- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Maşallah ağustos 2014 te evlendiniz galiba bizde arada tartisiriz da yinede esler birbirlerinizi tanidiktan sora sorun olmuyor ben eşimin huyunu biliyorum ona gore davraniyorum. Oda benim huyumu Kimse kari koca birbirlerini tanimak istemedikleri için kavga oluyor huyunu canini bilmeli. Mutlu evliliklere imrenen kişilere allah onlara da mutlu evlilik nasip etsin inşallah. Olur herşey zamanki gelince.Neden olmasın Rabbime çok şükür neredeyse nişanlılık süremle 4 yıla yakın süredir tanışırız eşimle ağustosta da dolu dolu 3. Yılımız olcak . Eşim sesini dahi yükseltmez bana hiç kavgamızda olmadı elbette fikir ayrılıklarımız var ama saygı ve sevgi olduğu sürece hiç problem olmuyor Sen ben değil biz olursak mutlu evliliklerimiz olur .bizler eşlerimizin annesi değiliz eşiyiz bu ince ayrıntıyı farkedersek evliliklerimizde sorun olcağını düşünmüyorum.tabi istisnalar hariç.
amin. MAŞALLAH ne güzel anlatmışsınız Rabbim cümlemizin yuvasına mutluluk huzur versin inşallah.Maşallah ağustos 2014 te evlendiniz galiba bizde arada tartisiriz da yinede esler birbirlerinizi tanidiktan sora sorun olmuyor ben eşimin huyunu biliyorum ona gore davraniyorum. Oda benim huyumu Kimse kari koca birbirlerini tanimak istemedikleri için kavga oluyor huyunu canini bilmeli. Mutlu evliliklere imrenen kişilere allah onlara da mutlu evlilik nasip etsin inşallah. Olur herşey zamanki gelince.
Malesef tek başınıza yürütemiyorsunuz iste anlayış sevgi sadakat vs .sıralamalarını...Olmayınca olmuyor demek ki..Ben hep tek başına emek verdim.
Herkesin frekansı farklı ama cilveli eğlenceli espirili bayanlarin evliliği cidden cok daha güzelYan komşuyu özellikle dinlemiyorsunuz zaten yan komşu sanki odanızın içinde o şekilde düşünün. Çoğu zaman eski eşimle dinleyerek uyurduk .
Başlığı anlamadım translate ile çevrilmiş gibi :)
Siz de evlenip öyle bi evlilik yapabilirsiniz. Kendinizi mutsuz evliliginize mahkum etmeyin lütfen artık.
Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.
Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..
Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..
Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..
Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.
Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
var böyle evlilikler umudunuzu kaybetmeyin. mesele bir insanı gerçekten tanıyarak ve ona birey olarak saygı duyarak evlenmekte. tabi bunlar karşılıklı. 2 yıl olacak benim evliliğim öncesinde de 5 yıllık beraberliğimiz vardı. önce arkadaştık ve arkadaşken inanılmaz eğleniyorduk. şimdi aynı evi paylaşıyoruz ve yine aynı derecede mutluyuz birlikte olmaktan zevk alıyoruz. bunları övünmek ya da hava atmak için yazmıyorum. kadınları böyle umutsuz ve mutsuz görünce çok üzülüyorum ve iyi örneklerin olduğunu da bilmelerini istiyorum. ülkemizde kadın olmak çok zor herkesin mutluluğunu diliyorum...
Ne guzel sansli insanlar var gercekden bende onlara imrenenlerdenim benimde alt komsumdan geliyor bu tur seslerEski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.
Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..
Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..
Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..
Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.
Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
Tatlim evlilik bu işte bazen kimsenin tattıramadığı mutluluklari yaşarsin tadına doyum olmaz.. Tarifi imkansiz aşk dolu duygular...Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?