- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..
madem bu kadar kahkahalı evlilikleri olan üyelerimiz var .. kocam isteksiz.. kv derdi.. görümce derdi... kp derdi.. kocam p..o izlemiş diyenin derdi... bunlar hangi üyelere ait ki.. hergün bdv bu konularla kaynarken maşallah herkes pek bi mutlu ne diyelim allah artırsın
O değil benim de öyle kafam karışmış ki "bosanip oyle bi evlilik yapabilirsiniz" diyecegime "evlenip oyle bi evlilik yapabilirsiniz" demisimbaşlığı konudan daha kafa karıştırıcı.
O değil benim de öyle kafam karışmış ki "bosanip oyle bi evlilik yapabilirsiniz" diyecegime "evlenip oyle bi evlilik yapabilirsiniz" demisim
birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..
madem bu kadar kahkahalı evlilikleri olan üyelerimiz var .. kocam isteksiz.. kv derdi.. görümce derdi... kp derdi.. kocam p..o izlemiş diyenin derdi... bunlar hangi üyelere ait ki.. hergün bdv bu konularla kaynarken maşallah herkes pek bi mutlu ne diyelim allah artırsın
"mükemmel hayatı olan kadınların burada işi yok" nedir abi yaacayip bir milletiz herkes mutsuz olsa "oh yarabbi şükür" diyecek ne kadar çok adam var :)
konu sahibi illa ki vardır çok mutlu insanlar hatta eminim çoğunluktadırlar.. ama hayattan ne istediğin önemli.. her ufak şeyi kafana takıp büyütmek, içinden çıkılmaz sorunlar haline getiriyor bir çok meseleyi.. ufak tefek şeyleri takma kafana, sen de kahkaha at.. bugünü tekrar yaşamayacaksın çok sallama her şeyi..
belli bi kaç kişi var. o tip konuları hep o insanlar açıyo. bu konuyada gelip çok mutluyum yazmamış hiçbiri.birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..
mükemmel bi hayatı olan hiç bi kadının burda bi işi yok ne demek. onlara kk yasağımı var, yada mutluluktan nete girmeye vaktimi yok.O kadar doğru soylemissiniz ki bence mükemmel bi hayatı olan hiç bi kadının burda bi işi yok herkes hayatından bi parça arıyor gerek yok yani insanları kandırmaya
ben :)Ben de merak ediyorum var mı gerçekten? Ben de eşini seven evi kahkahalarla dolu aileleri kıskanıyorum çok ;(
İstemsizce güldüm. Çok şekersiniz.Bizden o ses duyulur muydu bilmem amakavga sesleri komşular tarafından iyi duyulurdu.
Kedi köpek misaliydik. Aşk da kavga da şiddetli yaşanırdı. Sonuç boşanıyoruz.
Aynen katılıyorum şans gulmedimi evlilikte gulmüyo huyunu suyunu değiştiremiyosun adamin konuşma dediğinle konuşuyo içme diyosun evde heryer sigara dumani bebek varmiş yokmuş umrunda değil boşansan bi turlu boşanmasan bi turlu anasini satiymSadece bosananlar degil evli olanlarda mutlu evliliklere imreniyor. Benim icinde oyle neden boyle olamadik diyorum ,sonra olucaga ve olucege care bulunmazmis ,bazi seyler ne yaparsan yap yasaniyor malesef. Fani dunya ve bir sekilde sinaniyoruz. Belki baska yerden guler sansimiz kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?