EveeeeetttYa o diil de nikahla düğün arasında yaşanan bağzı şeyler ne güzeldi
Aa neden beğenmediniz mesajımı cirilla
Ya ayni ev derken onun ailesiyle kaldigi evde kalmami istemiyor kayinvalidem der siz nikahlisiniz beraber yatirsinz diye düsünüyor ve cinsellige gireriz diye korkuyor ve öyle birseyi kesinlikle istemiyor ki öyle birseyi biz bile düsünmedik..ya akil var mantik var öyle birsey olsa bile biz utanmicakmiyiz biri bizi duyar siye? Kayinvalidemin evinde kalcakdim annemin akli hep bu tür seylere calisir
kv deniz akıllı ve mantıklı bir kadınsa elbette karı kocayı aynı yatakta yatırır.
kocanızla sevişmenin ayıbını hala anlamış değilim...
Annemin korkusuda bu iste bizi ayni yerde yatirir diye bizde sevisiriz yakinlasiriz ve lyle birsey yapmami istemiyor onunla ayni odada uyumami istemiyor
Bizim ailede bu tur şeylere pek takilan yok bir kuzenimin eşi daha nişanliyken hamile kaldi nikahta ve dugunde 2 aylik hamileydi.
Diger kuzenimde nikahtan sonra birlikte yasamaya basladilar 1 ay sonra dugunleri oldu. Ben de ayni sekilde dugunu beklemedim.
Ama herkesin cevresi kulturu farkli sen yine de anneni çok üzme derim.
Başbaşa yaşayıp yalan söylemek her şeyi yapmak ayıp değil.ama ailesi ile aynı evde kalmak ki yasamıyordum ama çok sık kalıyordum bu ayıp öyle mi ayrıca ailesinin hiç böyle bisey düşünmediğini biliyorum çünkü onlar da bırakmıyordu evime gitmemi tek başıma kalmamı istemiyorlardı ayrıca kuzeniniz nisanliyken hamile kalmış ya hani benim durumum bunun yanında hiç bisey kalır merak etmeyin sizin bu durumu sorun etmeyen çevreniz benimkini sorun etmesin bi zahmet ve siz de!Nisanlinla birlikte kendi evinizde kalsaniz bir nebze belki ama ailenize yalan atip, O'nun ailesiyle birlikte kalmak cok kotu birsey. Yuzune karsi belli etmezler ama kimbilir ailen veya senin hakkinda ne dusunduler yazik, ailesini bu kadar rezil etmemeli bir insan diye dusundugum icin begenmedim.
Dugunumden iki gün önce bende bu durumu yasadimSimdi söyle birsey var 2 hafta sonra nikahim var ve nisanlimla benim aramda 500 km var ve nikah erkek tarafinda olcak sabah nikah ardindsn yemege gidilcek ve kendi ailem geri döncrk o gün ve ben nisanlimla o gün hemen bitsin istemedik aksam üsttüde bas basa kutlamak istedik..bana dedi ki iste ailen gitmek isgiyorsa gitsin sen burda kalirsin aksam sinemeye gitmeyi plan ettik ertesi sabahda ev icin bir kac birsey aliriz diye düsündük mutfsk esyalarini yerlesdiresim diye düsündük hepsi yerde cünkü ne billim amac beraber vakit gercirmekde cünkü mesafeden dolayi hic bulusamiyoruz ve bunu degerlendirmek istedik..ama annem buna kesinlikle karsi geliyor..ayip olurmus orda kalirsam yakismazmis bana..ve siz simdi nikahlisiniz diye sizi ayni odada yatirirlar sonra yakinlasirsinit falan ben bunu kesinlikle istemiyorum dedi..ama öyle bi niyetimiz yokdu zaten ya ben mi yanlis düsünüyorum biz ayip birsey yapmayi düsünmüyorduk sadece oendi aramizda kutlamak ve zaman gecirmek alisveris yapmak o zamano degerlendirmek.. ama annemin gözünde ben gidip nisanlimla nikahdan sonra gerdegr gircem anlamiyorum ve kesinlille karsi geliyor bu durum
Ayrıca nisanliyken hamile kalıp ailesini çok çok fazla rezil eden bir kuzeniniz var!Nisanlinla birlikte kendi evinizde kalsaniz bir nebze belki ama ailenize yalan atip, O'nun ailesiyle birlikte kalmak cok kotu birsey. Yuzune karsi belli etmezler ama kimbilir ailen veya senin hakkinda ne dusunduler yazik, ailesini bu kadar rezil etmemeli bir insan diye dusundugum icin begenmedim.
Düğünün ne zaman olacağı belli değilse ve nikahın aileniz için bir geçerliliği yoksa neden nikahlanıyorsunuz?? Gerçekten 29 yaşında mısınız? Fazla annecisiniz bir de söylemeden geçemeyeceğim. Bir erkek her şey annemin istediği gibi olacak yoksa evlenmemize izin yok dese söylenmemiş laf kalmazdı burda.Ama dügün nezaman oda belli degil kinisanlim ev aldi birikimiyle bize ve suan dügün yapcak gücü yok ve annem dügün dkye tutturuyor iste seref ve namus mus dügün.. evi satsin ozaman diyor..dügün nekadar önemliymis bunu anca yeni yeno anliyorum
Başbaşa yaşayıp yalan söylemek her şeyi yapmak ayıp değil.ama ailesi ile aynı evde kalmak ki yasamıyordum ama çok sık kalıyordum bu ayıp öyle mi ayrıca ailesinin hiç böyle bisey düşünmediğini biliyorum çünkü onlar da bırakmıyordu evime gitmemi tek başıma kalmamı istemiyorlardı ayrıca kuzeniniz nisanliyken hamile kalmış ya hani benim durumum bunun yanında hiç bisey kalır merak etmeyin sizin bu durumu sorun etmeyen çevreniz benimkini sorun etmesin bi zahmet ve siz de!