• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Kader diyelim be güzelim...
Ben de çok neşeli, bakımlı, cilveli, şenkahkahalı bir kadınım ama dengim koca ya düşmedim...
Ne hayaller kurardım, ne yapalım...
Allah sağlığımızı bozmasın, rabbim evlatlarımızdan güldürsün inşaallah...
Aynen bende öyle ne cilve yapabildim nede birşey ayıp dedi susturdu utandı çekindi evde güzel kıyafetletle bile dolanamadım içimde kaldı tamamen karşılıklı herşey bence :(

doğru insan karşına çıkınca evlilik şahane bişey oluyo çok şükür.kavga etmeyiz hiç. ama tamamen eşimden kaynaklı, hiç kavga meyili yok, hiç bişeyi uzatmazi sesi yükselmez. ben küsmeye trip atmaya çalışsam onada izin vermez, hemen sırnaşır.:nazar: dışardan birisi bizim evliliğimiz içinde, senin gibi düşünüyodur belki.
ama hiç bişey dört dörtlük değil. eşten yana yüzümü güldüren Rabbim evlatla sınıyo. bu yüzden çektiğimiz sıkıntıları, içime aıkttığım gözyaşlarımı kimse bilmez. evliliğimizi, mutluluğumuzu hiç etkilemedi ama bi yanımız hep eksik. biz 2 kişide çok mutluyuz ama, bebeğimizde olsaydıda mutluluğumuz dahada katlansaydı :KK43:

Bi Maşallah demelisin bence...
Böyle içini çeke çeke imreniyorsun, insanlara nazarın değecek...

Nazar değmesin, herkes evinde mutlu olsun. Mutlu olmak zor değil.

Anlayış, sevgi, sadakat, ilgi, saygı!!! Bunların olduğu yerde herşey güzel olur. Aile olmak kolay değil, mutlu olmak ise tam tersi... Emek istiyor. Ama sonu çok güzel oluyor :KK200:

Gece yatağa girdiğimizde yorgunluktan bayılmadıysak mutlaka konuşuruz genelde gün içinde olan komik şeyler.. eşim gülümser ben kahkaha atarım,eşim şş yavaş yan komşu duyacak der :)) yoksa o siz misiniz :)
Mutlu değilsen evliliğin anlamı yok bana göre,gülmeyi seviyorum..

doğru insan karşına çıkınca evlilik şahane bişey oluyo çok şükür.kavga etmeyiz hiç. ama tamamen eşimden kaynaklı, hiç kavga meyili yok, hiç bişeyi uzatmazi sesi yükselmez. ben küsmeye trip atmaya çalışsam onada izin vermez, hemen sırnaşır.:nazar: dışardan birisi bizim evliliğimiz içinde, senin gibi düşünüyodur belki.
ama hiç bişey dört dörtlük değil. eşten yana yüzümü güldüren Rabbim evlatla sınıyo. bu yüzden çektiğimiz sıkıntıları, içime aıkttığım gözyaşlarımı kimse bilmez. evliliğimizi, mutluluğumuzu hiç etkilemedi ama bi yanımız hep eksik. biz 2 kişide çok mutluyuz ama, bebeğimizde olsaydıda mutluluğumuz dahada katlansaydı :KK43:

İns.en kısa zaman da bu güzel evliliğiniz bebeginiz ile taclanir üzülmeyin.

Bence biraz da yapı meselesi, biz eşimle eğlenceliyizdir.
Bu aralar bebek istiyoruz ama evdeki bebekten belimizi totomuzu doğrultup bir araya gelemiyoruz, geçen çok uzun zamandan sonra yan yana yatmışız sözde bebek yapacağız, o sırt üstü yatmış ben sırtüstü yatmışım yan yana...tren bekler gibi yatıyoruz. En son eşim "birinin bir şeyler yapması lazım, biliyorsun değil mi?" Deyince koptuk. Yapacağımızı da yapamadan gece bitmişti gülüşe tepişe.
Bugün avmde arkamdan "Mahoni, gel sana çiçek alayım şimdiden, 14 şubatta çok kazığa satarlar" diyordu.
Bizde de anlaşıldığı üzere romantizm yok, iki odun yan yana, Allah bir yerden alıyor diğer yerden veriyor demek.
Sağlık olsun gerisi kolay.
Size mutluluklar dilerim.

Hicbir sey göründüğü gibi degildir falan yazanlar bana acayip geldi. "Uzulme konu sahibi onlar da mutsuzdur belki " diye teselli mi verilir? Niye mutsuz olsunlar ? Konu sahibi siz de umarim o istediginiz evliligi yasarsiniz. Sayilari ne kadardir bilinmez ama elbette mutlu evlilikler vardir. Tekrar evlenmeyi dusunuyorsaniz baska mutlu evlilikler sizi mutlu etmeli bence demek ki benim evliligim de boyle olabilir diye. Surekli mutsuz evlilik dinlemek beni karamsar yapiyor. Komsunuz beni bile mutlu etti gelecek konusunda valla :)

Çok güzel ifade etmissiniz.Haklisiniz.

