- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
nıkah olduktan sonra nasıl evlı sayılmıyor ? dugun olmadan sayılmıyor bızde nıkah olsada demıssınızcok guldum yahu nerdeyse uzayda falan yasadıgımı sanacagım ben
Sevgilim bana ne dügün ne kina yapmak istemiyor..ben dügün yapamam kina yapamam ailemi alip siza gelemem deyip duruyor bende tamam bare kücük birsey olsun ailem sonucda kücükde olsa bi ister..ama o tutturdu olmaz olacaksa sade bi nikah gelinlik de giyilmek beni kabul ediceksende böyle kabul et diyor..bide aileden gizli olacakmis kimse duymicskmis..
Simdi söyle birsey var 2 hafta sonra nikahim var ve nisanlimla benim aramda 500 km var ve nikah erkek tarafinda olcak sabah nikah ardindsn yemege gidilcek ve kendi ailem geri döncrk o gün ve ben nisanlimla o gün hemen bitsin istemedik aksam üsttüde bas basa kutlamak istedik..bana dedi ki iste ailen gitmek isgiyorsa gitsin sen burda kalirsin aksam sinemeye gitmeyi plan ettik ertesi sabahda ev icin bir kac birsey aliriz diye düsündük mutfsk esyalarini yerlesdiresim diye düsündük hepsi yerde cünkü ne billim amac beraber vakit gercirmekde cünkü mesafeden dolayi hic bulusamiyoruz ve bunu degerlendirmek istedik..ama annem buna kesinlikle karsi geliyor..ayip olurmus orda kalirsam yakismazmis bana..ve siz simdi nikahlisiniz diye sizi ayni odada yatirirlar sonra yakinlasirsinit falan ben bunu kesinlikle istemiyorum dedi..ama öyle bi niyetimiz yokdu zaten ya ben mi yanlis düsünüyorum biz ayip birsey yapmayi düsünmüyorduk sadece oendi aramizda kutlamak ve zaman gecirmek alisveris yapmak o zamano degerlendirmek.. ama annemin gözünde ben gidip nisanlimla nikahdan sonra gerdegr gircem anlamiyorum ve kesinlille karsi geliyor bu durum
Nisanliyken bile hic yanliz degildik ki heryerde annemde geliyordu veya kardesim birkere teyzem dedi birakda biraz yanliz kalip birseymer icmeye gitsinler ama annemin düsüncrsi öpüsmek sevismek tek bunlar aklina geliyor
Hamile kalan kuzeninin eşi olunca sorun yok çünkü kuzenin olan erkek pardon!sevişirken filan da ailenize haber veriyor muydunuz zira habersiz bisey yapmamışsınız ya evlenmeden önceBen aileme yalan atarak birlikte kalmadim, kalmazdim. Yorumumun başinda da yazdim benim ailem oyle seyleri takan bir aile insanlar degiller diye. Ailemin bilgisi dahilinde nikahtan sonra birlikte yasamaya başladik biz. Hamile kalan da kuzenim degil, kuzenimin eşi ve herkesin bilgisi vardi gizli birsey yoktu. Dogru durust okuyup yorum yap illa yapacaksan.
Ben birlikte kalmanizi ayiplamiyorum ailenize YALAN soyleyip baskasinin ailesiyle kalmanizi ayipladim. Kendi aileni ezip baskasinin ailesiyle habersizce kaliyorsun, kendi babanin lafini cigneyip, dinlemeyip elalemin "burada kal" lafini dinliyorsun onca sene seni buyutmus insanin sozunun kiymeti yok, elalemin var ama...
Seni babandan çok dusunuyorlarmiş. Aferin
Neyse, niyetim hic bunlari tartismak degildi. Sadece yorumu begenmedm
Hamile kalan kuzeninin eşi olunca sorun yok çünkü kuzenin olan erkek pardon!sevişirken filan da ailenize haber veriyor muydunuz zira habersiz bisey yapmamışsınız ya evlenmeden önceevet tek başıma kalmam yerine düzgün bir aile ile kaldım eşim in ailesi ile alıntılamayın artık size düzgün hayatınızda başarılar
Ne anlayisli anneeeee seni seni birde burada anneni anlatiyosunvalla bende anlamadim bu sacmaligi bir turlu
bende anneme cevap olarak anne kutugum degisti soy adim degisti kimlikde bile evli yaziyorum sen hala halay cekmeden bekar sayilirsin modundasin korkma sevişmeyecegiz ev duzecegiz istersen sende gel demistim benim ne isim var kari koca sizin yaninizda diyor birde
Evet malesef sana hiçbir faydası olmayan o millet için yaşanıyor. Ben de düğün sevmem. Bana faydası olmayan şeyleri de sırf millet ne der diye yapacak bir insan değilim. O nedenle sadece nikah yaptık. Bazı ebeveynlerin kendini ve o milleti tatmin etmek için kendi evlatlarına yaptıkları zulmü anlayamıyorum. Hayat senin hayatın, bunu annene bir an önce kabull ettirmelisin bence.Dügünü bizde yapmak istemiyoruz cünkü nisanlim ev aldi birikimiyle ve nisanlimla beraber evi düzdük yani aileler tek tük yardim etti ve birazda borcu var simdi yank sıkisdi.. ve ben zaten dügünlerden nefret eden biriyim ama annem buna da tutturdu dügünde dügün dkye kredi ceksin evi satsin esya almasin ozaman ama o dügün yapilacak cünkü dügün desigin bi kizin serefi ve namusu.. ya ne billim ailem böyke konusdukda benim evlenesim gelmiyor artik siz sade nikah yapan insanmafda var diylrsunuz ama ben öyle deyincr bana kimse inanmiyor biz sadece millet icin yasiyoruz
bir sey yaptiklarini sanmam cunku nisanlandiklarinda annem almanyadan koye tatile gelmis nisandan sonra evlenene kadar tekrar almanyaya donmus annemNe anlayisli anneeeee seni seni birde burada anneni anlatiyosun
o kadincagizda ikilemde demekki
eminim ki sen sor babanla nisanliyken neler yaptilar ustelik halay cekmeden
Dayının tekinin "erik dalı gevrektir giden bizim çeyrektir" diye oynayamaması ne ara kızın namus ve şerefi olmuş?!Dügünü bizde yapmak istemiyoruz cünkü nisanlim ev aldi birikimiyle ve nisanlimla beraber evi düzdük yani aileler tek tük yardim etti ve birazda borcu var simdi yank sıkisdi.. ve ben zaten dügünlerden nefret eden biriyim ama annem buna da tutturdu dügünde dügün dkye kredi ceksin evi satsin esya almasin ozaman ama o dügün yapilacak cünkü dügün desigin bi kizin serefi ve namusu.. ya ne billim ailem böyke konusdukda benim evlenesim gelmiyor artik siz sade nikah yapan insanmafda var diylrsunuz ama ben öyle deyincr bana kimse inanmiyor biz sadece millet icin yasiyoruz
» dolap | – | da | → | dolap | – | ta |
↓ sert | ↓ yumuşak | ↓ sert | ↓ sert |