Vala bilmiyorum artık nasıl davrancamı şaşırdımDemek ki kaynananız özünde iyi biri değilmiş.
Siz hizmetcileri misiniz ? Nasil kendinizi bu durumlara sokuyorsunuz anlamiyorum . Elinizi sürmeyin bi seye gelsin önünüze her sey. Herkes prenses ee siz ? Bugune kadar yaptıklariniz da basinizin gozunuzun sadakasi olmus olsun
Ya aslında iyi biri ama bu konuda bilmiyorum cok değişikEe öyle ama.. Kimse kendi öz evlanının yerini tutmaz ki, dolayısıyla kaynanaların çoğu da gelin evlat ayrımı yapar. Çok azdır gerçekten evladıyla gelinini bir tutan.
ne sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?E onun kendi kızı normal değil mi?
Siz kızı değilsiniz ki neden o kadar ayrıcalık göstersin? Esas size daha iyi davransa kızına haksızlık olur. Evlat ayrıdır. Sizin hormonlar dalgalanmış olabilir. Bu ilgiyi kendi annenizden beklemelisiniz.
Ya diyorum ama kalp kırmamak istiyorum ama kırmak gerekiyomuşE sen de yapma, baskasinn seni düşünmesini bekleme birşey dediğinde yapamam ben riskli bu aylar de
Bende bilmiyorum ki kendimi çok yanlız hissediyorumne sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?
Annem yeterince ilgisini gösteriyor benim annem yatalak hasta ne kadar sizce ilgi gösterebilir kızına bu konuda davrandığı gibi bana da davranması çok mu?E onun kendi kızı normal değil mi?
Siz kızı değilsiniz ki neden o kadar ayrıcalık göstersin? Esas size daha iyi davransa kızına haksızlık olur. Evlat ayrıdır. Sizin hormonlar dalgalanmış olabilir. Bu ilgiyi kendi annenizden beklemelisiniz.
Allah aşkına 4 haftalık hamile kadınne sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?
Siz kendinize ne kadar deger verirseniz size de o şekilde davranilir. Ne guzel her seyi size kitlemisler. Siz de bana yardim ederler demem yerine bugün yardimci olamicam onlara zaten midem bulaniyor vs diye diye alistirin bu fkirlere cevrenizi.Bilmiyorum gerçekten herşey yapıyorum ama yok
Bende bu insanları anlamiyorum ki başlarına gelicek görecekler ondan sonra anlarlar inşallah ne demek istedimine sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?