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
Yan komşunuzun evli bi çift olduğundan emin misiniz çünkü benimde komşumdan sesler geliodu ve evi o amaçla kullandığını öğrenmiştim

Evlilik hep günlük güneşlik olsa keşke hep. Ama bazen kavga bazen gürültü bazen mutluluk oluyor ama bi süre sonra monotonlaşıyor herşey malesef , en azından bizde öyle şuan ben bi koltukta kızımızı sallıyorum diğer koltukta da eşim uyukluyor mesela

Doğru insan ile evlendim. Evlendigim günden beri daha yeni doğmuşum sanki daha önce yasamiyormusum gibi hissediyorum. Allah herkese böyle evlilik nasip etsin. Genç kızların mutsuz evliliklerini duyduğumda üzülüyorum onlar için zordur ya allahım onlara yardım etsin. Karşılıklı saygı sevgi hoş görü olduğu sürece gülümselemeler bitmez diye düşünüyorum. Allah nazarlardan korusun. Geçenlerde komşum diyor yeni evlisin daha 2 yıl oldu yıllar sonra bakalım böyle olacak misin? Genel olarak insanların gözünde her evlilikte muhakkak mutsuzluk yasanilacagi düşünülüyor. Yalnis aslında neden mutlu evlilik olmasın ki yıllar geçse de neden yani. Ben yine aynı benim eşim yine aynı o olduğu sürece ne değişecek ki. Kız kardeşim bile diyor ki çocuklar büyüdüğünde böyle olmazsınız. Ne alaka saçma sapan düşünceler. Aman her neyse. Konu sahibi inşallah sen de doğru insanı bulur çok güzel bir yuva kurarsin kendine ve o imrendigin hayatı yaşarsın. Allah yardimcin olsun inşallah

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
Anlattiginiz 2 bayanda cilveli isveli belli ki. Erkeklerinde istedigi bu degil mi?

Nazar değmesin, herkes evinde mutlu olsun. Mutlu olmak zor değil.

Anlayış, sevgi, sadakat, ilgi, saygı!!! Bunların olduğu yerde herşey güzel olur. Aile olmak kolay değil, mutlu olmak ise tam tersi... Emek istiyor. Ama sonu çok güzel oluyor :KK200:
Malesef tek başınıza yürütemiyorsunuz iste anlayış sevgi sadakat vs .sıralamalarını...Olmayınca olmuyor demek ki..Ben hep tek başına emek verdim.

2 yılını tamamladı evliliğim
Çok zor zamanlar geçirdim ağladım bağırdım çağırdım ve hepsi geride kaldı
Bir süredir sizin anlattığınız komsu gibiyiz çok sükür ♡

İnanlar kendi evinde göründüğü gibi olamayacaksa nezaman olacaklar, tabii ki var böyle evlilikler,

Çok şükür biZ mutluyuz çocuğumuz da öyle, en çok onun kahkaları inletir evimizi, onun dışındaki sesler bize özeldir umarım :KK51: eşimle problem yaşadığımız zamanlar illa ki oluyor ama ses yükselmez evimizden, yıpratmamaya çalışıyoruz birbirimizi, kızgınken uzak kalıp sakinken konuşuyoruz, işin sırrı sevgi ve sabır,

Dilerim sizin de birdahaki evliliğiniz hayal ettiğiniz gibi olur,
Çünkü güzel bir aile dünyada cennet gibi:KK200:

Son cumleniz ne de güzel ; dilerim hep böyle mutlu kalırsınız .

2 yılını tamamladı evliliğim
Çok zor zamanlar geçirdim ağladım bağırdım çağırdım ve hepsi geride kaldı
Bir süredir sizin anlattığınız komsu gibiyiz çok sükür ♡
Ne yaşadınız bilmiyorum ama sık gördüğüm bi profil resim ve isim .Kurtarabilecek bi yani varmış demek ki sizin .Ins.bozulmaz ama ben hep en baştan iyi giden evliliklere daha çok inanmışımdır uyuma..iletisime vs.Benim en baştan kotu başlamıştı çünkü .

Ne yaşadınız bilmiyorum ama sık gördüğüm bi profil resim ve isim .Kurtarabilecek bi yani varmış demek ki sizin .Ins.bozulmaz ama ben hep en baştan iyi giden evliliklere daha çok inanmışımdır uyuma..iletisime vs.Benim en baştan kotu başlamıştı çünkü .
Benimde evliliğim çok kötü başlamıştı
Şimdi bile yaşananları hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Ama geride kaldı diyorum
Bir daha yasanmayacagının sözünü aldım
İnşallah öylede olur
Olmazsa da yapacak birşeyim yok
Ama bende gülerim eğlenirim
Bazen o an birşey olur kahkahalar atarım
Herşey dört dörtlük mu şimdi evet öyle
Ya o geçen iki yılım cehennem azabı gibiydi

Back