Gercekden ayip birsey mi?

Aman yakınlasirsiniz sonra adam nasilsa benim diye, düğünü iptal falan eder mazallahh.
Girmeyin sakin o riske.
Düğünü yapan düdüğü çalar

Aa neden beğenmediniz mesajımı cirilla

Nisanlinla birlikte kendi evinizde kalsaniz bir nebze belki ama ailenize yalan atip, O'nun ailesiyle birlikte kalmak cok kotu birsey. Yuzune karsi belli etmezler ama kimbilir ailen veya senin hakkinda ne dusunduler yazik, ailesini bu kadar rezil etmemeli bir insan diye dusundugum icin begenmedim.

Sanki benim ailemi anlattınız nikâhım kıyıldı düğünüme iki gün var hala gitme gelme ayıp diyorlar artık kafayı yicem

kv deniz akıllı ve mantıklı bir kadınsa elbette karı kocayı aynı yatakta yatırır.
kocanızla sevişmenin ayıbını hala anlamış değilim...

Ne ayibi be nikah olmuş oluyor herseyi yapabilirsiniz ama o sinema sinema da kalmaz önceden söyleyim de ayrica sevişmek te ayıp değil

kv deniz akıllı ve mantıklı bir kadınsa elbette karı kocayı aynı yatakta yatırır.
kocanızla sevişmenin ayıbını hala anlamış değilim...

Annemin korkusuda bu iste bizi ayni yerde yatirir diye bizde sevisiriz yakinlasiriz ve lyle birsey yapmami istemiyor onunla ayni odada uyumami istemiyor

İşte sırf bu yüzden düğün öncesi nikaha hiç sıcak bakamıyorum. Resmen evlisin ama maalesef toplum baskısı yüzünden iki kat gergin oluyorsun nikahtan düğüne kadar geçen sürede

Bizimde nikahla düğün arasında 5 ay var. Babam bizi asla evli olarak görmedi o 5 aylık süreçte. Hatta evimizde yalnız kalmayalım diye elinden geleni yapardı. Annem olmadığı için alenen bi konuşma olmadı ama hissederdik eşimle. Maalesef düğün olmadan evli sayılmıyoruz insanların gözünde. Tabi sadece nikah yapmak ayrı.

Başbaşa yaşayıp yalan söylemek her şeyi yapmak ayıp değil.ama ailesi ile aynı evde kalmak ki yasamıyordum ama çok sık kalıyordum bu ayıp öyle mi ayrıca ailesinin hiç böyle bisey düşünmediğini biliyorum çünkü onlar da bırakmıyordu evime gitmemi tek başıma kalmamı istemiyorlardı ayrıca kuzeniniz nisanliyken hamile kalmış ya hani benim durumum bunun yanında hiç bisey kalır merak etmeyin sizin bu durumu sorun etmeyen çevreniz benimkini sorun etmesin bi zahmet ve siz de!

Bizim nikahımız düğünden 1 ay önce, yaşayacağımız şehirden başka bir şehirde oldu. Biz otele gittik nikahtan sonra. Gelinliği damatlığı çıkardık, dinlendik üstümüzü değiştik akşam ailelerimizle yemekte buluştuk. Düğünümüzde de gelinliğimi eşim giydirdi otelin odasında. Düğün bir eğlencedir, medeni halinizle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Nikahınız kıyıldığı anda karı kocasınız artık.Deyin ki benim için dini nikahın olduğu gün eş olduğumuz gündür o da kabulüm ama düğün çok anlamsız. Bizim için nikah günümüz önemliydi ve ben şahsen evlendiğim günün gecesini eşimden ayrı geçirmek istemedim.

Dugunumden iki gün önce bende bu durumu yasadim

Başka birinin düğünü için gitmiştim nişanlımın yanına

Kardeşimde vardı yanında hiç bir sıkıntı olmadı

Bende evimin pazarını marketini kendim yerleştirdim düğün öncesi :))

Ayrıca nisanliyken hamile kalıp ailesini çok çok fazla rezil eden bir kuzeniniz var!

Düğünün ne zaman olacağı belli değilse ve nikahın aileniz için bir geçerliliği yoksa neden nikahlanıyorsunuz?? Gerçekten 29 yaşında mısınız? Fazla annecisiniz bir de söylemeden geçemeyeceğim. Bir erkek her şey annemin istediği gibi olacak yoksa evlenmemize izin yok dese söylenmemiş laf kalmazdı burda.

nıkah olduktan sonra nasıl evlı sayılmıyor ? dugun olmadan sayılmıyor bızde nıkah olsada demıssınız cok guldum yahu nerdeyse uzayda falan yasadıgımı sanacagım ben

ha ayrıca annenızın ve sızın kulturunuzun bakıs acısına gore dugunde garantı degıl ya bosanırsanız ya esınız vefat ederse ne olur ne olmaz dugun olsa da sevısmeyın bence once yasayacagınızın bır garantısı falan olsun dugunden sonra eve gectıgınızde de bırkac ay bekleyın

yanı oyleyse boyle :) dugun olmadan nıkah sayılmıyorsa bızım ıcınde dugun olsa bıle beklemek gerekıyor ozaman

hey allahım yarabbım

ınsanlar uzayda yasam dıyor bızımkıler neler dıyor

Ben aileme yalan atarak birlikte kalmadim, kalmazdim. Yorumumun başinda da yazdim benim ailem oyle seyleri takan bir aile insanlar degiller diye. Ailemin bilgisi dahilinde nikahtan sonra birlikte yasamaya başladik biz. Hamile kalan da kuzenim degil, kuzenimin eşi ve herkesin bilgisi vardi gizli birsey yoktu. Dogru durust okuyup yorum yap illa yapacaksan.

Ben birlikte kalmanizi ayiplamiyorum ailenize YALAN soyleyip baskasinin ailesiyle kalmanizi ayipladim. Kendi aileni ezip baskasinin ailesiyle habersizce kaliyorsun, kendi babanin lafini cigneyip, dinlemeyip elalemin "burada kal" lafini dinliyorsun onca sene seni buyutmus insanin sozunun kiymeti yok, elalemin var ama...

Seni babandan çok dusunuyorlarmiş. Aferin

Neyse, niyetim hic bunlari tartismak degildi. Sadece yorumu begenmedm

Göreceli
Sizin ayıp diye nitelendirdiğiniz, başkaları için olağan olabilir. Yetiştirilme şartlarınıza göre davranabilirsiniz
Sinemeyi düzenleyin lütfen, gözüm seğiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…