çıakbiliyor ama dozunda yapıyoruz dikkat ediyoruz biraz... istemiyoruz milletin duymasını , biz de mutluyuz ama dışardakiler bunu bilmese de olur, önemli olan bizim ne yaşadığımız

Her evlilikte sıkıntılar olabilir ancak iki tarafında bu konudaki tutumu çok önemli. Bizde eşimle mutlaka bazı konularda zıtlaşıyoruz ancak bağırarak konuşmaz kızgınsa beni kırmamak için tane tane anlatır derdini o böyle olduğu için bende aonra zaten barışıyorsun kalbini kırmadığın için sıkıntı olmuyor. Neden mutlu evlilikler imkansız mış gibi gözükür ki. Böyle evlilikler var arkadaşım Rabbim sanada nasip etsin inşallah ikinci evliliğinde mutlu olasın.

Biz cok fazla bagirarak kavga etmeyiz tartisma seklinde olur o yuzden cok sesimiz duyulmaz. Belki bi kac kere olmustur onda da ben bagirmisimdir. :)
Ama güldügümüz olsa da herkes duyacak kadar asiri kahkaha atmam yani. Bizim apartmanda cok ses de duyulmaz. :)
Sesimi duyurabilmek icin cok yukselterek kahkaha atmam gerek.
Sevisme olayina gelince. Neyse girmiyim o kadar...

Maşallah ağustos 2014 te evlendiniz galiba bizde arada tartisiriz da yinede esler birbirlerinizi tanidiktan sora sorun olmuyor ben eşimin huyunu biliyorum ona gore davraniyorum. Oda benim huyumu Kimse kari koca birbirlerini tanimak istemedikleri için kavga oluyor huyunu canini bilmeli. Mutlu evliliklere imrenen kişilere allah onlara da mutlu evlilik nasip etsin inşallah. Olur herşey zamanki gelince.

var böyle evlilikler umudunuzu kaybetmeyin. mesele bir insanı gerçekten tanıyarak ve ona birey olarak saygı duyarak evlenmekte. tabi bunlar karşılıklı. 2 yıl olacak benim evliliğim öncesinde de 5 yıllık beraberliğimiz vardı. önce arkadaştık ve arkadaşken inanılmaz eğleniyorduk. şimdi aynı evi paylaşıyoruz ve yine aynı derecede mutluyuz birlikte olmaktan zevk alıyoruz. bunları övünmek ya da hava atmak için yazmıyorum. kadınları böyle umutsuz ve mutsuz görünce çok üzülüyorum ve iyi örneklerin olduğunu da bilmelerini istiyorum. ülkemizde kadın olmak çok zor herkesin mutluluğunu diliyorum...

amin. MAŞALLAH ne güzel anlatmışsınız Rabbim cümlemizin yuvasına mutluluk huzur versin inşallah.

Malesef tek başınıza yürütemiyorsunuz iste anlayış sevgi sadakat vs .sıralamalarını...Olmayınca olmuyor demek ki..Ben hep tek başına emek verdim.

Çok haklısınız, bunlar tek taraflı olunca olmaz, karşılıklı olacak herşey.
Biraz şans aslında, kimseyi sevgiliyken yeterince tanıyamıyorsun. Ben eşimle tanıştıktan çok kısa süre sonra evlendim. Eşim hayatımdaki en büyük şansım.

Ben en çok bu kadar ses geçmesine şaşırdım .
İkincisi boşanmıyormuymuydunuz gerimi döndünüz kocanızın yanına.Ailenizin yanınızda kalsaydınız daha iyiydi.

Bizde böyleydik.Evliliğin ilk yılları normaldir.

Bizim durumumuz genelde sakinizdir tartıştığımız nadirdir.Yok denecek kadar az.Cilveleşme yüksek sesle kahkaha atma falan yoktur.

kadınlara dayatılan bu 'çilekeş' durumlara işaret etmişsiniz, haklısınız.
gerçekten mutlu kadınlar olmalıyız, en çok buna ihtiyacımız var.

Görev icabı değil de içinden geldiği için koşturan ama aynı zamanda eğlenmeyi ve hayattan tat almayı bilen kadınlar olmalıyız.

Ne guzel sansli insanlar var gercekden bende onlara imrenenlerdenim benimde alt komsumdan geliyor bu tur sesler

Karşılıklı sevgi varsa, bence bir insan evlenmek için 2 . Adım olarak karşısındaki erkekte (devamlılık ve şen kahkalar için) 3 şeye kesinlikle dikkat etmelidir. 1. Vicdan; erkekleri bir yana bırakın vicdanı olmayan her insandan kaçın, 2. Saygı, saygısızlık tahammülsüzlügü getirir ama saygı anlayışı, anlayış güvendeyim duygusunu, güvende hissetmekte huzuru getirir, huzur ve güven dolu bir evde de, inatlaşma, çekişme yerine eğlence şen kahkalar olur, zaten bu huzuru tadan iki insan tartışma gerilim yerine en küçük sorun da uzatmak yerine karşısındakinin nası gülümseteceğini bilir ve ona göre bir adım atar, bence son olarak bir de ten uyumu gerekli ki insanlar sonra dışarda arayışa girmesin
Bunlara özen göstererek kurulan evlerde büyük kavgaların olmadığını düşünüyorum

Canim e
Tatlim evlilik bu işte bazen kimsenin tattıramadığı mutluluklari yaşarsin tadına doyum olmaz.. Tarifi imkansiz aşk dolu duygular...
Bazende kimsenin yaşatmadıgı görmediğin bilmediğin acılar sızılar vs....
Bence onlarda aşk a ihtiras heyecan katablir.. Belli sınırları geçmedikçe...
Ama gercekten evlilik yaşamağa değer ve dogru insanı bulduysan tadını çıkarmaya bakıcaksin..
Veee asla kıyas yapma ..çok sık yaşanan lezzetler bş süre sonra kıymetini yitirebilir..

birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..

madem bu kadar kahkahalı evlilikleri olan üyelerimiz var .. kocam isteksiz.. kv derdi.. görümce derdi... kp derdi.. kocam p..o izlemiş diyenin derdi... bunlar hangi üyelere ait ki.. hergün bdv bu konularla kaynarken maşallah herkes pek bi mutlu ne diyelim allah artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…