- 1 Ekim 2013
- 8.017
- 16.361
- 448
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel .Cok sanslisiniz.Kendi ailemde de çok farklı değildi benim malesef .Mutlulukla kalin.Var valla bizim ev var çok şükür olmak istediğim gibi bi ailem oldu. Bekarken de evimizden kahkaha eksik olmazdı evlendim kendi evinde öyle çok çok şükür
Ne güzel .Ne büyük bi sans .Kızımız doğana kadar yan komşunuz gibiydik.Şimdi cilve de kahkaha da daha alçak volümlü oluyor haliyle.7yılllık evlilik neredeyse 20 yıllık bir tanışıklığımız var tartışmalarımız olur arada ama büyük kavgamız bir defa olmuştur.
aaa kız sen boşanmamış mıydın?Noldu bir anlat hele.Seni mutlu görmek güzel.Allah hayırla devamını getirsin.Belki disardan belli olmuyordur kavgalari, belli etmiyorlardir.
Biz de esimle oyle kahkaha ya da yatak odasi seslerimizi disari duyurmadigimiz gibi tartismalarimizi da duyurmayiz.
Bilincli olarak yapmiyoruz bunu simdi konuyu okuyunca dikkat ettim ve dusundum. Ufak tefek tartisma olur ama hic oyle sesimizi yukseltmedik simdiye kadar.
Mutlu evlilik grubuna mi giriyoruz biz simdi aferin bize..
S
aaa kız sen boşanmamış mıydın?Noldu bir anlat hele.Seni mutlu görmek güzel.Allah hayırla devamını getirsin.
Karamsarlığa kapılmayın.konularınızı biliyorum az çok. Biraz kendinizi dinleyin, acılarınızı sarın kendinizi iyileştirin sonra sizin yaydığınız olumlu sinyaller karşılığını bulur.Ne güzel .Ne büyük bi sans .
aynen farkettim o ysn34 dü sanırım .Bu vesileyle bir dua gitti.:)Amin cumlemizinkini insallah da biriyle karistirdin sanirim :)
aynen farkettim o ysn34 dü sanırım .Bu vesileyle bir dua gitti.:)
Şaka gibisiniz siz de,kadın belliki dertli,yazmış,ne isim vermiş ne adres.Paylaşımınızı okudum ama hoşuma gitmedi...kusura bakmayın ama komşunuzun sesleri size gelebilir ama bunu burada net açıklamanız yanlış ve ayıp oldu, sonuçta insanların özeli bizi ilgilendirmez. Mutlu evliliklerde vardır mutsuzda...herkezin kaderi bir olmuyor ki.
Bu benim kendi görüşüm ve kendi düşüncem cnm :)Şaka gibisiniz siz de,kadın belliki dertli,yazmış,ne isim vermiş ne adres.